نوشته اصلی توسط Changed بعد من هر کی بیاد من ازت نمیگذرمایهام داره یا یقشو ول نمیکنه یا نفرینش میکنه از این دو حالت خارج نیست
نوشته اصلی توسط Farbod-7 دو سه سال هیچ تغییری نداره آدم یه سری اشتباهات بزرگ کردم تو همین 3 سال منظورم اونهاست
نوشته اصلی توسط Farbod-7 یا یقشو ول نمیکنه یا نفرینش میکنه از این دو حالت خارج نیست 1- من ازت نمیگذرم یعنی بازم عاشقت می مونم 2- دهنتو سرویس میکنم
راس میگی همون یقتو ول نمیکنم تعبیر بهتریه
نوشته اصلی توسط Changed یه سری اشتباهات بزرگ کردم تو همین 3 سال منظورم اونهاست اگه واقعا اشتباه بوده که همه اشتباه میکنن اگه هم از این اشتباهاست که بقیه میگن اشتباهه که هیچ همون جریان خرس و انجیره که یادم نمیاد کاملشو بگم
خود تجربه کن هم فعل معکوسه یعنی تجربه نکن چیثافت
نوشته اصلی توسط Farbod-7 اگه واقعا اشتباه بوده که همه اشتباه میکنن اگه هم از این اشتباهاست که بقیه میگن اشتباهه که هیچ همون جریان خرس و انجیره که یادم نمیاد کاملشو بگم 1-انصراف از ارشد پس از یکسال تحصیل و رفتن به سربازی برای تسریع در ازدواج 2-ازدواج 3-شیفت دلیت شدن مغز پس از سربازی و ناتوانی برای شروع مجدد تحصیل یعنی نابودی آینده من تو همین 3 سال بوده کلا
نوشته اصلی توسط Farbod-7 یا یقشو ول نمیکنه یا نفرینش میکنه از این دو حالت خارج نیست خودش میگه برو بعد که دختره میره یه قدم پشته سرشه و هی فحش میده
نوشته اصلی توسط Changed 1-انصراف از ارشد پس از یکسال تحصیل و رفتن به سربازی برای تسریع در ازدواج 2-ازدواج 3-شیفت دلیت شدن مغز پس از سربازی و ناتوانی برای شروع مجدد تحصیل یعنی نابودی آینده من تو همین 3 سال بوده کلا دقیقا اینا همون حرف خرس و انجیره ول کردن درس اشتباه بود اما بقیه نه
نوشته اصلی توسط Changed 1-انصراف از ارشد پس از یکسال تحصیل و رفتن به سربازی برای تسریع در ازدواج 2-ازدواج 3-شیفت دلیت شدن مغز پس از سربازی و ناتوانی برای شروع مجدد تحصیل یعنی نابودی آینده من تو همین 3 سال بوده کلا ; کی ازدواج کردی؟ چرا مارو دعوت نکردی؟ یه شام بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 163 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 162 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن