نوشته اصلی توسط Farbod-7 دقیقا اینا همون حرف خرس و انجیره ول کردن درس اشتباه بود اما بقیه نه این قضیش چیه تابحال نشنیدم
نوشته اصلی توسط shahkar ; کی ازدواج کردی؟ چرا مارو دعوت نکردی؟ یه شام بده 29 شهریور امسال کادو رو بفرست بیاد بعد با نصف کادوت بهت شام میدم عزیزم
نوشته اصلی توسط Aghili خودش میگه برو بعد که دختره میره یه قدم پشته سرشه و هی فحش میده همین جذاب کرده اهنگو
Aghili
نوشته اصلی توسط Changed این قضیش چیه تابحال نشنیدم میگه خرس دستش به انجیر نمیرسید بقیه ش یادم نیست ولی یه چیز اینطور گفت برو بابا نرسیده یعنی اکثر کسایی که میگن ازدواج اشتباهه خودشون هیچ غلطی نمیتونن کنن اینو میگن
نوشته اصلی توسط Changed 29 شهریور امسال کادو رو بفرست بیاد بعد با نصف کادوت بهت شام میدم عزیزم مبارک باشه. آدرس بده؟
نوشته اصلی توسط Farbod-7 میگه خرس دستش به انجیر نمیرسید بقیه ش یادم نیست ولی یه چیز اینطور گفت برو بابا نرسیده یعنی اکثر کسایی که میگن ازدواج اشتباهه خودشون هیچ غلطی نمیتونن کنن اینو میگن ولی دیدگاه من اینه که انقد انجیر میخوریم دلمون رو میزنه میگیم اه اه ایش ایش 24 ساعت طرف از ما دور باشه میگیم غلط کردم برگرد
نوشته اصلی توسط Changed ولی دیدگاه من اینه که انقد انجیر میخوریم دلمون رو میزنه میگیم اه اه ایش ایش 24 ساعت طرف از ما دور باشه میگیم غلط کردم برگرد خب دیگه درس لیسانس گرفتی بسه به جای دنبال کار گشتن هم بگرد دنبال پارتی باور کن
نوشته اصلی توسط shahkar مبارک باشه. آدرس بده؟ قربانت بحث عوض کنیم اهنگ چطور بود؟
نوشته اصلی توسط Farbod-7 میگه خرس دستش به انجیر نمیرسید بقیه ش یادم نیست ولی یه چیز اینطور گفت برو بابا نرسیده یعنی اکثر کسایی که میگن ازدواج اشتباهه خودشون هیچ غلطی نمیتونن کنن اینو میگن تو ازدواج کردی؟
نوشته اصلی توسط shahkar تو ازدواج کردی؟ نه من فعلا نقش خرس رو بازی میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 192 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 192 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن