نوشته اصلی توسط Changed فقط لهراسبی بدبخت رو گیر اورده بود یه کار تاپ در نیاورد واس لهراسبی بابا دست خوش "تصمیم" "سفر" "رویا" از دید تو یعنی تاپ نیستن علیرضا جان؟؟
نوشته اصلی توسط hmi70 flacگذاشتهwavنیس تقدیر و پاپ کرن wav گذاشته. بقیه رو هم می ذاره باید صبر کنی فعلا flac ه.
سفر از نظر تنظیم بی نظیره تو مارکت موسیقی داخلی، رودست نداره وجدانا
نوشته اصلی توسط shahkar تقدیر و پاپ کرن wav گذاشته. بقیه رو هم می ذاره باید صبر کنی فعلا flac ه. لینکشو داری؟یا شماره صفحه تقدیر و پاپ کرنو؟
نوشته اصلی توسط hmi70 flacگذاشتهwavنیس من پرسیدم گفت بقیه البوم ها رو هم wav میزاره خودتم میتونی پ خ بدی برو صفحه اول تاپیک البوم ها اسم شادمهرو پیدا کن ببین البوم ها صفحه چنده اینم نام کاربری ادمین اگه لازم داری Amir
hmi70
ی دونه ایییییییییییی
نوشته اصلی توسط peyman.2012 سفر از نظر تنظیم بی نظیره تو مارکت موسیقی داخلی، رودست نداره وجدانا پیمان مشغول درسی یا کارو بار
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Farbod-7 پیمان مشغول درسی یا کارو بار هیچکدوم
نوشته اصلی توسط peyman.2012 هیچکدوم بیکار؟ من درسو دست و پا شکسته و با مکافات دارم کار هم فعلا هیچ همه درا بسته
نوشته اصلی توسط Farbod-7 بیکار؟ من درسو دست و پا شکسته و با مکافات دارم کار هم فعلا هیچ همه درا بسته آره چیزی ترجیحا نمی گم چونکه بدجوری شرایطم دراماتیکه همین که با یه موضوعی خودتُ مشغول کنی از هیچی خیلی بهتره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 162 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 161 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن