نوشته اصلی توسط peyman.2012 مدرک دانشگاهی داری یا نه؟ اگر آره چی خوندی؟ علاقه مندیهات چیا هستن؟ یه کم اطلاعات باید از خودت ارائه کنی رشته حسابداری لیسانس 2 ترم مونده بازیکن فوتبال در **** لیگ کشور یه بخش کوچکی درامد دارم با این کار بعدش دیگه چی هر چی لازم داری بپرس
یه چیزی بگو دون و آب نخواد گیر نت میشیم زبون بسته ها تلف میشن
امیدی هست بهم
نوشته اصلی توسط Hosein333 رشته حسابداری لیسانس 2 ترم مونده بازیکن فوتبال در **** لیگ کشور یه بخش کوچکی درامد دارم با این کار بعدش دیگه چی هر چی لازم داری بپرس اگه وقت اضافه داری برو یه دوره کامپیوتر یا فنی حرفه ای یا آزاد
نوشته اصلی توسط Changed نظر من بازم رو پرورش شترمرغه تاپیک شو همینجا بزنیم
نوشته اصلی توسط Farbod-7 اگه وقت اضافه داری برو یه دوره کامپیوتر یا فنی حرفه ای یا آزاد مثلا چیا یاد بگیرم
نوشته اصلی توسط Farbod-7 بیاریم همینجا؟ من براتون پرورش میدم عکسهاشو براتون سند میکنم پول از شما
پیمان رفته تو فکر میبینه به هیچ دردی نمیخوریم
نوشته اصلی توسط Hosein333 مثلا چیا یاد بگیرم یه دوره سه ماهه یا 6 ماهه میری تقریبا تمام چیزا رو در مورد کامپیوتر یاد میگیری هم به درد رشته دانشگاهی و کار آیندت با این رشته میخوره هم میتونی راحت با عمومی های که دبیرستان پاس کردی تطبیق بدی و یه دیپلم دیگه هم میگیری
نوشته اصلی توسط Farbod-7 یه چیزی بگو دون و آب نخواد گیر نت میشیم زبون بسته ها تلف میشن نصف باران گیلانی هستن میشد باهاشون پروژه مشترک بزنم منتها این تاپیک پراکنده این حالا از کجا هستین هر کدوم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 90 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن