حالا دیگه دیر شده دیگه دیر شده دل من اسیر شده
حالا دیگه دیر شده دیگه دیر شده دل من اسیر شده
همشون قشنگ بودن داری بی انصافی میکنی
شبح آلبوم قویه ولی مهجور موند.
آهنگ داری می ری تو و آخر قصه رو حتما دانلود کنید .
همیشه کارن همایونفرُ به عنوان یک موزیسین خوب میشناسم ولی این حرفش کمی بوی حسادت داره. شادمهرُ نباید با این چند سال اخیرش سنجید، شادمهرُ باید از سال 87 تا 91 سنجید، حیف شادمهر در ایران نموند و وارد موسیقی فیلم نشد وگرنه تو این حیطه هم خودشُ به دیگران تحمیل می کرد. مگه میشه به موسیقی های مسافر ، هزار و یک شب، دهاتی ، غریبه ، آدم و حوا ، ستاره ، علامت سوال ، فال قهوه ، سبب ، تقدیر ، انتخاب و ... بگیم معمولی ولی میلیون ها مخاطب جذب کنه در حالی که آخرین آلبوم باکلام کارن همایونفر با صدای یک خواننده و با ترانه های یغما گلرویی اصلا شنیده نشد و یا همکاری کارن همایونفر و کاوه آفاق هیچ جلوه ای نداشت. تو نسل دوران شادمهر به نظر من یک نفر عملکرد فنی بهتری از شادمهر داشت که اون هم مقطعی بود، آریا عظیمی نژاد بود که سبکی منحصر به فرد داشت ، ترکیب موسیقی نواحی و فُلک با صدای های الکترونیکی ... ولی کارن همایونفر چه در موسیقی کلاسیک و چه در راک هایی که ارائه داد فقط از چهارچوب های غربی تقلید کرد.کارن همایونفر با مجله ترانه ماه چند وقت پیش مصاحبه کرده بود و گفت که چیز خاص و منحصر به فردی در موسیقی شادمهر نمیبینم ، یه آهنگساز و خواننده ی معمولی هستن ایشون با احترام به تمامی طرفداران شادمهر عزیز .
کارن همایونفر تو موسیقی کارش درسته ولی خیلی آدم رک و گند اخلاقیه با این که لحن صحبتش درست نیست ولی بی راه هم نمیگه الان چندساله موزیک های شادمهر هیچ فرقی با خواننده های معمولی که خودشون مقلدای شادمهر بودن نداره
اینم در نظر داشته باشید ماها که پیگیر هستیم میدونیم امثال سعید زمانی هستن که سطح موزیک شادمهر و میارن پایین یکی مثل کارن اتفاقی چهارتا از کارای شادمهر میخوره به گوشش رو همونا قضاوت میکنه
از طرفی یانی چه ارتباطی داره به رامین جوادی یانی یه موزیسین متوسطه که چندتا کنسرت خیلی خوب برگزار کرده رامین جوادی موسیقی فیلم کار میکنه و فوق العادس تو کار خودش کلا جدا هستن از هم
دلیل اصلی اینکه موزیسین های ما پیشرفت قابل ملاحظه ای ندارن ادامه ندادن تحصیلات موسیقی و مهارت خودشونه
در حال حاضر 121 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 121 مهمان ها)