صفحه 1664 از 4087 نخستنخست ... 66411641564161416541662166316641665166616741714176421642664 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,631 به 16,640 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    یا حسین
    Ozcan Deniz - Don Desem

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

تو تنظیم کار که میلاد خان مو به مو زحمت کپی کشیده
    ویرایش توسط bigbig : 12-06-2016 در ساعت 04:25 AM

2. کاربر مقابل از bigbig عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    دوستان من همین الان ویدئو و آهنگ را دیدم و اما نظر من در مورد این آهنگ
    اول اینکه ویدئو چیزی نداشت و ی ویدئو ساده بود ک البته با توجه ب ترانه مناسب بود و نمیشد با افکت درستش کرد
    دوم اینکه مثل همیشه صدای شادمهر نقطه قوت آهنگ بود
    سوم اینکه من درمورد موزیک و تنظیم نظر نمیدم چون سررشته ندارم ومثل بعضی دوستان استاد موسیقی نیستم!
    چهارم ضعف این آهنگ فقط تایم کوتاه و ترانه کوتاه بود
    در کل آهنگ خیلی خوبی بود و یک عاشقانه دلنشین بود و من ب شخصه از این آهنگ بیشتر از تجربه کن خوشم اومد. امیدوارم آلبوم بازم کارای قوی داشته باشه.والسلام
    ویدیو که خوب بود هم دختره هم کلا دیگه فرق داشت با قبلیا

فعال
    تا الان
    1.همیشگی
    2.فقط باتو عشقم
    3.تجربه کن
    4.وارث
    به ترتیب من خودم اینارو دوست دارم
    وارث رو ضعیف میدونم

نیمه فعال
    شادمهر صدایی از جنس خاطره ها
    زمانی که اولین البوم رسمی شادمهر با نام مسافر تولید و در سراسر کشور پخش شد، یک انقلاب بزرگی در موسیقی پاپ کشور بوجود اومد. همه جا حرف از شادمهر بود. یادم میاد هرجای شهر که پا میذاشتیم ، از پارک ها گرفته تا پاساژ ها، خیابونا، ماشین ها و.... این البوم رو میشنیدیم.
    یادش بخیر، هرشب بخاطر شنیدن این البوم به همراه یکی از دوستانم به پارک محلمون میرفتیم، شنیدن این البوم توی فضای ازاد و با صدای بلند یه حس و حال دیگه ای داشت. یادمه بعدها این اتفاق برای البوم دوستت دارم ناصر عبداللهی هم افتاد. البوم مسافر رو هروقت که گوش میکنم تداعی گر بهترین روزهای عمرم هست، تداعی گر لحظه هایی که تازه وارد سن جوانی شده بودم و روزها و اتفاقات جدیدی رو تجربه میکردم. از دوستی با جنس مخالف گرفته تا عاشق شدن های بدون فکر و افراطی
    بعضی البوم ها و اهنگ ها فقط حس شنوایی ادم رو درگیر نمیکنه. تا حالا شده با شنیدن یک اهنگ حس بویایی شما هم تحریک یشه و شما رو ببره به دوران خاطرات تلخ و شیرین گذشته که مصادف شده بود با شنیدن اون اهنگ؟
    شنیدن البوم مسافر همیشه این حس و حال رو به من میده و باعث میشه بو و عطر بهترین روزهای عمرم رو احساس کنم
    نمیدونم چرا این هارو اینجا گفتم، ولی امشب شنیدن البوم مسافر باعث شد خاطره بازی کنم با بهترین روزهای عمرم که دیگه قابل برگشت نیستن، و خواستم شمارو هم در این خاطره بازی شریک کنم. مطمئنم این حس و حال من رو خیلی از شما تجربه کردید؛ حالا یا با این البوم یا البوم های دیگه از دیگر خوانندگان
    امیدوارم کسانی که این حس و احساس رو تجربه نکردن هم تجربه کنن.
    چقدر سخته به زبان اوردن خاطراتمون , چه برسه به اینکه بخوایم بنویسیمشون
    ببخشید اگر طولانی شد
    ارزوی سلامتی و موفقیت برای شادمهر عزیز که بهترین روزهای زندگیمون آمیخته شده با صدای زیبا و پر از احساسش

فوق حرفه ای
    ما هرچی ضربه می خوریم از موسیقی ترکی هست که وارد کشور ما شده

حتی شادمهر

فوق حرفه ای
    فقط اینو بگم که شادمهر یه البوم کنسرت پر کن درست کرده

فوقش سه ترک خوب داشته باشه

نیمه فعال
    آهنگش خوبه ولی از شادمهر انتظار بیشتر از اینه

نیمه فعال
    با اجازه ی بزرگترهای فروم ، بنده حقیر سراپا تقصیرم به دلیل علاقه ی وافر به شادمهر ِ جان ، نظرمو بگم ( تازه هم گوش دادم :))) )
    اول میرم سراغ تنظیم
    تنظیم این آهنگ به بدترین شکل ممکن بود به نظرم ! من نمیدونم این وکال هیییییی چی میگه این وسط اصن دلیل استفاده از هییییییی چیه ؟! تازه قبل از ورود به آهنگ که افتضاح بود به نظرم ! ترومپت چی میگه اصن اینا کنار هم جور نیست ( یواش آقا بزار تموم شه )
    بعد میریم سراغ ملودی و ریتم و ورود به آهنگ و ...
    ملودی اینکار کاملاً ساده بود مثل تمام آهنگایی که آفات داخلی دستی در آن دارند و همان چهار چهارم های معروف که بلای جان موسیقی الان شده ... ورود به آهنگ به نظرم با توجه به ملودی خوب و با ریتم مناسب بود ولی یه اما داره اونم تو ذوق زدنشه انگار شادمهر داره قصه تعریف میکنه
    نکته مثبت و بسیار خوب بخش اول ( بنده حقیر خیلی خوشم میاد ) اینه که قبل رسیدن به اوج یه پرده بالا میگیره ( البته میشه گفت دو نیم پرده ) اولش باور نمیکرد نیم پرده ، من تو عشق زیاده خواهم نیم پرده دیگه و بعد اوج !!
    قبل اینکه اوج رو شروع کنیم یه اسمی رو میبرم آرش قنادی و گروه سون !!! افتاد ؟ دقیقاً اوج منو یاد اوج اینا انداخت !!! به نظرم شادمهر با توجه به تغییرات صداش ( که طبیعی هم هست ) نباید این جور اوج خوندن رو انتخاب کنه و کمی جیغ جیغویی میشه تحریرها و تو ذوق میزنه حداقل از افکت و زیر صدا و این مسائل استفاده کنه !! همین آرش قنادی هم همینطور تنظیم رو شلوغش میکنن سر و صدا جیغ و داد
    البته ریتم هم لنگ میزد تو اوج که شادمهر با تحریرهای خوب خوشبختانه درش آورده
    اما میرسیم به بین بخش اول و دوم که عجیب ترین بخشه !! نمیدونم نوآوریه یا هر چی هست !! لا لا لا لا لا لا هی هییییی پِیییییییی اهییییی لیییییی !!! الان این وکال اینجا چی میگه ؟! نه یکی بیاد به بنده حقیر بگه چرا این وکال ؟ چرا اینجا ؟ چرا شروع آهنگ نه ؟ نه یکی بیاد بگه اصن جاش اینجا بود ؟ دقیقاً این باید اول آهنگ استفاده میشد به نظرم
    اما بخش دوم :
    پایین کمی بهتره با تحریرها و ریزه کاریهای شادمهر و اوج هم با تحریرهای عالی و البته آرش قنادی ای
    2:50 به بعد فوق العاده بود زندگیشههههههههههه زندگیشههههه عالی عالی عالی
    یاد بگیریم به نظرات هم احترام بذاریم هوادار واقعی شادمهر باشید همون شادمهری که رفت تا الان خیلی ها جواز آوازه خوانی بگیرن !!

10. کاربر مقابل از flick عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    فربد خشی
    این حرفا چیه عین دخترا

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    فقط اینو بگم که شادمهر یه البوم کنسرت پر کن درست کرده

فوقش سه ترک خوب داشته باشه
    بابا بذارید آلبوم بیاد بعد انتقادات را شروع کنید

صفحه 1664 از 4087 نخستنخست ... 66411641564161416541662166316641665166616741714176421642664 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 127 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 125 مهمان ها)

1. masoud741،
  2. mohammadyad

کلمات کلیدی این موضوع