بچه ها یکی از دوستان این سوال رو داره کسی میدونه
شما میدونید با چه نرم افزاری چه تنظیمی از hd 1080 به 480 تبدیل میکنن که حجمش خیلی کم میشه و تصویرش خوب میمونه؟
بچه ها یکی از دوستان این سوال رو داره کسی میدونه
شما میدونید با چه نرم افزاری چه تنظیمی از hd 1080 به 480 تبدیل میکنن که حجمش خیلی کم میشه و تصویرش خوب میمونه؟
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
من بر اساس حرف های یکی از دوستان که به این تیم نزدیک بود صحبت کردم. البته امیر فرشباف هم خیلی وقته میشناسم از زمان شادمهر فنز تا الان ... و الان دقیق متوجه شدم آلبوم متعلق به امیر فرشباف هست و واقعا خرج کرده ...
در کل در آینده و پس از ریلیز آلبوم خیلی از واقعیت ها مشخص میشه. اگر آلبوم دست آدم نامربوط بود مطمئن باش تا الان حتما لو میرفت... و اگر هم فرض کنیم باشه ولی لو ندادن برای این تیم واقعا متاسفم...
در حال حاضر بزرگترین مشکل موسیقی پاپ ملودی هست این مشکل گریبانه بزرگترین خواننده هارو هم گرفته
داشتم نظرات بچه هارو میخوندم دیدم یکی عکس پروفایلش شادمهره تا تونست از شادمهر بد گفت و چندتا خواننده جوون رو بالا کشید.
یکی گفت من عاشق سینه چاک شادمهرم اون زمان شما پیش دبستانی بودی من دبیرستان بودم کاست دهاتی شادمهرو خریدم.الانم پیر شدم و گیتار میزنم و....ولی تا تونست شادمهرو مسخره کرد و تا تونست از آلبوم نیومده بد گفت و دلیلش و اقتضای سنش دونست.
خیلی ها شادمهر و تخریب کردن ولی حرفشون اینه که دارن انتقاد میکنن ولی دیگه همه فرق بین تخریب و انتقاد و میدونن.ی سری هم که تعریف کردن.ی نظر کلی بدم که ما جای شادمهر نیستیم و شادمهرم به هر دلیلی کارو داد دسته ی سری افراد که چه خوب و چه بد تموم شده و آلبوم سه روز دیگه میاد.نباید دیگه از شادمهر این همه توقع داشته باشیم به نظر شادمهر دیگه از خوندن و آهنگسازی به طور کل اشباع شده.به همه چی خواست رسید.شادمهر باید بعد این آلبوم ی دو سال اصلا فعالیت هنری نداشته باشه.استراحت براش لازمه تا دوباره با اشتیاق بیاد سمت خوندن.شادمهر همیشه ی اسطورست.بیاید با این نظراتمون تو صفحه اجتماعی خسته و دلزدش نکنیم.بذار هر جور که راغبه کارکنه.شما ها هم برای ی مدت سطح توقعتون رو بیارید پایین تا اذیت نشید.امیدوارم که دوباره همون شادمهری بشه که وقتی غیبش زد بتونی اثارشو تا مدتها گوش کنید.درسته شادمهر با 4 جوان داره خودشو میکشه پایین اما سعی کنیم که به تصمیمش احترام بذاریم حتی اگه نظرش تصمیمش بیشتر از طرف فرشباف باشه.
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
در حال حاضر 165 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 165 مهمان ها)