صفحه 1695 از 4087 نخستنخست ... 69511951595164516851693169416951696169717051745179521952695 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,941 به 16,950 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    ایشون گفت کیفیت کارها خوب نبودن شما هم باید در همین حد جواب بدین وقتی جواب میدید شعبون بی مخ توهینه و طرف مقابل هم بدتر از شما توهین میکنه بتون بهتره بی خیال این بحث بشید
    سلام . اقا امکان داره فردا البوم بیاد ؟ فردا شب
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kasrairajpour نمایش پست ها
    نه اما به عنوان یه دوست چند ساله و کسی که همه جوره خودشو فدای شادمهر کرده نمیتونم ببینم کسی اینجوری بی ادبانه میتازه.لطفا واسه خودتون ارزش قائل بشین
    به تو هیچ ربطی نداره من در مورد چه کسی حرف میزنم
    تو حواست به حرف زدنت باشه پاتو هم از گلیمت درازتر نکن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    عجیبه سنگ لاری پور رو به سینه میزنید
    این کارهای اخری که ازشون اومد بیرون رو شنیدید ؟ بخدا ارش صحبت کردن هم ندارن حتی
    یا همین فرید احمدی
    سلام بمبئی بنیامین رو گوش دادید ؟ یه جا میگه " دارم نفس نمیکشم " که ادم دلش میخواد از خنده خودش رو پاره کنه :)))))
    اینا دیگه گل سرسبد همکارای شادمهر بودن دیگه که الان این وضعن
    بخدا همه اون قدیمیا در حد همون قدیمشون نیستن
    حتی صفاریان
    نمیگم از زمانی و هاشمی پایین تره ولی اونم بجز یکی دو ترک هیچ چیز عجیب غریبی هم نداشته به نظر من که بخواییم حسرتش رو بخوریم
    ������������������������������

نیمه فعال
    بچه ها وارد حاشیه نشید...شدید ترین انتقادها را کنید ولی وارد حاشیه نشید.

نیمه فعال
    دوستان همتونو دعوت به آرامش میکنم..ایشالا یه شنبه ی رویایی در پیشه
    ویرایش توسط Kasrairajpour : 12-08-2016 در ساعت 06:35 PM

نیمه فعال
    یا همین فرید احمدی
    سلام بمبئی بنیامین رو گوش دادید ؟ یه جا میگه " دارم نفس نمیکشم " که ادم دلش میخواد از خنده خودش رو پاره کنه :)))))
    حتی صفاریان
    نمیگم از زمانی و هاشمی پایین تره ولی اونم بجز یکی دو ترک هیچ چیز عجیب غریبی هم نداشته به نظر من که بخواییم حسرتش رو بخوریم
    فاصله ها با صدای فریدونم اثر فرید احمدیه ..همین بنیامین باعث نزول ایشون شد...
    اینا ضعیفم شده باشن واسه شادمهر قوی کار میکنن ... همین بهروز صفاریان به غیر از تنظیمایی که واسه چاووشی انجام داده تقریبا این اواخر کاراش در حد اسمش نبود

نیمه فعال
    یا همین فرید احمدی
    حتی صفاریان
    کسی سنگ لاری پور رو به سینه نزد . من در مورد ترانه هایی که با شادمهر همکاری داشت با دوستمون صحبت کردم و تمام/ از هر چی یه حرف درنیارید

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    اینجور که شما دفاع می کنید باعث توهین های بیشتر میشی
    یعنی چی از ناجی دفاع می کنید یعنی ایشون شادمهر رو که نابود شده بود نجات داده خوب معلومه طرفدار توهین می کنه
    شما یا خود این شخص یا هر کانالی باید بنویسه باعث افتخارمه کار کردن با شادمهر وقتی بگه ناجی 100 درصد طرفدارها هم واکنش نشون میده
    من دلیل انتخاب ناجی رو توضیح دادم.و این کلمه ی ناجی منظور این نبوده که شادمهر رو نجات دادن.منظور ترکیب این افراد به علاوه ی شادمهر باعث نجات حال مریض این روزای موسیقی پاپ هست نه چیز دیگه.لطفا دقت کنید.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    فاصله ها با صدای فریدونم اثر فرید احمدیه ..همین بنیامین باعث نزول ایشون شد...
    اینا ضعیفم شده باشن واسه شادمهر قوی کار میکنن ... همین بهروز صفاریان به غیر از تنظیمایی که واسه چاووشی انجام داده تقریبا این اواخر کاراش در حد اسمش نبود
    خب دیگه اینم مقصر خود احمدی هست دیگه . نمیشه خورده گرفت به بنیامین که !!! میخواست کار نکنه . ولی وقتی کار میکنه باید قوی باشه و همون آدم گل یاس باشه و در همون حد بنویسه . تک و توک کار خوبم داشتن این سال ها ولی اینا هم تو همون سطح نبودن . و اینکه میگید ضعیفم شده باشن برا شادمهر خوب میسازن هم باز به نظرم مشخص نیست . هیچ ضمانتی وجود نداره !

نقل قول نوشته اصلی توسط Aghili نمایش پست ها
    کسی سنگ لاری پور رو به سینه نزد . من در مورد ترانه هایی که با شادمهر همکاری داشت با دوستمون صحبت کردم و تمام/ از هر چی یه حرف درنیارید
    اقا چرا میزنی :)))) شما رو نمیگم . کلا این بحث همیشه بوده دیگه خودتونم دیدید . میگن با قدیمیا کار کن همیشه . به نظر من لاری پور هم الان اگه پایین تر از اینا نباشه بالاتر نیست
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

10. کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kasrairajpour نمایش پست ها
    من دلیل انتخاب ناجی رو توضیح دادم.و این کلمه ی ناجی منظور این نبوده که شادمهر رو نجات دادن.منظور ترکیب این افراد به علاوه ی شادمهر باعث نجات حال مریض این روزای موسیقی پاپ هست نه چیز دیگه.لطفا دقت کنید.
    شما بیشتر از شادمهر به امیرفرشباف علاقه داری

صفحه 1695 از 4087 نخستنخست ... 69511951595164516851693169416951696169717051745179521952695 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 161 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 160 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع