صفحه 1703 از 4087 نخستنخست ... 70312031603165316931701170217031704170517131753180322032703 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 17,021 به 17,030 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره

2. 2 کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    عزیزی
    امروز فقط گفتم کیفیت ترک ها یعنی صدا (نه تنظیم و این حرفا) پایینه
    این دوستمون دیگه شروع کرد به توهین کردن به بهانه رفاقت و عضو تیم فرشباف بودن
    بنده شروع کننده ی بی ادبی نبودم و در ابتدا فکر میکردم خط فکری شما تخریبه.اما اگر حرفی زدم که موجب دلخوری شما شده عذر میخوام.موفق و موید باشید.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط manam69 نمایش پست ها
    ببخشید انتها جان ازت معذرت میخام ..اره دقیقن برداشتم اشتباه شد و عذر میخام ...اره این موضوع رو متوجه بودم که بعد از مدتی غیبت یا شاهدم حضور از نوع دیگری با این اکانت هستن ...برات ارزوی موفقیت دارم مهربان جان
    لطف داری تونستی بیشتر فعالیت کن حتما

5. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    عزیزی
    امروز فقط گفتم کیفیت ترک ها یعنی صدا (نه تنظیم و این حرفا) پایینه
    این دوستمون دیگه شروع کرد به توهین کردن به بهانه رفاقت و عضو تیم فرشباف بودن

حرفت حقه داداش
    قطعن واسه شادمهر همه چی باید تمام و کمال باشه که هیچکسی نتونه ایرادی بگیری حالا ما که هوادراشیم بگیریم عیبی نیست چون نقده دوست ادم بهتره از به به و چه چه دشمن ادمه چون می دونی که معروفه که دومی دلسوز نیست اما اولی جرا ...من تورو از جنس دوستای شادمهر می دونم و احترامت واجبه فقط ازت میخام از شنبه ای که پیش روته لذت ببر همین به بعدش کاری نداشته باش که هنوز بعد نرسیده ، دوست مونم اگه اشتباه نکنم و اگه همون کسرا از جنس بچه ها اون گروه تلگرامی باشه که بهنام اینام هستن فقط دلسوز شادمهره مثه خودت حالا یه کم زبونش تلخ شد به خاطر موضوعیی که حاج اقا این مدت بیان کرده بود...من ازت عذرخواهی می کنم و به دل نگیر ..حیفه دوتا هوادار متعصب و خوب شادمهر از هم گله داشته باشن ...از شنبه لذت ببر داداش فارغ از اینا

7. کاربر مقابل از manam69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    لطف داری تونستی بیشتر فعالیت کن حتما
    چشم باشماها بودن باعث افتخارمه....از88باموزیک باران بودم ولی خب بهقولی مهمون بودیم و رفتیم بی سرو صدا..ببخشیدکه به عنوان همون مهمون صحبت اضافی اگه داشتم...قطعا سواد موزیک و شعور شما از من بالاتره و تشکر می کنم ازتون و ممنونم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    عجیبه سنگ لاری پور رو به سینه میزنید
    این کارهای اخری که ازشون اومد بیرون رو شنیدید ؟ بخدا ارزش صحبت کردن هم ندارن حتی
    یا همین فرید احمدی
    سلام بمبئی بنیامین رو گوش دادید ؟ یه جا میگه " دارم نفس نمیکشم " که ادم دلش میخواد از خنده خودش رو پاره کنه :)))))
    اینا دیگه گل سرسبد همکارای شادمهر بودن دیگه که الان این وضعن
    بخدا همه اون قدیمیا در حد همون قدیمشون نیستن
    حتی صفاریان
    نمیگم از زمانی و هاشمی پایین تره ولی اونم بجز یکی دو ترک هیچ چیز عجیب غریبی هم نداشته به نظر من که بخواییم حسرتش رو بخوریم
    جک چرا می گی؟
    صفاریان از هاشمی و زمانی پایین تره؟؟ آهنگ همیشگی اثبات می کنه.
    صفاریان رفیق جینگ شادمهر بوده. یه اعجوبه اییه واسه خودش. فریدون آسرایی رو صفاریان فریدون کرد و ... .
    نیلوفر کارایی که به شادمهر داده همه آس بوده
    یه مدت طولانی ممنوع الفعالیت شد و یه جورایی بعدش فراموش شد.

10. کاربر مقابل از shahkar عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط manam69 نمایش پست ها
    حرفت حقه داداش
    قطعن واسه شادمهر همه چی باید تمام و کمال باشه که هیچکسی نتونه ایرادی بگیری حالا ما که هوادراشیم بگیریم عیبی نیست چون نقده دوست ادم بهتره از به به و چه چه دشمن ادمه چون می دونی که معروفه که دومی دلسوز نیست اما اولی جرا ...من تورو از جنس دوستای شادمهر می دونم و احترامت واجبه فقط ازت میخام از شنبه ای که پیش روته لذت ببر همین به بعدش کاری نداشته باش که هنوز بعد نرسیده ، دوست مونم اگه اشتباه نکنم و اگه همون کسرا از جنس بچه ها اون گروه تلگرامی باشه که بهنام اینام هستن فقط دلسوز شادمهره مثه خودت حالا یه کم زبونش تلخ شد به خاطر موضوعیی که حاج اقا این مدت بیان کرده بود...من ازت عذرخواهی می کنم و به دل نگیر ..حیفه دوتا هوادار متعصب و خوب شادمهر از هم گله داشته باشن ...از شنبه لذت ببر داداش فارغ از اینا

شما گلی

نه دیگه این همه سال که اینجاییم تا همین یکی دو روز پیشم کلی حرف از بدخواهای شادمهر شنیدیم
    امروز هم از مدیریتش
    این روزا هم میان و میرن
    ماییم و عشق بچگی تا الانمون شادمهر

نیمه فعال
    تنهاییام:
    وقتی نمیدونم چی واسم بهتره
    وقتی میگن تحمل کن باید بگذره

نیمه فعال
    من نمیدونم چرا وقتی میرم همه بلبل میشن بزارین بخونم یکی یکی جواب بدم فقط در نرین

فوق حرفه ای
    شتر با بارش اینجا گم میشه

صفحه 1703 از 4087 نخستنخست ... 70312031603165316931701170217031704170517131753180322032703 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع