صفحه 1704 از 4087 نخستنخست ... 70412041604165416941702170317041705170617141754180422042704 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 17,031 به 17,040 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    چه قدر یه آدم می تونه فارسیش ضعیف باشه که ناجی رو برای فرشباف و دوستانش به کار برده که شادمهر و موسیقی پاپ همه رو نجات دادن. نه موسیقی جهان و کهکشان.
    فقط کافیه شادمهر فعل خواستن رو صرف کنه.
    یه چیز دیگه که بین دوستان دیدم:
    شادمهر آدم ساده و صمیمی و اطرافیان تا جای ممکن سوء استفاده هاشو رو از شادمهر می کنن.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط manam69 نمایش پست ها
    ما یه رفیقی داشتیم قدما که حالات روحیش شبیه به شما بود مسترehsan 1361 ، تو خیلی زمینه های ادعای خدایی داشت و صحبت زیاد میکرد ... اما تو این مورد میگیم کاری به این نداریم فرشباف البوم تهیه کرده یا شادمهر یا کاموری یا غیره ، کاری ام به این نداریم که یه مشت بچه موزیسین اطراف شادمهر هستن یا نه ؛ کاری ام به این سوال نداریم که ایا درک موسیقی شادمهر از کارایی ک خونده و اوکی نهایی شونو داده واسه انتشار پایین باشه یا بوده و یا هست (که ما میگیم اگه بود این همه شوق و ذوق تو صفحه اینستا و تشکرایی که از اونا داره واسه چیه ؟ از من و شما تشکر نمی کنه؟ چرا جواب کامنت سعید زمانی رو می نویسه که من از شماها ممنونم ؟ و کلی پست دیگه که نیاز به گفتن من نداره می تونین و قطعن دیدن ) اونم چه کسی ؟ شادمهر؛ شادمهری که کسی عمرا بتونه چیزی بهش خلاف باور و اعتقادش تحمیل کنه چه برسه یه البومو یه سری اهنگ که میشه یه کارنامه واسش ؛ کاری به اینم نداشته باشین که شادمهر تو قلنا چه قد ثابت کرده از چیزی خوشش بیاد منتشرش می کنه چه شیلا باشه چه بیا اینجا چه انتخاب و تقدیر و کارای تاپ دیگه اش ؛ اما .... اما شمایی که سر البوم طرفدار یادمه کلی بالا و پایین کردی وضحبت می کردی و تاریخ میدادی و نمی دادی و امروزی که از شنیدن البوم صحبت می کنی ...اره من میگ شاید البوم طرفدارو اون موقع قبل از ریلیزش شنیده بودی اونم به خاطر ارتباطی که با فلانکسو در شرکت اونگ داشتی اما اما الان بعید می دونم شنیده باشی .... به ما اینو ثابت نکن به خودت ثابت کن که شنیدی و مات نه اهنگی ازت می خوایم نه دمویی نه چیز دیگه ای فقط اگه مردی و حرفی که زدی و شنیدی از روی مردونگیته به این سیل هواداری شادمهر عزیز که خیلی وقته ازت می شنون البومو شنیده ای بگو ... بگو از مشخصات اهنگا که کی چی رو ساخته خوبه این؟ یه ادعایی داری دیگه ؟ ثابتش کن ...و اگر نمی خوای یا نمی تونی یا در شانت نیست پاسخ بدی و هر بار که یه نفر ازت پرسید مغلطه کنی و بگی فلان کس بیاد فلان کس نیاد که نمیشه به قول خودت بابا جان !!... پس خواهش می کنم و تَکرار می کنم ...خواهش می کنم با دل عاشق هواداری شادمهر بازی نکن و ناامید و ناراحت تر از اینی که هستن ...ما به شنیدنش صداش دلبسته ایم اما می ترسم از زمانی که شماها به صدای شادمهرم ایراد بگیرین و بگین که نخون... موفق باشی بابا جان
    اول اینکه تاریخ آلبوم طرفدار رو اولین بار من گفتم اینجا
    من احتیاجی به ثابت کردن خودم ندارم از من چیزی نخواهید شنید
    من آلبوم رو گوش دادم و از غرور خوشم اومد دلیل بر این نمیشه آهنگ خوبی باشه
    من این حرفا رو نزدم که کسی ناامید بشه ! من فقط گفتم که خوشم نیومده و موسیقی سلقس رو بارها گفتم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahkar نمایش پست ها
    چه قدر یه آدم می تونه فارسیش ضعیف باشه که ناجی رو برای فرشباف و دوستانش به کار برده که شادمهر و موسیقی پاپ همه رو نجات دادن. نه موسیقی جهان و کهکشان.
    فقط کافیه شادمهر فعل خواستن رو صرف کنه.
    یه چیز دیگه که بین دوستان دیدم:
    شادمهر آدم ساده و صمیمی و اطرافیان تا جای ممکن سوء استفاده هاشو رو از شادمهر می کنن.

له قول نوچه لمپن : لایک !!!!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط HR_7 نمایش پست ها
    البته شاید دوستمون از همین ناراحته ک نتونسته مثلا مثل البوم طرفدار قبل ریلیز گوش کرده باشه.
    ما که از این مهندس چیزی ندیدیم بعیدم میدونم چیزی رو کنه چون ی بیت یا یه تیکه از کار لو بره دوستشون ترور میشن من نمیدونم با اینهمه ادعایی ک ایشون میکنه البومو شنیده امنیت رفیقشون ب خطر نمیوفته؟ ولی بحث تایم البوم و... میشه دوستشون امنیتشون دچار خطر میشه
    شما اصن موضوع رو نگرفتی و رفتی سراغ طرفدار درسته از من چیزی نخواهید شنید در مورد آلبوم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    ایشون همون رفیق شما هستن دیگه با یه ای دی دیگه اومدن
    ناامیدم کردی انتها جان

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kasrairajpour نمایش پست ها
    دوستان عزیز همین الان با امیر حرف زدم.ایشون اصلا شخصی به اسم بهنود رو نمیشناسه و اصلا نمیدونست کی رو میگم.پس یکی دیگه از دروغ های این flick روانپریش هم مشخص شد.دوستان به حرف این افراد گوش ندین.بدون جبهه گیری برین به سراغ آلبوم و لذت ببرین.

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kasrairajpour نمایش پست ها
    اون دوره هایی که با دروغ و فحاشی و زیر سوال بردن و تهمت و هتاکی میشد معروف بشی گذشت آقای flick
    لحن صحبت کردنت خنده داره بچه گونس

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    گویا این بهنود از نزدیکای ارمین هاشمیه
    کاملاً درسته

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    ناامیدم کردی انتها جان
    چرا همه این جمله منو اشتباه برداشت میکنن.خخخخ
    تو چی برداشت کردی؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط manam69 نمایش پست ها
    ما یه رفیقی داشتیم قدما که حالات روحیش شبیه به شما بود مسترehsan 1361 ، تو خیلی زمینه های ادعای خدایی داشت و صحبت زیاد میکرد ... اما تو این مورد میگیم کاری به این نداریم فرشباف البوم تهیه کرده یا شادمهر یا کاموری یا غیره ، کاری ام به این نداریم که یه مشت بچه موزیسین اطراف شادمهر هستن یا نه ؛ کاری ام به این سوال نداریم که ایا درک موسیقی شادمهر از کارایی ک خونده و اوکی نهایی شونو داده واسه انتشار پایین باشه یا بوده و یا هست (که ما میگیم اگه بود این همه شوق و ذوق تو صفحه اینستا و تشکرایی که از اونا داره واسه چیه ؟ از من و شما تشکر نمی کنه؟ چرا جواب کامنت سعید زمانی رو می نویسه که من از شماها ممنونم ؟ و کلی پست دیگه که نیاز به گفتن من نداره می تونین و قطعن دیدن ) اونم چه کسی ؟ شادمهر؛ شادمهری که کسی عمرا بتونه چیزی بهش خلاف باور و اعتقادش تحمیل کنه چه برسه یه البومو یه سری اهنگ که میشه یه کارنامه واسش ؛ کاری به اینم نداشته باشین که شادمهر تو قلنا چه قد ثابت کرده از چیزی خوشش بیاد منتشرش می کنه چه شیلا باشه چه بیا اینجا چه انتخاب و تقدیر و کارای تاپ دیگه اش ؛ اما .... اما شمایی که سر البوم طرفدار یادمه کلی بالا و پایین کردی وضحبت می کردی و تاریخ میدادی و نمی دادی و امروزی که از شنیدن البوم صحبت می کنی ...اره من میگ شاید البوم طرفدارو اون موقع قبل از ریلیزش شنیده بودی اونم به خاطر ارتباطی که با فلانکسو در شرکت اونگ داشتی اما اما الان بعید می دونم شنیده باشی .... به ما اینو ثابت نکن به خودت ثابت کن که شنیدی و مات نه اهنگی ازت می خوایم نه دمویی نه چیز دیگه ای فقط اگه مردی و حرفی که زدی و شنیدی از روی مردونگیته به این سیل هواداری شادمهر عزیز که خیلی وقته ازت می شنون البومو شنیده ای بگو ... بگو از مشخصات اهنگا که کی چی رو ساخته خوبه این؟ یه ادعایی داری دیگه ؟ ثابتش کن ...و اگر نمی خوای یا نمی تونی یا در شانت نیست پاسخ بدی و هر بار که یه نفر ازت پرسید مغلطه کنی و بگی فلان کس بیاد فلان کس نیاد که نمیشه به قول خودت بابا جان !!... پس خواهش می کنم و تَکرار می کنم ...خواهش می کنم با دل عاشق هواداری شادمهر بازی نکن و ناامید و ناراحت تر از اینی که هستن ...ما به شنیدنش صداش دلبسته ایم اما می ترسم از زمانی که شماها به صدای شادمهرم ایراد بگیرین و بگین که نخون... موفق باشی بابا جان
    به به جناب مستر خوش آمدید
    مستر جان نصف حرفات این بود که کاری نداری کاری نداری
    بقیه حرفات هم این بود که بنده ادعام میشه ثابت کنم و چرا دلسرد میکنم !! بنده ادعا نمیکنم ! با کسی هم کاری ندارم ! این لمپن بزرگ فرشباف بود که نوچشو فرستاد و الانم داره فحش میده چون فهمیده چه خبره ! الان داره توهین میکنه چون چیزی نداره بگه !

صفحه 1704 از 4087 نخستنخست ... 70412041604165416941702170317041705170617141754180422042704 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 83 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 82 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع