آقا اگه اطلاعات دارید بریزید وسط فقط دارید چک و لقد میزنید بهم
سعی کن اخر نقلات این جمله همیشگی رو بگی. البومو شنیدم.
البوم بعدی رو هم پلی کن ی نقدی هم به اون البوم بکن ببینیم چجوریاس حرفی واسه گفتن داره یا نه؟
فقط واست میتونم دعا کنم. کسایی که حرف تورو باور میکنن ک دیگه رد دادن.
حدسم نزدی تا مشخص شه چیکاره ای
جدای این جمله ک ازت انتظار دارم بشنوم ک بگی از نظر من غرور بهترین ترک هست و موسیقی سلیقست امیدوارم کارای آس البوم رو بتونی نقد کنی و تخریب کنی چون شنبه کارت خیلی سخته واسه اینکه اثبات کنی غرور بهترین ترک البومه. شنبه میبینمت
کاری نداریم نداریم که نقل شده یه اصطلاح که عامدن واسه جمله بندی بکار برده شد اما شما سخت نگیر بابا جان!!فکرکردم قبلن شنیده باشی به هرحال بگذریم ازش اصل مطلب این نبود اما منظوربه نپرداختن به حاشیه هاس وقتی اصل مطلب چیزه دیگریه اماخب شایداصل مطلب ازلحاظ من فقط خوده شادمهره اما ازلحاظ شما جناب؛ فرشباف وارمین هاشمی کاموری و (البته خوده شادمهر اما از پنجره ای دیگه) و این صحبتاس..یادمه ارمینم قبول نداشتی اون زمانا و الانم شاید که البته به خودت مربوطه نه کس دیگه حتمن شما که ارتباطاتی داری باهاش چیزی دیدی که مایی نداریم بی خبریم پس نتیجا قضاوتی نمیشه کرد و میشه گفت خوش باشی در کل ...به هرحال یا داری یا داشتی البومی که باز خوشبحالت وخوبه که گوش دادی و کسی نمیگه چرا دادی یا ندادی که اگه گوش دادی زورت زیاد بوده دیگه تونستی گوش بدی حتمن !! و یا بلوف میزنی که این یه بحث دیگه اس و طبیعتا اگه چیزی داشتی واسه اثبات خودتم شده یه چیایی ازش می گفتی مثه 4 سال پیشش پس الان دستات خالیه به نظر ...همین جور که می بینی وقتی بخوای این جور بازی کنی خب قضاوتم میشی ...دوست داشتی ثابت کن نداشتی خواهش می کنم تکرارش نکن خیلی وقته البومو گوش دادی ..یه ملتی قراره شنبه برای اولین بار گوش بدن به احترام اونا بگذریم از این احادیث...سرت سلامت باشه به هرحال
ویرایش توسط manam69 : 12-08-2016 در ساعت 11:34 PM
در حال حاضر 143 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 142 مهمان ها)