به نظرم 4 تا کار حس خوبیه، فقط با تو عشقم، گمت کردم و رابطه خیلی حیف شد که توی هیچ آلبومی نیستن (وارث هم خوب بود اما معروف همون بهتر که نیست خخخ) مثل آهنگ عادت کاش ی آلبوم کالکشن می داد اینها رو توش میزاشت
به نظرم 4 تا کار حس خوبیه، فقط با تو عشقم، گمت کردم و رابطه خیلی حیف شد که توی هیچ آلبومی نیستن (وارث هم خوب بود اما معروف همون بهتر که نیست خخخ) مثل آهنگ عادت کاش ی آلبوم کالکشن می داد اینها رو توش میزاشت
ما که از خدامونه آلبوم خوبی باشه ولی من یکی که چشمم آب نمیخوره راستی شاید تو بعضی کشورها به تاریخ شمسی ما 19 آذر منتشر بشه.
ولی برسه به دسته ما 20 آذر هستش نمیدونم شاید این نظریه هم غلط غلوط باشه. شادمهر رو عصبی کردن بچه ی خوبی بود انگ اعتیاد بهش زدن شاک شدی از 6 بکش عکس گرفت گذاشت تو اینستا
اتفاقا من وقتی اسم آهنگ ها رو خوندم حدس زدم آلبوم قوی باشه، اونطور که از اسمش پیداست بر خلاف آلبوم قبلی طرفدار، شاهد کارهای خیلی متفاوت مخصوصا از لحاظ سبک موسیقی نیستیم و کل آلبوم ی جو و فضای عاشقونه داره بر اساس تجربه کار و فید بک های که تا آلان از کارهای آخیرش داشت ...
ساعت چند آلبوم میاد؟
12 به بعد میاد؟ یا با تاریخ اوناست؟
بچه ها اگر ساعت از 5:30 گذشت و شد 5:31 و آلبوم رو سایت نبود،
وسیله ایاب ذهاب دم در تالار حاضره واسه رفتم به جلوی منزل امیر عزیز.
در بین راه پذیرایی هم انجام خواهد شد.
دیگه ما این چیزا حالیمون نیست...بره یقه فرشبافو بگیره و تا 5:31 آلبومو واسه ما آماده کنه.
(بچه ها اگه بن شدم راس 5:31 جلو در تالار باشید)
ادامه میدمت....
دوس داشتنی ترین ترک به نظر من
البوم که بیاد اول اینو پلی میکنم
همگی اهنگها زیبا و جذاب
روز سرد دیوانه وار زیباست
یه جا تسلیم عشق بودن کدوم از ترکاس؟؟
در حال حاضر 161 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 161 مهمان ها)