نوشته اصلی توسط Betty چقد این شهره با کلاسه چرا؟ ---
نوشته اصلی توسط azamusic پس خاصیتش چی هست؟ --- الکی...دلیل تشکرت هم همون طور که امیر گفت میتونی عنوان کنی مثلا من میگم مسی و نیمار خیلی افت کردن تو تشکر میکنی دلیل هم میزنی:تعصب کورکورانه
نوشته اصلی توسط HO33E!N الکی...دلیل تشکرت هم همون طور که امیر گفت میتونی عنوان کنی مثلا من میگم مسی و نیمار خیلی افت کردن تو تشکر میکنی دلیل هم میزنی:تعصب کورکورانه --- دلیل خوبی بود ---
نوشته اصلی توسط azamusic --- دلیل خوبی بود --- روزی آگه شوی از درد دلم ای صیاد که به ملک وطنم دادرسی دیگر نیست
نوشته اصلی توسط azamusic چرا؟ --- باکلاسه دیگه.ذاتأ با کلاسه
نوشته اصلی توسط HO33E!N روزی آگه شوی از درد دلم ای صیاد که به ملک وطنم دادرسی دیگر نیست وطن تو یا وطن ماتادورها؟ ---
نوشته اصلی توسط A M I R مشهدی ها به چی معذفن من نمیدونم یه چیز را خوب می دونم --- خیلی از مغازه دارهاشون --- مخصوصا اطراف حرم --- انصاف ندارن --- یا امام رضا می گن و به زوار گرون می فروشن --- درسته بتی؟ ---
نوشته اصلی توسط Betty باکلاسه دیگه.ذاتأ با کلاسه هوم --- کارهای قبلیش را دوست دارم --- ولی الان صداش خراب شده ---
نوشته اصلی توسط azamusic یه چیز را خوب می دونم --- خیلی از مغازه دارهاشون --- مخصوصا اطراف حرم --- انصاف ندارن --- یا امام رضا می گن و به زوار گرون می فروشن --- درسته بتی؟ --- هامشهدیاشمع دزدن
حسین --- حیف شد جیمز --- نه؟ ---
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 163 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 162 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن