کجای این تنظیم جدید بود
شادمهر ساقیت کی بوده داداش
اون خطایی که رو زمین کشیدن لوگو رسمی مهدی یراحیه
متاسفانه ویدئو خیلی ضعیف بود...از سینارت همچین کاری بعید بود..شادمهر اگه قرار بود این ویدئو باشه کاش پخشش نمیکرد..اصلا ویدئو دادن بعد از پخش خود آهنگ ی اشتباه محضه..چون هیچ جذابیتی واسه مخاطب نداره..کاش بجای روز سرد ی آهنگ جدید واسه عید ویدئو میکرد
ظاهرا اون تیکه که گذاشته بود ورژن اولیه بوده مث همون غرور
ارم های قرمز نماد احساسشون هست اخرش دختره میریزه زمین ولی شادمهر روش پا نمیزاره همونجا که میگه روی احساسم بهت مگه میشه پا گذاشت....
در کل این ویدیو دو تا جنبه داشت از یه نگاه ساده بود و چیزی نداشت از یه نگاهم پر از مفهوم بود البته حتما شادمهر خواسته مقرون به صرفه ترین ویدیو رو بسازه و در عین حال سینارت با این محدودیت کارو خیلی خوب دراورده
چرا انقد ساده بود ویدیو :))))
این ترانه خیلی جای کار داشت به نظرم
اصن خودت چشاتو ببندی اهنگ رو گوش بدی یه ویدیوی خیلی قشنگ میتونی تو ذهنت تجسم کنی با هر بیت و مصرعش
کلا ساده جم و جور کرده بود کارو
تنها نکته مثبتش بازی خود شادمهر تو ویدیو هست
میمیک چهره و حرکات دست و بازی کردنش فوق العاده خوب نشسته رو کار . قسم میخورم خیلی از بازیگرای داخلی همینم نمیتونن انجام بدن :)))))
همیشه برا میمیک چهره و بازی کردن خواننده توی موزیک ویدیو یه مثال تو ذهنم هست . اونم بازی ابی تو ویدیوی نوازش هست که داغون کرده کارو ینی =))))
انتظار از سینارت بیشتر بود . در حد گمت کردم هم حالا نمیشد ولی در حد رابطه با اون ویدیوی بینظیر و زاویه بندی دوربینا حداقل انتظار داشتم باشه کار که نشد
کار ساده ای بود ولی همینم از ویدیو همیشگی بیشتر خوشم اومد که هی دنبال هم میدوییدن الکی :))
هیجان هم نداشت این موقع ویدیو اومدن فایده نداره . همون شب ک البوم پخش شده اینو باس میداد بیرون دیگه بعد یه ماه اهنگ قدیمی رو ویدیو کنی حال نمیده . الان روز سرد هم هرچقد خوب باشه بازم نمیچسبه زیاد به ادم
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
کامنت اینستاگرام
ما که نفهمیدیم جریان چی بود یا موزیک ویدیو خیلی حرفه ای بود وشعور ما نتونست درکش کنه یا برعکس به هر حال اگه یه توضیحی واسه خلو چلای مثل من بزاری نهایت عطوفت را در حق اینجانب رعایت کردی دوستار شما حامد
اقا فربد یعنی قبول نداری کار مفهومی بود؟
در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 150 مهمان ها)