ویدیو یه چیز الکیه ؟ من اینجوری فکر نمیکنم بردار من . بزرگترین خواننده های دنیا از قدیم تا به الان هم اهمیت فوق العاده زیادی به ویدیو میدادن و میدن . من کمتر دیدم سینگلی بیاد از خواننده تاپی بدون ویدیو و همه اینا نشون میده اهمیت خیلی زیادی داره ویدیو . ویدیوهای همین شادمهر هم تاثیر خودشو داشته . درصد زیادی از موفقیت های انتخاب و تقدیر و چنتا کار دیگش به خاطر ویدیوهاشون بوده و خیلی هم طبیعیه . وقتی یه ویدیو خوب روی همچین موسیقی هایی بشینه تاثیر صد برابر میذاره . همونجوری که اهنگ یکاری کن ( که به نظر من جزو سه اهنگ برتر شادمهره ) به خاطر اینکه ویدیو نشد به نظرم کمتر شنیده شد و به حقش نرسید نسبت به خیلی کارا . مثلا نسبت به اهنگ مشکوک !!!! یا اهنگ ترس بدون ویدیو با اون زیبایی زیاد دیده نشد . ویدیو به نظرم تاثیر داره . خیلی خیلی خیلی هم تاثیر داره . ولی اینکه ویدیو در حد همین دوتا کار اخر باشه یا مثل اهنگ ماندگار و اغوش که با اون ویدیوها نابود شدن هم مخالفم . همه یه چیز زیبا میخواییم و منظور شما هم فکر میکنم همین بوده نسبت به ویدیو . خواننده هم طبیعتا دوست داره هم اون حس رو با ویدیو بهتر منتقل کنه هم اینکه با ویدیو بیشتر دیده شه هم خودش هم اهنگش . پس به نظرم نمیشه گفت ویدیو یه چیز الکیه . و اینکه قرار نیست با ویدیو تمرکزش از کار خودش دور بشه . ویدیو بعد از ساختن اهنگ شروع میشه و فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه روی ساخت اهنگ . منم دوست داشتم این اهنگ هم با ویدیو میومد ولی از یه طرف به خاطر نداشتن ویدیو ، اهنگ زودتر پخش میشه احتمالا و هم این اواخر هم زیاد ویدیو اومده ازش یکم قابل قبول تر کرده برام پخش اهنگ بدون ویدیو رو :))))
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
به نظر من اگه موزیک خوب باشه ویدیو رو هم خوب میکنه
اول موزیک
بعد ویدیو
اگه موزیک خوب باشه یه نفر 10 ثانیه از موزیک بشنوه میگه خواننده این کار کیه تا بره دانلودش کنه
اهنگ ستاره شادمهر که ویدیو نداشت من گذاشته بودم تو ماشین یه نفر هم که اصلا اهل موسیقی نبود پیشم بود الان روزی 10 دفعه اون اهنگو گوش میده
ی حسی بهم میگه قلب ساعتی فرداشب پخش میشه
48 دقیقه از کنسرت شادمهر در سن خوزه 2017 چندشب پیش را هم اکنون با سه کیفیت عالی HDو 480P و بصورت صوتی mp3 از رسانه ی شادمهرنیوز دانلود کنید✅
🔴کیفیت HD 👇👇👇👇👇👇
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
🔵کیفیت 480 p👇👇👇👇👇👇
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
🔴کل کنسرت بصورت صوتی mp3
👇👇👇👇👇👇👇
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🆔 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]newss
حرفهای خوبی وسطاش در مورد البوم و کارهاش میگه.حدود صدنفر تو گروهش هستن از تنظیم و ویدیو و....
در حال حاضر 171 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 170 مهمان ها)