صفحه 1919 از 4087 نخستنخست ... 91914191819186919091917191819191920192119291969201924192919 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 19,181 به 19,190 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    چندجا دیدم
    ب این حرفا اعتماد نکن..اینا اکثرا الکی میگند..تا خود شادمهر اعلام نکرده چیزی مشخص نیست

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    ویولون قلب ساعتی هستش
    یه مقدار شبیه روز سرد هستش
    منم اول اشتباه کردم
    از تو بعیده این اشتباه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    منبع؟؟ پس اگه ویدئو نداره فایده نداره
    ویدیو یه چیز الکیه تو به خاطر چند تا تصویر الکی میگی اهنگ به درد نمیخوره خداکنه شادمهر دیگه اصلا ویدیو نده فقط تمرکز کنه رو کار اصلیش موزیک

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    ویدیو یه چیز الکیه تو به خاطر چند تا تصویر الکی میگی اهنگ به درد نمیخوره خداکنه شادمهر دیگه اصلا ویدیو نده فقط تمرکز کنه رو کار اصلیش موزیک
    ویدیو یه چیز الکیه ؟ من اینجوری فکر نمیکنم بردار من . بزرگترین خواننده های دنیا از قدیم تا به الان هم اهمیت فوق العاده زیادی به ویدیو میدادن و میدن . من کمتر دیدم سینگلی بیاد از خواننده تاپی بدون ویدیو و همه اینا نشون میده اهمیت خیلی زیادی داره ویدیو . ویدیوهای همین شادمهر هم تاثیر خودشو داشته . درصد زیادی از موفقیت های انتخاب و تقدیر و چنتا کار دیگش به خاطر ویدیوهاشون بوده و خیلی هم طبیعیه . وقتی یه ویدیو خوب روی همچین موسیقی هایی بشینه تاثیر صد برابر میذاره . همونجوری که اهنگ یکاری کن ( که به نظر من جزو سه اهنگ برتر شادمهره ) به خاطر اینکه ویدیو نشد به نظرم کمتر شنیده شد و به حقش نرسید نسبت به خیلی کارا . مثلا نسبت به اهنگ مشکوک !!!! یا اهنگ ترس بدون ویدیو با اون زیبایی زیاد دیده نشد . ویدیو به نظرم تاثیر داره . خیلی خیلی خیلی هم تاثیر داره . ولی اینکه ویدیو در حد همین دوتا کار اخر باشه یا مثل اهنگ ماندگار و اغوش که با اون ویدیوها نابود شدن هم مخالفم . همه یه چیز زیبا میخواییم و منظور شما هم فکر میکنم همین بوده نسبت به ویدیو . خواننده هم طبیعتا دوست داره هم اون حس رو با ویدیو بهتر منتقل کنه هم اینکه با ویدیو بیشتر دیده شه هم خودش هم اهنگش . پس به نظرم نمیشه گفت ویدیو یه چیز الکیه . و اینکه قرار نیست با ویدیو تمرکزش از کار خودش دور بشه . ویدیو بعد از ساختن اهنگ شروع میشه و فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه روی ساخت اهنگ . منم دوست داشتم این اهنگ هم با ویدیو میومد ولی از یه طرف به خاطر نداشتن ویدیو ، اهنگ زودتر پخش میشه احتمالا و هم این اواخر هم زیاد ویدیو اومده ازش یکم قابل قبول تر کرده برام پخش اهنگ بدون ویدیو رو :))))
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    ویدیو یه چیز الکیه ؟ من اینجوری فکر نمیکنم بردار من . بزرگترین خواننده های دنیا از قدیم تا به الان هم اهمیت فوق العاده زیادی به ویدیو میدادن و میدن . من کمتر دیدم سینگلی بیاد از خواننده تاپی بدون ویدیو و همه اینا نشون میده اهمیت خیلی زیادی داره ویدیو . ویدیوهای همین شادمهر هم تاثیر خودشو داشته . درصد زیادی از موفقیت های انتخاب و تقدیر و چنتا کار دیگش به خاطر ویدیوهاشون بوده و خیلی هم طبیعیه . وقتی یه ویدیو خوب روی همچین موسیقی هایی بشینه تاثیر صد برابر میذاره . همونجوری که اهنگ یکاری کن ( که به نظر من جزو سه اهنگ برتر شادمهره ) به خاطر اینکه ویدیو نشد به نظرم کمتر شنیده شد و به حقش نرسید نسبت به خیلی کارا . مثلا نسبت به اهنگ مشکوک !!!! یا اهنگ ترس بدون ویدیو با اون زیبایی زیاد دیده نشد . ویدیو به نظرم تاثیر داره . خیلی خیلی خیلی هم تاثیر داره . ولی اینکه ویدیو در حد همین دوتا کار اخر باشه یا مثل اهنگ ماندگار و اغوش که با اون ویدیوها نابود شدن هم مخالفم . همه یه چیز زیبا میخواییم و منظور شما هم فکر میکنم همین بوده نسبت به ویدیو . خواننده هم طبیعتا دوست داره هم اون حس رو با ویدیو بهتر منتقل کنه هم اینکه با ویدیو بیشتر دیده شه هم خودش هم اهنگش . پس به نظرم نمیشه گفت ویدیو یه چیز الکیه . و اینکه قرار نیست با ویدیو تمرکزش از کار خودش دور بشه . ویدیو بعد از ساختن اهنگ شروع میشه و فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه روی ساخت اهنگ . منم دوست داشتم این اهنگ هم با ویدیو میومد ولی از یه طرف به خاطر نداشتن ویدیو ، اهنگ زودتر پخش میشه احتمالا و هم این اواخر هم زیاد ویدیو اومده ازش یکم قابل قبول تر کرده برام پخش اهنگ بدون ویدیو رو :))))
    آره داداش کاملا با حرفات موافقم... قطعا کارای تاپ با ویدئو بیشتر دیده و شنیده میشند

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    موزیک خوب باشه نیازی به ویدیو نیست شادمهر بدون ویدیو شادمهر شد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    موزیک خوب باشه نیازی به ویدیو نیست شادمهر بدون ویدیو شادمهر شد
    بله درسته شادمهر بدون ویدئو شادمهر شد..ولی اون دوران گذشت..امروزه اکثرا خواننده ها موزیک هاشون را با ویدئو بیرون میدند

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    بله درسته شادمهر بدون ویدئو شادمهر شد..ولی اون دوران گذشت..امروزه اکثرا خواننده ها موزیک هاشون را با ویدئو بیرون میدند
    به نظر من اگه موزیک خوب باشه ویدیو رو هم خوب میکنه
    اول موزیک
    بعد ویدیو
    اگه موزیک خوب باشه یه نفر 10 ثانیه از موزیک بشنوه میگه خواننده این کار کیه تا بره دانلودش کنه
    اهنگ ستاره شادمهر که ویدیو نداشت من گذاشته بودم تو ماشین یه نفر هم که اصلا اهل موسیقی نبود پیشم بود الان روزی 10 دفعه اون اهنگو گوش میده

فعال
    ی حسی بهم میگه قلب ساعتی فرداشب پخش میشه

نیمه فعال
    48 دقیقه از کنسرت شادمهر در سن خوزه 2017 چندشب پیش را هم اکنون با سه کیفیت عالی HDو 480P و بصورت صوتی mp3 از رسانه ی شادمهرنیوز دانلود کنید✅
    🔴کیفیت HD 👇👇👇👇👇👇
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    🔵کیفیت 480 p👇👇👇👇👇👇
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    🔴کل کنسرت بصورت صوتی mp3
    👇👇👇👇👇👇👇
    ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
    🆔 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]newss
    حرفهای خوبی وسطاش در مورد البوم و کارهاش میگه.حدود صدنفر تو گروهش هستن از تنظیم و ویدیو و....

11. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 1919 از 4087 نخستنخست ... 91914191819186919091917191819191920192119291969201924192919 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 165 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 164 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع