آقا مسعود شادمهر پلی بک میخونه. واقعیت رو بپذیر
اکثر خواننده ها این کار رو میکنن. چیز بدی نیست
به نظرم خود شادمهر ترک روز سرد رو بیشتر از همه آهنگاش دوس داره. ویدیوش هم باید جالب باشه.
آقا مسعود شادمهر پلی بک میخونه. واقعیت رو بپذیر
اکثر خواننده ها این کار رو میکنن. چیز بدی نیست
به نظرم خود شادمهر ترک روز سرد رو بیشتر از همه آهنگاش دوس داره. ویدیوش هم باید جالب باشه.
چندتا از اهنگها مث رابطه و حس خوبیه پلی بکه همش نه
ویرایش توسط entehaa : 02-17-2017 در ساعت 08:01 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز لطفا یکبار دیگه از اول تا آخر ببین کنسرتو... بلا استثناء همه پلی بکه... بعدشم مگه من گفتم بده یا خوبه ک فورا پرخاش میکنی آقا مسعود؟؟؟ یکی از دوستان گفت زنده اجرا کرده منم گفتم اینطور نیست همه اش پلی بکه...
خیلی وقته پلی بک میخونه
یه جا قبلا حتی جا مونده بود دیده بودم
اینم از نتایج معاشرت با امثال گلیم بافه
کاش ویدئو روز سرد را تو همین اسفند پخش کنه و قلب ساعتی را هم ویدئوش کنه واسه عید
کنسرت سن خوزه از قسمت رپش به بعد خیلی جالب بود
اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارسا جان کجایی؟؟ خیلی کم پیدا شدی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارسا جان کجایی؟؟ خیلی کم پیدا شدی
در حال حاضر 159 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 158 مهمان ها)