صفحه 1941 از 4087 نخستنخست ... 94114411841189119311939194019411942194319511991204124412941 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 19,401 به 19,410 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط severi نمایش پست ها
    بی انصافیست راجع به البوم تجربه کن اینطور نظر دادن
    تمامی این اهنگها از ذره بین شادمهر رد شده
    من اهنگ تنهاییام و روز سرد و همیشگی و تجربه کن رو به شخصه واقعا دوست دارم
    حس خوبیه آهنگ زیبایی بود
    مگه من گفتم دوست نداشتم؟ اگه نظرات قبلیمو خونده باشی گفتم البومو دوس داشتم و شاید هزار بار گوش کردم و حتی به نظر من تجربه کن بهترین البوم ساله . اما ضعیف ترین آلبوم شادمهره .... امامن ناراحتم از اینکه دیگه واسه کسی آهنگ نمیسازه و ناراحتم از اینکه چرا وقتی یه آهنساز خوبه آهنگاشو میده یکی دیگه واسش میسازه ...
    حتی ناراحتم از اینکه دیگه شماعی زاده واسه گوگوش آهنگ نمیسازه و یه آلبوم فول و کامل با هم کار نمیکنن چون بیشتر از اینکه خواننده باشه آهنگسازه ( صداشو شخصا نمیپسندم) و باعث شهرت گوگوش شده اما با اینحال حداقل آهنگایی که خودش میخونه رو نمیده کس دیگه ای واسش بسازه و این باور رو که یه آهنگسازه از دست نداده اما شادمهر نه تنها دیگه واسه کسی آهنگ نمیسازه بلکه دیگه آهنگایی که خودش میخونه ام میده یکی دیگه واسش میسازه ...

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    در تعجبم از کار کردن با میلاد هاشمی حالا سعید زمانی یه حرفی برای گفتن داره
    اما این میلاد هاشمی در حد احمد سعیدی و حمید طالب زاده بیشتر نیست
    از تنظیم جدید چاوشی واقعا لذت بردم
    حیف حیف شادمهر کارو ول کرده
    دیگه باید توی آرزوی البومی مثل پاپ کرن و آدم فروش و تقدیر تا ابد بمونیم
    آره نمیدونم چرا شادمهر داره اینجوری میکنه

نیمه فعال
    بعد از هزاران بار گوش دادن البوم به نظرم باز هم با اختلاف بهترین البوم ایران ترانه ها عالیه ملودی ها فوق العادس واقعا وحید پویان کارش درسته هر چند که شادمهر نقش داشته خوانندگی شادمهر در بهترین و تکنیکی ترین سظحیه که دیدم اما فقط یه چیز تنظیم... بدجوری میلنگه اینجای کار تنظیم ها خوبن بدون اشکالن ولی اونی که از شادمهر انتظاز میره نیست تکرارام نکن رو با بقیه ی تراک ها مقایسه میکنی کاملا متوجه این میشی که ده لول فرق تنظیم این تراک با بقیه ی تراک هاست...

نیمه فعال
    در مورد البوم بیشتر تنظیم ها من رو هم راضی نکرد ولی انصافن انصافن اگه اسم وحید پویان در این البوم نبود شادمهر الکی میگفت اهنگها ماله منه هیچ کس کوچکترین ایرادی نمیگرفت.یکم به دور از تعصب منطقی باشین درسته شادمهر ملودی هایی مثل گل یاس و تقدیر و عادت و ...‌ساخته ولی ملودی هایی مثل معروف و گمت کردم رو هم ساخته که هرچند قشنگن ولی هیچ برتری نسبت به ملودی های این البوم ندارن صدرصد شادمهر هم اینو فهمیده که این اواخر نیاز بوده از ملودی های دیگران استفاده کنه.ولی در مورد تنظیم هم چیزی که مشخصه دیگه حوصله و انگیزه زیاد واسه این کار نداره و متاسفانه ما رو هم محروم کرده

فعال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    مگه من گفتم دوست نداشتم؟ اگه نظرات قبلیمو خونده باشی گفتم البومو دوس داشتم و شاید هزار بار گوش کردم و حتی به نظر من تجربه کن بهترین البوم ساله . اما ضعیف ترین آلبوم شادمهره .... امامن ناراحتم از اینکه دیگه واسه کسی آهنگ نمیسازه و ناراحتم از اینکه چرا وقتی یه آهنساز خوبه آهنگاشو میده یکی دیگه واسش میسازه ...
    حتی ناراحتم از اینکه دیگه شماعی زاده واسه گوگوش آهنگ نمیسازه و یه آلبوم فول و کامل با هم کار نمیکنن چون بیشتر از اینکه خواننده باشه آهنگسازه ( صداشو شخصا نمیپسندم) و باعث شهرت گوگوش شده اما با اینحال حداقل آهنگایی که خودش میخونه رو نمیده کس دیگه ای واسش بسازه و این باور رو که یه آهنگسازه از دست نداده اما شادمهر نه تنها دیگه واسه کسی آهنگ نمیسازه بلکه دیگه آهنگایی که خودش میخونه ام میده یکی دیگه واسش میسازه ...
    اگر کمی برگردیم به عقب و به حجمه نظرات مردم و حتی طرفداران شادمهر بعد از البوم آدم فروش و پاپ کرن توجه کنین میبینین که البوم تجربه کن بسیار همه پسندتر و فراگیرتر بوده.درسته تو البوم پاپ کرن جاودانه هایی همچون محال و بی تو و ماندگار بود ولی با انتقادات تند حتی بسیاری از هوادارهای شادمهر روبرو شد.ولی بعد از مدتی که از شنیده شدن البوم گذشت پی به درایت و شجاعت شادمهر در مورد این البوم برده شد.
    البوم تجربه کن هم مطمئنا به زمان نیاز داره.
    این روش کاری شادمهر هم مطمئنا به یه بازه زمانی نیازی داره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    در تعجبم از کار کردن با میلاد هاشمی حالا سعید زمانی یه حرفی برای گفتن داره
    اما این میلاد هاشمی در حد احمد سعیدی و حمید طالب زاده بیشتر نیست
    از تنظیم جدید چاوشی واقعا لذت بردم
    حیف حیف شادمهر کارو ول کرده
    دیگه باید توی آرزوی البومی مثل پاپ کرن و آدم فروش و تقدیر تا ابد بمونیم
    گرچه خودت میدونی و بارها هم اینجا گفتم که -آلبوم شادمهر گرچه در بین کارهای خواننده ای ایرانی فوق العادست ولی در سطحی که ما از شادمهر انتظار داریم نیست-ولی فربد جان با همه این اوصاف کارهای معمولی شادمهر ارزش داره به تمام کسایی که فقط ادعای حرفه ای بودن را دارن.
    این روزا گزارش های تصویری که از به اصلاح خواننده ها دیدم و تعریف و تمجیدایی که از خودشون میکنن داره حالمو بد میکنه.
    این روزا موزیک پاپ ایران به شدت مریضه.

نیمه فعال
    شاید اصلا شادمهر خواسته تفاوت هنرخودش رو با جوونترها نشون بده
    که البته چیزی که از اخلاقیات شادمهر سراغ دارم فروتن تر از این حرفاست
    البته با کمی چاشنی یکدندگی

نیمه فعال
    اگر کمی برگردیم به عقب و به حجمه نظرات مردم و حتی طرفداران شادمهر بعد از البوم آدم فروش و پاپ کرن توجه کنین میبینین که البوم تجربه کن بسیار همه پسندتر و فراگیرتر بوده.درسته تو البوم پاپ کرن جاودانه هایی همچون محال و بی تو و ماندگار بود ولی با انتقادات تند حتی بسیاری از هوادارهای شادمهر روبرو شد.ولی بعد از مدتی که از شنیده شدن البوم گذشت پی به درایت و شجاعت شادمهر در مورد این البوم برده شد.
    البوم تجربه کن هم مطمئنا به زمان نیاز داره.
    این روش کاری شادمهر هم مطمئنا به یه بازه زمانی نیازی داره
    احساس میکنم همه پسند تر شدن آلبوم "تجربه کن" به دلیل شناخته تر شدن شادمهر عزیز، پیدا کردن راه و ثبات زندگیش در کشور جدیدش، و از همه مهم تر بزرگ تر شدن و در واقع رشد سنی متولدین دهه های هفتاد شمسی می باشد.

نیمه فعال
    شاید اصلا شادمهر خواسته تفاوت هنرخودش رو با جوونترها نشون بده
    که البته چیزی که از اخلاقیات شادمهر سراغ دارم فروتن تر از این حرفاست
    البته با کمی چاشنی یکدندگی
    به کار و انتخاب و راه شادمهر احترام میزارم...فقط دلم میخواد سالی یک آهنگ هم برای راضی نگه داشتن مخاطبانی چون ما تولید کنه.

صفحه 1941 از 4087 نخستنخست ... 94114411841189119311939194019411942194319511991204124412941 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 185 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 184 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع