صفحه 1943 از 4087 نخستنخست ... 94314431843189319331941194219431944194519531993204324432943 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 19,421 به 19,430 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    در مورد البوم بیشتر تنظیم ها من رو هم راضی نکرد ولی انصافن انصافن اگه اسم وحید پویان در این البوم نبود شادمهر الکی میگفت اهنگها ماله منه هیچ کس کوچکترین ایرادی نمیگرفت.یکم به دور از تعصب منطقی باشین درسته شادمهر ملودی هایی مثل گل یاس و تقدیر و عادت و ...‌ساخته ولی ملودی هایی مثل معروف و گمت کردم رو هم ساخته که هرچند قشنگن ولی هیچ برتری نسبت به ملودی های این البوم ندارن صدرصد شادمهر هم اینو فهمیده که این اواخر نیاز بوده از ملودی های دیگران استفاده کنه.ولی در مورد تنظیم هم چیزی که مشخصه دیگه حوصله و انگیزه زیاد واسه این کار نداره و متاسفانه ما رو هم محروم کرده
    در مورد تنظیم بگم که تنظیم آکوستیک و ارکسترال به سبک شادمهر واقعا کار وقت گیر و حوصله بری هست و زمان زیادی میبره و خیلی از ملودی ساختن سخت تره ، مطمئنم دیگه شادمهر مثل گذشته حوصله تنظیم کردن رو نداره اما تنظیم های الکترونیک زیاد وقت گیر نیستن و شادمهر هم چون نمیخواسته وارد حیطه الکترونیک بشه کاراشو به کسای دیگه سپرده ... در مورد ملودی هم بگم که در آلبوم تجربه کن بالاترین لول بعد از خوانندگی شادمهر، آهنگسازی وحید پویان بوده و واقعا جوان بااستعداد و هنرمندیه و در کنار علیرضاافکاری از بهترینهای موزیک نسل جدید و جوان موسیقیه ایرانه ولی ملودی هاش تقلید از سبک ملودی های خود شادمهر بود ... و خود شادمهرم میگه به خاطر شباهت سبک آهنگسازی با سبک خودم اینارو اجرا کردم چون خیلی شبیه به هم ان ... اما همیشه اصل بهتر از کپیه و مطمئنن شادمهر بهتره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    شادمهر میگفته که دلیل اصلی که افت کردن اینه که خودشون شدن اهنگساز و تنظیم کننده کارهای خودشون شدن .... یعنی خواننده ها آهنگساز شدن و در مورد خودش برعکس یعنی آهنگسازی که خواننده شده ... اونا اول خواننده بودن بعدا آهنگساز شدن ولی شادمهر اول آهنگساز بوده بعدا خواننده شده مثل سیاوش قمیشی و حسن شماعی زاده و ... و کلا مسئله فرق میکنه ... وقتی سیاوش قمیشی آلبوم ستاره های سربی رو واسه ابی ساخت یکی از بهترین و موفق ترین آلبومهای ایرانی شد اگه این هنرمند آهگایی که خودش میخونه رو بده یکی دیگه واسش بسازه که فاجعه میشه ....
    در ثانی فیلتری که ازش صحبت میکنی زمانی صدق میکنه که از بین 10 تا هنرمند و ده ها آهنگ بیای و چند تاشون رو گلچین کنی اما شادمهر حق انتخاب نداشته که ***** کنه ... اگه میخواست بین میلاد هاشمی و بهروز صفاریان یا شهاب اکبری یکی رو انتخاب کنه قطعا اون انتخاب میلاد هاشمی نبود ، شادمهر مجبور بود از بین هنرمندای پیشنهادی مدیر برنامه اش بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کنه
    حق با شماست کاملا
    ولی از اخلاقی که من از شادمهر سراغ دارم اون مدیر برنامه فقط نقش یه کولبر رو بازی میکنه وبهداد و امثال اون فقط وسایل سفرش رو براش جابجا میکنن و هماهنگی بلیطهای سفرش رو انجام میدن
    شادمهر اینقدر تو زمینه فعالیت هنریش تا الان بدون تعارف عمل کرده که فکر نمیکنم بخاطر پیشنهاد یک مدیربرنامه دست به این انتخاب زده باشه
    مطمئنا روی اینکار فکر شده
    شادمهری که بخاطر کوچکترین مسائل، قید پخش موزیک ویدئوهای اماده به پخش رو زده

نیمه فعال
    همه نظراتو خوندم. نظرات خیلی خوبی بود، اکثراً هم درست میگن. به نظر منم ای کاش حداقل تنظیمای آلبومو خودش انجام میداد اینجوری سطح آلبوم خیلی خیلی خیلی از اینی که هست بالاترم میرفت
    فربد جان راست میگه، این فرشباف هم داره یراحی رو خراب میکنه هم شادمهرو! دقیقا همونایی که آلبوم شادمهر بودنو برده تو آلبوم یراحی

4. 3 کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nimamusic نمایش پست ها
    همه نظراتو خوندم. نظرات خیلی خوبی بود، اکثراً هم درست میگن. به نظر منم ای کاش حداقل تنظیمای آلبومو خودش انجام میداد اینجوری سطح آلبوم خیلی خیلی خیلی از اینی که هست بالاترم میرفت
    فربد جان راست میگه، این فرشباف هم داره یراحی رو خراب میکنه هم شادمهرو! دقیقا همونایی که آلبوم شادمهر بودنو برده تو آلبوم یراحی
    والا خوبه همه بچه های خوب دوباره اینجا جمع شدن
    قبلا هر نظری میدادی حمله میشد به آدم
    ما هم نمیگیم آلبوم بده اتفاقا خود ترک تجربه کن فوق العاده قشنگه
    اما اینکه برای شادمهر این یه رویه بشه که ملودی و تنظیم انجام نده در حد فاجعه بده
    یه زمانی میگفتن موسیقی شادمهر یا آهنگ شادمهری اینا همش مربوط به موزیک بود نه خوانندگی

6. 3 کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    اما اینکه برای شادمهر این یه رویه بشه که ملودی و تنظیم انجام نده در حد فاجعه بده
    یه زمانی میگفتن موسیقی شادمهر یا آهنگ شادمهری اینا همش مربوط به موزیک بود نه خوانندگی
    کاملا حرفات درسته... تنها آهنگی ک قابل قبول بود آهنگسازی و تنظیمش همین تجربه کن..البته ب غیر از تکرارم نکن. ..روز سرد هم خوب بود چون خود شادمهر گیتارشو زده بود

8. 3 کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    الان که برمیگردیم آهنگای چند سال پیشو میشنویم تازه میفهمیم چی شده!
    من هر موقع آلبوم از خدا خواسته ی مهستی رو گوش میدم واقعا یه جاهایی بغضم میگیره! نمیدونم چجوری اون آهنگا رو ساخته که انقد آدمو منقلب میکنه!!! اما حالا...

10. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط severi نمایش پست ها
    حق با شماست کاملا
    ولی از اخلاقی که من از شادمهر سراغ دارم اون مدیر برنامه فقط نقش یه کولبر رو بازی میکنه وبهداد و امثال اون فقط وسایل سفرش رو براش جابجا میکنن و هماهنگی بلیطهای سفرش رو انجام میدن
    شادمهر اینقدر تو زمینه فعالیت هنریش تا الان بدون تعارف عمل کرده که فکر نمیکنم بخاطر پیشنهاد یک مدیربرنامه دست به این انتخاب زده باشه
    مطمئنا روی اینکار فکر شده
    شادمهری که بخاطر کوچکترین مسائل، قید پخش موزیک ویدئوهای اماده به پخش رو زده
    امیر فرشباف داخل ایرانه و نمیتونه ساک های شادمهر رو جابجا کنه ولی نقشش بیشتر از بهداده و از همون اول مونابرزویی رو با شادمهر آشنا کرد و الانم اینا ... کلا تو آلبوم مهدی یراحی هم نقشش همین جور کردن آهنگ و تنظیم و اینا بود وگرنه تهیه کننده اصلی آلبوم یکی دیگه است اون شادمهری که تو در موردش صحبت میکنی که حتی قید پخش موزیک ویدیو رو میزد همون شادمهر موزیسینیه که من راجع بهش صحبت میکنم و این شادمهری که الان میبینیم نیست

12. 3 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    چیزی که مشخصه باتوجه به صحبت هاش در کنسرته بعد از البوم جدیدش اینه که شادمهر از کسایی که دورش جمع کرده فعلا خیلی هم راضی هست و این رویه با اینا یا شاید افراد جدید فعلا ادامه خواهد داشت

فعال
    چیزی که مشخصه باتوجه به صحبت هاش در کنسرته بعد از البوم جدیدش اینه که شادمهر از کسایی که دورش جمع کرده فعلا خیلی هم راضی هست و این رویه با اینا یا شاید افراد جدید فعلا ادامه خواهد داشت
    خودش که متوجه هست ولی بالاخره متوجه تر هم میشه
    الانم به این اعتراض هوادرا واکنش نشون داده با ویالون زدن و تکه تکه نوازندگی هاش

نیمه فعال
    راضی هستیم به رضای شادمهر

صفحه 1943 از 4087 نخستنخست ... 94314431843189319331941194219431944194519531993204324432943 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 124 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 124 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع