صفحه 1974 از 4087 نخستنخست ... 97414741874192419641972197319741975197619842024207424742974 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 19,731 به 19,740 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bijanariya نمایش پست ها
    طعم موزیک عارف را دوست ندارم ولی صداشو دوست دارم حالا درباره اندی این موضوع برام برعکسه...اکثر آهنگای اندی را دوست دارم ولی صدای اندی را زیاد دوست ندارم.
    شاید اگه شادمهر براشون آهنگ بسازه بتونه همون کاری را کنه که با مهستی و ابی کرد.
    یعنی (از نظر من) آهنگهای مهستی را متحول و در آهنگی که برای ابی ساخت جیغ های اضافی و تحریرهای الکی که عادت ابی شده بود را ازش گرفت.
    البته این نظر شخصی بندست...شاید خیلی ها نظرشون اینطور نباشه.
    آهنگهای عارف کلاسیک و آکوستیک و ایرانیه اما آهنگهای اندی الکترونیک و مدرن ایرانیه و به نظر من سبک عارف به صداش میاد و اکثر آهنگاشم گرفته، اما این چند سال اخیر آهنگ خوب و هیت ازش منتشر نشده و انتظارات رو براورده نکرده و چون شادمهر آهنگسازیه که تو هر سبکی توانایی آهنگ ساختن رو داره و هم آکوستیک و ارکسترال و هم الکترونیک میتونه تنظیم کنه مطمئننا یه کار خوب بهش داده و هیت میشه ، اندی هم مثل عارف تو این سالهای اخیر آهنگ خوبی ازش منتشر نشده و اگه همکاریشون قطعی بشه مطمئنم یه آهنگ عالی منتشر میکنن
    مهستی در گذشته آهنگهای زیبای فراوانی داشت که توسط استاد پازوکی و نوجوکی ساخت شده بودن اما تو البومهای اخیرش با همکاری آرون و .... کاراش افت کرده بود که تو البوم نهایی خودش به گذشته طلایی خودش برگشت و یه یادگاری ماندگار با همکاری شادمهر به جا گذاشت ... در مورد ابی هم باهات موافقم با اینکه در گذشته آهنگهای هیت فوق العاده ای داشت اما به قول شما جیغ های اضافی میکشید که بعد از همکاری با شادمهر برطرف شد ، الان ابی تقریبا با همه آهنگسازای قدیمی قهره آهنگسازایی مثل فرید زلاند و مهردادآسمانی و سیاوش قمیشی و غیره و حتی تو جدیدا با علیرضاافکاری و .... فقط تو قدیمیا با صادق نوجوکی و تو جدیدا با شوبرت و شادمهر آشتیه که تنها شادمهر میتونه شبیه به آهنگهای قدیمی و دستخط خود ابی واسش بسازه و امیدوارم یه آلبوم فول با هم همکاری کنن
    ویرایش توسط nasernew : 04-03-2017 در ساعت 08:35 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    اگه امیر داشت صد در صد تو سایت میذاشت ... فکر نکنم باشه یا اگر باشه هم فعلا تا این لحظه نیست و اینده رو نمیدونم ... یا اینکه از سایت pmc یا رادیوجوان بگیری که اونام با اینکه تگ یوتیوب رو ندارن اما تگ شبکه شون رو گوشه کلیپهای دانلودیشون میزارن و لوگوشون از ابتدای کلیپ تا آخرش هست ... باید تو فیس بوک یا اینستاگرام الک کارتیو ازش بپرسیم یا ازش بخوایم خودش نسخه بدون تگ 4k رو منتشر کنه ...
    میدونم اگه امیر داشت حتما میزاشت تو سایت ولی خواستم چند نفرو بفرستم سراغش سیریش بشن تا شاید پیگیری کنه و بتونه پیدا کنه و واسه ماهم بزاره

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    آهنگهای عارف کلاسیک و آکوستیک و ایرانیه اما آهنگهای اندی الکترونیک و مدرن ایرانیه و به نظر من سبک عارف به صداش میاد و اکثر آهنگاشم گرفته، اما این چند سال اخیر آهنگ خوب و هیت ازش منتشر نشده و انتظارات رو براورده نکرده و چون شادمهر آهنگسازیه که تو هر سبکی توانایی آهنگ ساختن رو داره و هم آکوستیک و ارکسترال و هم الکترونیک میتونه تنظیم کنه مطمئننا یه کار خوب بهش داده و هیت میشه ، اندی هم مثل عارف تو این سالهای اخیر آهنگ خوبی ازش منتشر نشده و اگه همکاریشون قطعی بشه مطمئنم یه آهنگ عالی منتشر میکنن
    مهستی در گذشته آهنگهای زیبای فراوانی داشت که توسط استاد پازوکی و نوجوکی ساخت شده بودن اما تو البومهای اخیرش با همکاری آرون و .... کاراش افت کرده بود که تو البوم نهایی خودش به گذشته طلایی خودش برگشت و یه یادگاری ماندگار با همکاری شادمهر به جا گذاشت ... در مورد ابی هم باهات موافقم با اینکه در گذشته آهنگهای هیت فوق العاده ای داشت اما به قول شما جیغ های اضافی میکشید که بعد از همکاری با شادمهر برطرف شد ، الان ابی تقریبا با همه آهنگسازای قدیمی قهره آهنگسازایی مثل فرید زلاند و مهردادآسمانی و سیاوش قمیشی و غیره و حتی تو جدیدا با علیرضاافکاری و .... فقط تو قدیمیا با صادق نوجوکی و تو جدیدا با شوبرت و شادمهر آشتیه که تنها شادمهر میتونه شبیه به آهنگهای قدیمی و دستخط خود ابی واسش بسازه و امیدوارم یه آلبوم فول با هم همکاری کنن
    باحرفات کاملا موافقم.
    درباره عارف هم با اینکه آهنگاش میاد به صداش میاد کاملا موافقم...فقط ازطعم موزیکش خوشم نمیاد.
    یا اگر بخوام مثال دیگه ای برات بزنم...مثلا ویگن. صداشو دوست دارم ولی طعم آهنگاشو نه.
    (منظورم از آهنگ ملودی ترانه نیست درواقع تنظیم کاره)
    که فکر میکنم اگر شادمهر برای عارف آهنگی بسازه احتمالا طوری میسازه که اشخاصی با سلیقه موسیقایی مثل بنده هم از موزیک کار خوششون بیاد.
    و درباره ابی فکر میکنم اگر کل آهنگ سازی یک آلبوم را به شادمهر بسپره احتمالا شادمهر وارد چالش بزرگی میشه.
    البته نه از لحاظ فنی که همه ما میدونیم شادمهر از لحاظ فنی و حرفه ای اصلا چالش پذیر نیست بلکه از مسائل (به اصطلاح ایرونی خودمون)مافیایی و خرس خاله بازی و ماجراهای پشت پرده موزیک ایران.
    البته این هم فقط در حد یک احساسه نه چیز بیشتر.

فعال

فعال
    شاید ی روز سرد...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    شاید ی روز سرد...

شاید ی نیمه شب...

7. کاربر مقابل از bijanariya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط bijanariya نمایش پست ها
    شاید ی نیمه شب...
    دلت بخواد بشه...

9. کاربر مقابل از me16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    دلت بخواد بشه...
    برنگردی به عقب

11. 2 کاربر مقابل از bijanariya عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    کاش اون اعترافی که "اعتراف" نیست رو پخش میکرد

اعتراف واسه من سخت تره از این مردن....

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    کاش اون اعترافی که "اعتراف" نیست رو پخش میکرد

اعتراف واسه من سخت تره از این مردن....

صفحه 1974 از 4087 نخستنخست ... 97414741874192419641972197319741975197619842024207424742974 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 120 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 120 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع