صفحه 2014 از 4087 نخستنخست ... 101415141914196420042012201320142015201620242064211425143014 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 20,131 به 20,140 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    این که نسخه ضبط شده است تردیدی نیست ... چون یه جاهاییش تیون میشه و فهمیدنش خلاقیت خاصی نمیخواد ... نسخه اصلی کنسرت که ضبط شده نیست ...اول از کنسرت باد دوربینهای مختلف و زوایای متفاوت فیلمبرداری کردن بعدش تو استودیو صدا رو ضبط کردن و تو تدوین ویدیو، صدا رو خوابوندن رو فیلم و فیلم و صدا رو با هم سینک کردن و یه چیزی مثل کلیپ درست کردن
    قبلن هم سیروان و زانیار چندتا ویدیو از کنسرتاشون دادن بیرون همین کارو کردن.یه چیز عادیه

نیمه فعال
    دوستان لطف کنید برید به این صفحه سایت موزیک‌ ما و در نظر سنجی بهترین اهنگهای بیست سال به شادمهر رای بدید عقبه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

3. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    قلب ساعتی به احسان خواجه امیری واگذار شد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

5. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    قلب ساعتی به احسان خواجه امیری واگذار شد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    واقعا متاسفم واسه شادمهر ک اختیارش افتاده دست ی کثافتی مثل امیر فرشباف...چون باند امیر فرشباف تو این آهنگ نبودند شادمهرو منصرف کرده..متاسفانه شادمهر افتاده تو ی باند بی استعداد و سودجو

7. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    حالا ترانه قلب ساعتی پخش میشه ک مهدی ایوبی گفته اعتراف هم ک دار و دسته آقای گلیم باف درست کردند هم پخش میشه اونوقت ببینید کدوم قویتره

9. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    تنظیم : معین راهبر
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

نیمه فعال
    چند وقت پیش داشتم کاور البوما رو نگاه میکردم
    رسیدم به البوم منو رها کن یراحی
    دوتا تنظیم خیلی شیک دیدم از رئیسی بود . منو رها کن که مشترک با یراحی هست و اهنگ هوای تو
    رفتم گوگل سرچش کردم دیدم چه کارای فوق العاده ای برای سعید شهروز تو البوم بی خوابی داشته
    یه مصاحبش بود که چقد شاکی بود از وضعی که داشت
    میگفت البوم بی خوابی شهروز که خیلی هم گرفت به اسم یراحی و صفاریان تموم شد ولی پنج تا کار رو من تنظیم کردم :))
    میکس و مستر اهنگ کوه لهراسبی رو میگفت من کردم ولی به اسم یکی دیگه زده شد
    و کلی کار دیگه ...
    فکر میکردم چرت میگه
    بعد صحبتای خود یراحی رو خوندم دیدم نه ، بنده خدا درست میگفت و یراحی هم تایید کرد حرفاشو

چقد باید ادم بدشانس و بدبخت باشه که اینجوری محو باشه با این کارنامه قوی
    کاش یکمم سراغ اینجور ادما برن
    یا مثلا مهرداد احمدزاده
    اهنگ ندارمت یراحی ، همین البوم اخر صادقی اهنگ همه اون روزا که با اختلاف بهترین اهنگ البومه ، یا اهنگ وقتی که موهاتو میبندی سعید سام
    چه تنظیمای شیک و تر تمیزی هست
    ولی بهشون بها داده نمیشه
    همه فرو کردن تو صفاریان ، کوشان ، سیروان و اکبری و دو سه نفر دیگه ...
    ویرایش توسط sibiloo : 06-11-2017 در ساعت 07:46 PM
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

12. کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    منم واسه شما متاسفم که ندونسته همچین حرفایی رو میزنید
    شادمهر قبلا هم گفته بود هر وقت ببینم یه اهنگ به صدای یکی دیگه میاد یا اگه یکی از اهنگای من خوشش بیاد بدون مشکلی اون کار رو واگذار میکنم
    چه میدونید جریان چیه اخه که اینجوری یه طرفه به قاضی میرید
    فرشباف دیگه کیه اخه انقد بزرگش کردید شماها
    فرشباف سال تا سال هم شادمهر رو نمیبینه
    کی هست که بخواد برا شادمهر تصمیم بگیره
    شمارو به خدا تموم کنید این بحث فرشباف و باند و این حرفارو
    قبلا هم گفتم فرشباف چند ساله که با شادمهره و براش کار میفرسته
    تقدیر هم زمان اون بود
    البوم طرفدار هم زمان اون بود
    قبلش هم فرشباف بود
    همین قلب ساعتی که سنگشو به سینه میزنید هم همون فرشباف واسه شادمهر فرستاده و شادمهر ساختش و حالا به هر دلیلی واگذار شده کار
    شک نکنید بدون رضایت شادمهر این کار واگذار نمیشد . مخصوصا وقتی که رسانه ایش هم کرده بود اهنگ رو
    و مطمعنم شادمهر هم دیده یه طرف قضیه خواجه امیری هست کار رو واگذار کرده چون اونم خوش صدا هست و کار رو خراب نمیکنه
    فقط امیدوارم که تنظیم کار از خود شادمهر باشه و این همکاری هم ادامه داشته باشه تا خواجه امیری هم از این روند تکراری مزخرفی که توش گیر کرده خارج شه
    با توجه به اینکه اسمی از تنظیم کننده هم نیاورده خواجه امیری ، بعید نیست تنظیم از خود شادمهر باشه
    مهم اینه یه کار تمیز و قوی بشنویم . اگه ردی هم از شادمهر تو اون کار باشه که چه بهتر
    چقد تو پیج خواجه امیری دارن فحاشی میکنن
    واقعا جز تاسف کاری نمیشه کرد...

در هر صورت ترانه جالبی به نظر میاد داشته باشه این کار
    من بمونم یا برم ، تو چجوری راحتی
    قلب من وصله الان ، به یه بمب ساعتی ... :))

امیدوارم کار شاخی از اب دراد و بعد از اون هم اون کاری که واسه عارف ساخته بیاد و بعدشم اعتراف زودتر بیاد دیگه شیش هفت ماه گذشت از البوم وقتشه یه اهنگ مشتی بده
    شما چقدر ساده اید... شادمهر فعلا اسیر باند فرشباف شده وگرنه چه دلیلی داشت ترانه ب این قشنگی را کنسل کنه...گلیم باف منصرفش کرده چون امثال وحید پویان محرابی و... تو کار نبودند

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    منم واسه شما متاسفم که ندونسته همچین حرفایی رو میزنید
    شادمهر قبلا هم گفته بود هر وقت ببینم یه اهنگ به صدای یکی دیگه میاد یا اگه یکی از اهنگای من خوشش بیاد بدون مشکلی اون کار رو واگذار میکنم
    چه میدونید جریان چیه اخه که اینجوری یه طرفه به قاضی میرید
    فرشباف دیگه کیه اخه انقد بزرگش کردید شماها
    فرشباف سال تا سال هم شادمهر رو نمیبینه
    کی هست که بخواد برا شادمهر تصمیم بگیره
    شمارو به خدا تموم کنید این بحث فرشباف و باند و این حرفارو
    قبلا هم گفتم فرشباف چند ساله که با شادمهره و براش کار میفرسته
    تقدیر هم زمان اون بود
    البوم طرفدار هم زمان اون بود
    قبلش هم فرشباف بود
    همین قلب ساعتی که سنگشو به سینه میزنید هم همون فرشباف واسه شادمهر فرستاده و شادمهر ساختش و حالا به هر دلیلی واگذار شده کار
    شک نکنید بدون رضایت شادمهر این کار واگذار نمیشد . مخصوصا وقتی که رسانه ایش هم کرده بود اهنگ رو
    و مطمعنم شادمهر هم دیده یه طرف قضیه خواجه امیری هست کار رو واگذار کرده چون اونم خوش صدا هست و کار رو خراب نمیکنه
    فقط امیدوارم که تنظیم کار از خود شادمهر باشه و این همکاری هم ادامه داشته باشه تا خواجه امیری هم از این روند تکراری مزخرفی که توش گیر کرده خارج شه
    با توجه به اینکه اسمی از تنظیم کننده هم نیاورده خواجه امیری ، بعید نیست تنظیم از خود شادمهر باشه
    مهم اینه یه کار تمیز و قوی بشنویم . اگه ردی هم از شادمهر تو اون کار باشه که چه بهتر
    چقد تو پیج خواجه امیری دارن فحاشی میکنن
    واقعا جز تاسف کاری نمیشه کرد...

در هر صورت ترانه جالبی به نظر میاد داشته باشه این کار
    من بمونم یا برم ، تو چجوری راحتی
    قلب من وصله الان ، به یه بمب ساعتی ... :))

امیدوارم کار شاخی از اب دراد و بعد از اون هم اون کاری که واسه عارف ساخته بیاد و بعدشم اعتراف زودتر بیاد دیگه شیش هفت ماه گذشت از البوم وقتشه یه اهنگ مشتی بده
    شما چقدر ساده اید... شادمهر فعلا اسیر باند فرشباف شده وگرنه چه دلیلی داشت ترانه ب این قشنگی را کنسل کنه...گلیم باف منصرفش کرده چون امثال وحید پویان محرابی و... تو کار نبودند

فعال
    من امیدوار بودم قلب ساعتی شروعی دوباره واسه شادمهر باشه چون تنظیمش با خودش بود ولی متاسفانه آقای گلیم باف نمیخواد دست از سر شادمهر برداره و ب فکر منفعت خودشه..این وسط هوادارن شادمهر هم کشک
    ویرایش توسط masoud741 : 06-11-2017 در ساعت 07:47 PM

صفحه 2014 از 4087 نخستنخست ... 101415141914196420042012201320142015201620242064211425143014 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 151 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 150 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع