دوستان لطف کنید برید به این صفحه سایت موزیک ما و در نظر سنجی بهترین اهنگهای بیست سال به شادمهر رای بدید عقبه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلب ساعتی به احسان خواجه امیری واگذار شد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ترانه قلب ساعتی پخش میشه ک مهدی ایوبی گفته اعتراف هم ک دار و دسته آقای گلیم باف درست کردند هم پخش میشه اونوقت ببینید کدوم قویتره
تنظیم : معین راهبر
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
چند وقت پیش داشتم کاور البوما رو نگاه میکردم
رسیدم به البوم منو رها کن یراحی
دوتا تنظیم خیلی شیک دیدم از رئیسی بود . منو رها کن که مشترک با یراحی هست و اهنگ هوای تو
رفتم گوگل سرچش کردم دیدم چه کارای فوق العاده ای برای سعید شهروز تو البوم بی خوابی داشته
یه مصاحبش بود که چقد شاکی بود از وضعی که داشت
میگفت البوم بی خوابی شهروز که خیلی هم گرفت به اسم یراحی و صفاریان تموم شد ولی پنج تا کار رو من تنظیم کردم :))
میکس و مستر اهنگ کوه لهراسبی رو میگفت من کردم ولی به اسم یکی دیگه زده شد
و کلی کار دیگه ...
فکر میکردم چرت میگه
بعد صحبتای خود یراحی رو خوندم دیدم نه ، بنده خدا درست میگفت و یراحی هم تایید کرد حرفاشو
چقد باید ادم بدشانس و بدبخت باشه که اینجوری محو باشه با این کارنامه قوی
کاش یکمم سراغ اینجور ادما برن
یا مثلا مهرداد احمدزاده
اهنگ ندارمت یراحی ، همین البوم اخر صادقی اهنگ همه اون روزا که با اختلاف بهترین اهنگ البومه ، یا اهنگ وقتی که موهاتو میبندی سعید سام
چه تنظیمای شیک و تر تمیزی هست
ولی بهشون بها داده نمیشه
همه فرو کردن تو صفاریان ، کوشان ، سیروان و اکبری و دو سه نفر دیگه ...
ویرایش توسط sibiloo : 06-11-2017 در ساعت 07:46 PM
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
من امیدوار بودم قلب ساعتی شروعی دوباره واسه شادمهر باشه چون تنظیمش با خودش بود ولی متاسفانه آقای گلیم باف نمیخواد دست از سر شادمهر برداره و ب فکر منفعت خودشه..این وسط هوادارن شادمهر هم کشک
ویرایش توسط masoud741 : 06-11-2017 در ساعت 07:47 PM
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 175 مهمان ها)