یکی از کانالای شادمهری زده ویدئو 5شهریور پخش میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه اولین بار خط ریش!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه عكس يادگارى از منو شادمهر ٥ ساله پيش لس انجلس خيلى بيشتر دلم براش تنگ شد منم در حال خوندن طبق معمول، بعد از انقلاب به جرات ميتونم بگم كسى به اندازه شادمهر معروف نشده و يكى از بينظيرترين هنرمندانى هست كه كشور ما بخودش ديده هنرش درياست و سليقه اش بى همتا در انتخاب شعر و ملودى نوازنگى ويولن و گيتار كاملا منحصر به فردش اونو از همه جدا ميكنه هنرمند بدنيا اومده و دل مهربونش و بى ادعا بودنش كه تنها خواننده اى بوده كه قلبا از وجودش و در كنار اون بودن لذت بردم چون هميشه به زبان موسيقى با هم صحبت كرديم و من ازش يادگرفتم هنرش درياست از همه هنرمندتر و بى ادعاتر دلم خيلى تنگ شد براش بعد ديدن اين عكس و برات هركجاى اين زمين كه هستى ارزوى سلامتى ميكنم، اونقدر كه اين ادم انگيزه شد براى خيليا كه موسيقى ياد بگيرن و خواننده بشن و به جاهاى بالا برسن هيچكس نتونسته الگو باشه، چه ادم هايى كه به عشق او ويلن و ساز يادگرفتن و چه خدمت بزرگى شادمهر به موسيقى اين مملكت كرد و هميشه جاودانه خواهد ماند
3روز دیگه احتمال زیاد ویدئو پخش میشه
در حال حاضر 139 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 139 مهمان ها)