راهشو بستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب شد قلب ساعتی هم پخش نشد
اونم یه چیزی تو مایه ای همین فلب من میشد
شعرشم ضعیف بود فقط توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم این تیکش خوب بود
احسان خواجه امیری هم که خوب اجراش نکرد زیاد
- یه عده هم اینطورین دیگه :| :|
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ادم چی بگه به تو؟؟شادمهر هزاران بار اهنگهای این مدلی خوند..این رو واسه شما و من نمیخونه.این رو واسه کسانی خوند که الان دارن این کار رو گوش میدن و لذت میبرن..بیشترین رو سیاهی واسه ما شادمهریا اهنگ وارث بود با اون ترانه و اون همه با اینکه..واقعا از شما بعید بکد این پست.واقعا روسیاهی ب نظرم ب شما موند
آهنگ قشنگی بود در سبک خودش
از فقط با تو عشقم خیلی بهتر بود.
با توجه به ملاک های موفقیت برای یک پاپ استار ، شادمهر الان واقعا موفقه. آهنگهای هیت ، کنسرت های زیاد که همه شون هم سولد اوت میشن. سره همین تراک اخر هم اگر توی پیج های دیگه ای به غیر از پیج خوده شادمهر که آهنگ رو گذاشتن برید میبینید خیلی از مردم حال کردن با اهنگ
اگر کسی موفقیت های شادمهر(خصوصا با دید تجاری) در بازار امروز پاپ ایران رو نبینه و اون رو تموم شده بدونه قطعا یا شیرین عقله یا جهان بینیش مثل تحریریه ی روزنامه ی کیهان ِ
تنها نکته ای که هست اینه که شادمهر قبلا علاوه بر موفقیت و هیت شدن آهنگهاش ، جریان سازی میکرد و به موسیقی پاپ ایران جهت میداد و اکثر مواقع یک قدم از سطح استاندارد های ایرانی جلو تر بود
الان دیگه این طوری نیست و همقدم با بقیه ستاره های موفق این روزها پیش میره و نه جلوتر و نه خاص تر(چیزی که ما همیشه ازش انتظار داشتیم و بهش عادت کرده بودیم)
در حال حاضر 181 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 180 مهمان ها)