شانسی که شادمهر و باقیه خواننده هایی که لب می زنن اینه که اکثریت مردم متوجه این موضوع نمیشن
ولی برای مایی که متوجه میشیم اصلا کنسرت به دل نمیشینه
..
شانسی که شادمهر و باقیه خواننده هایی که لب می زنن اینه که اکثریت مردم متوجه این موضوع نمیشن
ولی برای مایی که متوجه میشیم اصلا کنسرت به دل نمیشینه
..
اگـــــــــــ ـــــــــــر حــــالم رو میــــ پرســــ ـــی جـــــ ـــوابــــش رو نمـــــ ـــیدونم نمیدونم
امشب تو انتالیا وقتی خواست اهنگهای البوم تجربه کن رو بخونه گفت امیدوارم مخالفا هم خوششون بیاد!
چه حال غریبی پیدا کردم وقتی امشب گفت به خودش قول داده فقط تا پنج سال دیگه بخونه چراکه فکر میکنه قیافش داغون میشه و بی فایدست گفت هرچقدرم هوادارا اصرار کنن دیگه بعد پنج سال نمیخونم
بعضی وقتا حس میکنم ما با شادمهر اینکار رو کردیم که آلبومش به دل ننشست...
حذف کردن آهنگایی مثل:
گمت کردم...
حس خوبیه...
وارث...
معروف...
رابطه...
مگه یک آلبوم چقدر آهنگ خوب باید داشته باشه؟
5 تا آهنگ ناب حذف شدن و بجاش آهنگایی که در آرشیو بودن اضافه شد...
شادمهر به خواسته ما احترام گذاشت و آلبومش اومد پایین...
متاسفانه کنسرت های شادمهر فقط دو سال اول که شروع کرد به کنسرت دادن فقط نسبتا خوب بود ...
الان که واقعا افتضاح است خیلی از بچه هایی که میرن کشورهای اطراف ایران کنسرت شادمهر با این وضعیت اقتصادی کلی هزینه میکنن
ولی آخرش اجرا پلی بک هست نوازنده ها هم که هیچی نگم بهتره ....
همیشه دوست داشتم شادمهر یه کنسرت به رهبری ارکستر بهروز صفاریان اجراء کنه اونوقت چی میشد اون کنسرت
بهروز بدون شک بهترین رهبر ارکستر کنسرت های پاپ هست
این کنسرت محمد اصفهانی که سال 80 در باغ غدیر اصفهان به رهبری بهروز اجراء شده را ببنید و لذت ببرید و مقایسه کنید با کنسرت های
الان شادمهر که فقط فقط بحث مالی واسش مهم هست و بس ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 191 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 190 مهمان ها)