صفحه 2129 از 4087 نخستنخست ... 112916292029207921192127212821292130213121392179222926293129 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21,281 به 21,290 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    این آدم اولین کسیه که به همراه مجیدرضازاده و سعیدپورسعید و امیرشاملو و.... موسیقی پاپ زیرزمینی در اون شرایط سخت ایران تو اوایل دهه هفتاد رو جا انداخت و به همراه دوستانش اینقدر جنگید تا تونست بعد سالها سلطنت موسیقی سنتی و سرودهای انقلابی و ... موسیقی پاپ رو هم جزو موسیقی های رسمی جمهوری اسلامی کنه .. و با آلبوم دهاتی اولین آلبوم شاد و شیش و هشت موزیک پاپ داخل ایران در دوران انقلاب منتشر کنه و حتی سعی کرد تو آلبوم آدم و حوا با همخوانی با خواننده خانم راه رو برای خوندن خانمها در ایران هموار کنه که موفق نشد ولی بازم جا نزد و از ایران خارج شد و در اونجا الگوی بسیاری از هنرمندای پاپ داخل ایران شد ...
    نمیتونم ببینم آدمی که اینقدر قوی بود به این سرعت جا زده باشه ، شاید از بس جنگیده خسته شده ، با دولت ایران ، با تهیه کننده ها و کنسرت گذارای ی لس آنجلس، با دشمنایی که بهش میگفتن وطن فروش و با هوادارایی که سریع پشتشو خالی میکردن .. امیدوارم فقط یه سوءتفاهم باشه و بس .... ابی بعد از آلبوم شب نیلوفری همش میگفت آلبوم بعدیم آخرین آلبوم عمرمه و بازم یه آلبوم دیگه میداد و امیدوارم به خاطر همنشینی با ابی فقط داره شوخی میکنه ...
    فقط خدا کنه اگه این آلبوم آخرین آلبومشه حداقل مثل بقیه هنرمندا تک آهنگ کار کنه و آخرین آثار هنریش نباشه یا اگه آخرین آثار هنریشه کلا میخواد خداحافظی کنه تو اوج خداحافظی کنه ..
    فکر نکنم اگه تو پیج ها ازش بخوایم بمونه و بازم بخونه بلاکمون کنه .. پس بریم

2. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    منظور شادمهر از پستش آخرین آلبوم نیست منظورش آلبوم اخیره
    منم اولش همین فکرو کردم ولی دیدم نه احتمالا آخرین آلبومه چون این بشر هیچ کاریو بی دلیل انجام نمیده
    دلیل نداشت اینو بنویسه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    این آدم اولین کسیه که به همراه مجیدرضازاده و سعیدپورسعید و امیرشاملو و.... موسیقی پاپ زیرزمینی در اون شرایط سخت ایران تو اوایل دهه هفتاد رو جا انداخت و به همراه دوستانش اینقدر جنگید تا تونست بعد سالها سلطنت موسیقی سنتی و سرودهای انقلابی و ... موسیقی پاپ رو هم جزو موسیقی های رسمی جمهوری اسلامی کنه .. و با آلبوم دهاتی اولین آلبوم شاد و شیش و هشت موزیک پاپ داخل ایران در دوران انقلاب منتشر کنه و حتی سعی کرد تو آلبوم آدم و حوا با همخوانی با خواننده خانم راه رو برای خوندن خانمها در ایران هموار کنه که موفق نشد ولی بازم جا نزد و از ایران خارج شد و در اونجا الگوی بسیاری از هنرمندای پاپ داخل ایران شد ...
    نمیتونم ببینم آدمی که اینقدر قوی بود به این سرعت جا زده باشه ، شاید از بس جنگیده خسته شده ، با دولت ایران ، با تهیه کننده ها و کنسرت گذارای ی لس آنجلس، با دشمنایی که بهش میگفتن وطن فروش و با هوادارایی که سریع پشتشو خالی میکردن .. امیدوارم فقط یه سوءتفاهم باشه و بس .... ابی بعد از آلبوم شب نیلوفری همش میگفت آلبوم بعدیم آخرین آلبوم عمرمه و بازم یه آلبوم دیگه میداد و امیدوارم به خاطر همنشینی با ابی فقط داره شوخی میکنه ...
    فقط خدا کنه اگه این آلبوم آخرین آلبومشه حداقل مثل بقیه هنرمندا تک آهنگ کار کنه و آخرین آثار هنریش نباشه یا اگه آخرین آثار هنریشه کلا میخواد خداحافظی کنه تو اوج خداحافظی کنه ..
    فکر نکنم اگه تو پیج ها ازش بخوایم بمونه و بازم بخونه بلاکمون کنه .. پس بریم
    من هم امیدوارم منظورش از این لفظ ،آلبوم اخیر بوده باشه!!!
    یا اگر هم آخرین آلبوم هست حد اقل رو بیاره به تک آهنگ که احتمال خیلی زیاد همین قضیه‌است...

نیمه فعال
    - من تا عمر دارم واسه هوادارا میخونم

- من تا 5 سال دیگه فقط میخونم

- این آخرین آلبومه

- ؟؟

نیمه فعال
    یه روز چشاتو وا کنی
    میبینی من تموم شدم

میبینی جام چه خالیه
    یا رفته ام پیِ خودم

اگه یه روز و روزگار
    پیشِ خودت باز بشینی

تمومِ این روزا رو
    جلو چشات باز میبینی

نیمه فعال
    من هیچ وقت دوس نداشتم برای شادمهر کسی موزیک بسازه وهیچ وقت این آلبوم آخرشو نتونستم هضم کنم ولی کاش به تصمیمش احترام میذاشتیم.خود من کم انتقاد نکردم و به اون طرف قضیه فکر نکردم که شادمهر هم شاید برای خودش دلایل خودش رو داره.به اینکه سنش بالا رفته.بچه دار شده و دوس داره بیشتر وقتش رو برای خانوادش بذاره.حالا بماند زمانی که تو ایران بود که با همه جنگید تا بتونه کار کنه.قضیه وقتی گریه دار میشه که حق رفتن به استدیو و ساز زدن رو هم نداره!!!!!!(تو هیچ جای دنیا همچین قضیه ای نیست)از دشمنای به ظاهر دوست(عرشیا)هم که بگذریم ما هیچ وقت به انتخاب های شادمهر احترام نذاشتیم.هر نوع آهنگی داد(چه خودش ساخت چه دیگران)به بدترین شکل نقدش کردیم و بعضا توهین....
    شادمهر قصه ما هم در آخر و تو اوج استعداد و انگیزه کم آورد و خسته شد...
    همه آهنگای شادمهر تو قلب من جا داره و خودش تو vip قلبم.

نیمه فعال
    چرا اینجور میکنه شادمهر
    هنر و استعدادشو داری خب بخون
    قبلمو شکست

9. کاربر مقابل از shadisl عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    یه کاری کن که میتونی
    یه خونه شو
    تو ویرونی

از این بیشتر نپرس از عشق
    نمیدونم
    نمیدونی

نیمه فعال
    یه کاری کن از این بیشتر
    نیفتم تو غمِ آخر

نذار شمعِ حضورِ من
    یه شعله شه تو خاکستر

نگو دورِ
    نگو دیره
    نگو این قصه دلگیره

یه عمری رفته از دستم
    نیای
    عشقِ
    تو
    میمیره

نیمه فعال

13. کاربر مقابل از bisedaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2129 از 4087 نخستنخست ... 112916292029207921192127212821292130213121392179222926293129 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 112 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 112 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع