نوشته اصلی توسط peyman.2012 آره حسابی باهاش چپ افتاده منم قبول دارم در حد شادمهر نیست ولی به نظر من تنظیم کننده خوبیه در کلا هیچ کس پیدا نمیشه که توانایی و مهارتش در حد شادمهر باشه موافقم حس خوبیه هم دوست داشتنیه هم با احساس فربد گیر نده دیگه من این تنظیمای ملوشو دوست دارم برا احمد سعیدی هم میزنه خوشم میاد دیگه موسیقی سلیقست
peyman.2012
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من این تنظیمای ملوشو دوست دارم برا احمد سعیدی هم میزنه خوشم میاد دیگه موسیقی سلیقست من باز تنظیمای ریتمیکشُ خوشم میاد چند تا کار قبلنا واسه امیر فرجام زده بود خوب بودن بهترین تنظیمش چه برای شادمهر چه برای دیگران هم تا اونجایی که من آثارش را بررسی کردم با اختلاف بسیار حس خوبیه هست قلب من جالب نبود زیاد
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط peyman.2012 فربد اعصاب نداریا در مورد حس خوبیه جدا کم انصافی میکنی حس خوبیه خداییش قوی بود تنظیمشم فوق العاده است شادمهر مگه اعصاب میزاره الان من تقدیر رو هم قبول ندارم اقا
نوشته اصلی توسط Farbod-7 یعنی گیر گرگ بیابون بیفتی گیر مسعود نه بعد دو سال اهنگ اومده کل دنیا میدونن میلاد خالتور تنظیمش کرده مسعود میگه نه اینو راست میگی
نوشته اصلی توسط peyman.2012 من باز تنظیمای ریتمیکشُ خوشم میاد چند تا کار قبلنا واسه امیر فرجام زده بود خوب بودن بهترین تنظیمش چه برای شادمهر چه برای دیگران هم تا اونجایی که من آثارش را بررسی کردم با اختلاف بسیار حس خوبیه هست قلب من جالب نبود زیاد پیمان جان اگه بخوای دو تا اهنگ از البوم تجربه کن انتخاب کنی کدوماشو انتخاب میکنی
نوشته اصلی توسط Hosein333 شادمهر مگه اعصاب میزاره الان من تقدیر رو هم قبول ندارم اقا تقدیر رو هم اگر استاد پویان ملودیشُ ساخته بود الان ماندگارتر از اینا شده بود نوشته اصلی توسط Hosein333 پیمان جان اگه بخوای دو تا اهنگ از البوم تجربه کن انتخاب کنی کدوماشو انتخاب میکنی تکرارم نکن و غرور شاید برات جالب بشه از آلبوم تِرَکی که بیشترین بار پلی کردم غرور بوده حسین جان
نوشته اصلی توسط peyman.2012 تقدیر رو هم اگر استاد پویان ملودیشُ ساخته بود الان ماندگارتر از اینا شده بود تکرارم نکن و غرور شاید برات جالب بشه از آلبوم تِرَکی که بیشترین بار پلی کردم غرور بوده حسین جان چرا غرور از چیش بیشتر خوشت میاد من تکرارم نکن و ادامه میدمت اهنگ ادامه میدمت منو یاد البوم پر پرواز میندازه البته فقط صدای شادمهر نمیدونم چرا
نوشته اصلی توسط Farbod-7 یعنی گیر گرگ بیابون بیفتی گیر مسعود نه بعد دو سال اهنگ اومده کل دنیا میدونن میلاد خالتور تنظیمش کرده مسعود میگه نه مسعود به نمایندگی از خودمون بفرستیم پیش شادمهر دهن شادمهرو سرویس کنه
ویرایش توسط Hosein333 : 10-08-2017 در ساعت 02:48 AM
نوشته اصلی توسط peyman.2012 تقدیر رو هم اگر استاد پویان ملودیشُ ساخته بود الان ماندگارتر از اینا شده بود تکرارم نکن و غرور شاید برات جالب بشه از آلبوم تِرَکی که بیشترین بار پلی کردم غرور بوده حسین جان و کدومارو دوست نداری از فربد بپرسم میگه همشونو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR گیر داده به میلاد هاشمی... هرچی نشانی از میلاد هاشمی باشه میگه مزخرفه منم هی بهش میگم این اهنگش دوست داشتنی بود .. تو کلش نمیره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 137 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 137 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن