درسته آلبوم تجربه کن ضعیف ترین آلبوم شادمهره ( البته خوانندگی در بالاترین سطحه ) اما در کنار آلبوم جان جوانی ابی بهترین آلبوم چند سال اخیر در بین خواننده های دیگه بود .. با توجه به علاقه ای که به امید دارم اما آلبوم آخرش هوای آزادی رو اصلا دوست نداشتم .. آلبوم آخر گوگوشم چنگی به دل نمیزد و به جز ترک اولش راضی کننده نبود و انتظارم بعد از آلبوم اعجاز که خیلی آلبوم خوبی بود انتظارم از گوگوش بیشتر از اینا بود ... آلبوم آخر هلن هم به خوبیه آلبوم فصل من نبود .. داریوشم که یه آلبوم با تنظیمای قدیمی و بدون میکس و مستر منتشر کرد که انتظاراتمو به باد داد و ...داخل ایرانیا هم که یا همشون دارن از شادمهر تقلید میکنن یا چاووشی و یگانه ( منظورم از تقلید از چاووشی سبک شعرهای سنتی و ملودی ها پاپ سنتی و تنظیم پاپه که اینروزا بعد از آلبوم حامد همایون خیلی مد شده نه تقلید از صداش ) و لس آنجلسی ها هم جدیدا خیلی ضعیف عمل میکنن و حتی تک آهنگای خوبی ازشونمنتشر نشده به غیر از یکی دو تا از معین .. با این وجود میشه گفت آلبوم تجربه کن با وجود اینکه ضعیف ترین آلبوم شادمهره اما جزو کارای خوب این دو ساله بوده ...و الانم امیدم به آلبوم آخر قمیشیه که شاید بازار موسیقی ضعیف امروزی رو رونق بده که بازم چشمم اب نمیخوره
اینکه من یا دوستان هم نظرم میگیم تجربه کن ضعیفه منظورمون این نیست که بخوایم شادمهر رو زیر سوال ببریم... اگه دوستش نداشتیم اینجا چیکار میکردیم ؟ ما طرفدارای خاصشیم .. و چون طرفدار خاصیم هر آهنگی رو نمیتونیم ازش بپذیریم چون شادمهر برای ما اسطوره است و باید اسطوره باقی بمونه ... نباید همسطح یه سری خواننده ضعیف مقلد خودش باشه...همین
مردم از خنده قشنگ گفتی باهات موافقم ... آهنگ شاده اما شادمهر غمناک و احساسی خوندتش که واقعا استادانه است که اگه کس دیگه ای جز شادمهر میخوند همونایی که الان دارن از آهنگه دفاع میکنن موقع گوش کردنش حالت تهوع بهشون دست میداد.. واقعا تو همه تنظیمای آهنگای شاد میلاد هاشمی میگن اععع اوععع هاهاهو ...
سعید زمانی که از میلاد هاشمی علمی تر و آکادمیک تر تنظیم میکنه هم تو آهنگ عقل و عشق تو اورتور آهنگ همش صدای ناله گذاشته ... ریتم و آکورد تنظیم خوبه اما به جای ساز همش میگن عااااعااا... سعید زمانی واسه همه خوب تنظیم میکنه نمیدونم چرا واسه شادمهر از دل و جون مایه نذاشته ...تنظیم آهنگ نقطه ضعف هم تو سبک نیو ایج یا همون عصر جدیده که سیروان زیاد اینطوره تنظیم کرده و کوشانم تو آهنگ قطار چاووشی این سبکی تنظیم کرده و شبیه سبک آهنگای دن گیبسونه ... واقعا اینا شادمهر و چی فرض کردن؟ انشالله که قشنگ باشه .من که از خدامه
امیر جان این آهنگ منتشر شد لطفا زحمتشو بکش ..ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه آهنگی که آماده شده و دلار خرجش شده ، کنسل میشه ؟ اونم پیرمردهای لس آنجلسی که از یک سنت هم نمیگذرن ...
عارف منتظره پول برسه تا پخش کنه ...
در حال حاضر 199 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 199 مهمان ها)