نوشته اصلی توسط
nasernew
آقا ما بیسواد شما که حتما متخصصی که میدونی این آهنگا فوق العاده بودن و حتما دلیل علمی داری .. بعدشم من میگم موسیقی سلیقه است و به نظرتون احترام گذاشتم و نگفتم شما اشتباه میکنی اما اگه اینکه ما میگیم آهنگش بد بود بی احترامی به نظر شماست پس این شمایی که به نظر ما احترام نمیزاری و میگی آهنگش خوب بود ...
سلیقه باعث میشه آدم از بعضی آهنگا خوشش بیاد و از بعضیا بدش بیاد ولی اگه من یا امثال من میگیم غرور ضعیف بود واسه اینه که اصلا سبک شادمهر نیست و مثل این میمونه که همایون شجریان بیاد سبک دیسکو بخونه .. هر کسی با یه آثار خاصی مطرح شدن و شده شناسنامشون و به خاطر همون آثار طرفدار پیدا کردن و اگه قراره تغییر کنن طرفداراشونم تغییر میکنن و اگه این رویه رو ادامه بده اون کسی که ضرر میکنه من نیستم خود شادمهره و منم به خاطر اینکه طرفدار قدیمی و متعصبشم دوست ندارم افت شادمهر رو ببینم و دوست دارم همیشه تو اوج باشه وگرنه به من ربطی نداره نهایتش اینه که گوش نمیکنم و تمام نقد ها واسه عشق و علاقه است نه کینه و کدورت .. ما چشمامون رو نبستیم و هر جا انتقاد سازنده لازم باشه میکنیم و الکی و صرفا به خاطر اینکه فقط اسم خواننده فلان آهنگ شادمهره و یا مثلا تو یه آهنگش دیگه فقط سرفه کرده به به و چه چه نمیکنیم و دوست داریم به جای پسرفت پیشرفت کنه ... هنرمندا بدون طرفدارشون یه ادم معمولی بیشتر نیستن ..