دلم به آلبوم سیاوش خوش بود که اونم گند زد.
حالا تنها امیدم آلبوم تصویره.
اگر اون هم مورد پسندم نباشه دیگه باید فاتحه ای برای موزیک مورد سلیقه ی من و امثال من بخونیم.
آلبوم سیاوش خوب نبود!! اصن نشد تا آخر گوش کنم!! تا ترک ۶/۷ به زور رسوندم ای کاش دوباره با یغما گلرویی و اِروین کار کنه
بلایی که سر خواننده های اهنگساز! در داخل اومده بود سر قمیشی هم اومد.کسایی که فقط توانایی اهنگسازی چندتا البوم بیشتر ندارن اینقدر پافشاری به اهنگساز بودن خودشون کردن که همه شدن درجه دو و سه یگانه بابک جهانبخش رضا صادقی مازیار فلاحی حمید عسکری و.... همه اینا شامل حرفهامه.
به قول شادمهر مشکل خواننده ها اینه که به زور میخوان اهنگساز بشن البته قمیشی تا البوم یادگاری عالی بود ولی بعدش....ولی باز سرگذشت هم دو سه تا کارش خوب بود(نه عالی)
مطمعنم شادمهر هم از همین اتفاق میترسید که خواسته خودشو یه مدت تو اهنگسازی و تنظیم بکشه کنار. شادمهر باهوش ترین خوانندست
ویرایش توسط entehaa : 11-17-2017 در ساعت 02:39 AM
آلبوم را بیش از 10 بار گوش دادم...اصلا باورم نمیشه اینا کار سیاوش باشه.
انگار یکی مجبورش کرده باشه...یا با بی حوصلگی تمام کارو جمع کرده.
یه همچین حسی آلبومش بهم میده...انگار کارا هنوز ماکت هستن و هنوز اجرای نهایی نشده.
در هوش شادمهر شکی ندارم...ولی امیدوارم لاقل آلبوم تصویر 50درصد از انتظاراتمو براورده کنه.
من ک بهتون گفتم کارای سیاوش تکراری شده..دیدید حرفم درست از آب دراومد
مطمئن باشید آلبوم تصویر آلبوم خوبیه.چون انقدر شادمهر آدم باهوشی هست ک با توجه ب حساسیت هایی ک روی آلبوم تجربه کن بوجود اومد نمیاد خودشو خرابتر بکنه و حتما ی چیزی تو این آلبوم دیده ک ب فاصله 1سال از تجربه کن داره میده بیرون
موزیک ایران داره نابود میشه
داریم کجا میریم
اهنگهای قدیمی خیلی خوب تنظیم اهنگسازی شدن
در حال حاضر 118 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 117 مهمان ها)