صفحه 2304 از 4087 نخستنخست ... 130418042204225422942302230323042305230623142354240428043304 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 23,031 به 23,040 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    همون موقع قبل از اینکه عارف پست بذاره و بگه شادمهر بهش اهنگ داده یادمه میگفتن تنظیم اهنگی که شادمهر به عارف داده از هومن نامداری هست
    راست و دروغش رو نمیدونم ولی اگه اون باشه میتونه حق مطلب رو ادا کنه یا حتی سعید زمانی هم باشه راضیم
    سعید زمانی تو تلگرامش نوشته بود آلبوم بیکلامش به زودی پخش میشه . داره راه علیرضاافکاری رو میره ولی به اندازه اون موفق نشده چون ملودی ساز نیست و ملودی سازی بیشتر از اینکه به شناخت موسیقی نیاز داشته باشه به احساس نیاز داره ولی سعید فقط علم موسیقی و تنظیم رو بلده و از احساسش مایه نمیزاره .. برام سواله که وقتی میتونه یه تنظیم خوب مثل آهنگ چالوس با صدای روزبه بمانی و آهنگ علیرضاافکاری رو بزنه چرا کارایی که برای شادمهر زده زیاد به دل نمیشینه یعنی یا هول هولکی بوده یا با ملودی های وحید پویان ارتباط برقرار نمیکنه و احتمالا رو ملودی های شادمهر تنظیمای خوبی بزنه ... هومن نامداری یه تفاوت بزرگی که با سعید زمانی داره اینه که علاوه بر علم و سواد موسیقیاییش خیلی از اون با احساس تره و بیشتر برای تنظیماش وقت میزاره .. حالا چون ملودی واسه شادمهره صددرصد تنظیمشو هر کی بزنه قشنگ از آب در میاد حتی ناهیدی که بیشتر الکترونیک کاره تا ارکسترال ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    تنهاییام ویدئو نشد وگرنه یه سرو گردن از سرنوشت شادمهری تره
    این اهنگ واسه من از این البوم ماندگارترین شد
    همون چند ثانیه گیتارش یه البوم می ارزه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    سعید زمانی تو تلگرامش نوشته بود آلبوم بیکلامش به زودی پخش میشه . داره راه علیرضاافکاری رو میره ولی به اندازه اون موفق نشده چون ملودی ساز نیست و ملودی سازی بیشتر از اینکه به شناخت موسیقی نیاز داشته باشه به احساس نیاز داره ولی سعید فقط علم موسیقی و تنظیم رو بلده و از احساسش مایه نمیزاره .. برام سواله که وقتی میتونه یه تنظیم خوب مثل آهنگ چالوس با صدای روزبه بمانی و آهنگ علیرضاافکاری رو بزنه چرا کارایی که برای شادمهر زده زیاد به دل نمیشینه یعنی یا هول هولکی بوده یا با ملودی های وحید پویان ارتباط برقرار نمیکنه و احتمالا رو ملودی های شادمهر تنظیمای خوبی بزنه ... هومن نامداری یه تفاوت بزرگی که با سعید زمانی داره اینه که علاوه بر علم و سواد موسیقیاییش خیلی از اون با احساس تره و بیشتر برای تنظیماش وقت میزاره .. حالا چون ملودی واسه شادمهره صددرصد تنظیمشو هر کی بزنه قشنگ از آب در میاد حتی ناهیدی که بیشتر الکترونیک کاره تا ارکسترال ...
    موافقم با شما درباره نامداری و بحثه احساس
    تنظیم چالوس خوب بود مثل بقیه کارای زمانی
    اینکه چپ و راست اینجا میکوبنش بی هیچ دلیلی رو بذاریم کنار و کارنامشو نگاه کنیم میبینیم قطعا جزو خوبامونه تو این وضع موسیقی
    ملودی برا من از تنظیم خیلی مهم تر هست . و کمترین ویژگی زمانی اینه که از یه ملودی خوب یه کار تر تمیز و شیک در میاره
    یا بخوام راحت تر بگم گند نمیزنه تو کار و الکی شلوغ نمیکنه کار رو
    شاید شاهکار خلق نکنه همیشه ولی تمام کاراش تو این چند سال قابل دفاع بوده
    از همکاریش با زندوکیلی گرفته تا صادقی و خواجه امیری و همین شادمهر خودمون
    اهنگ " من دوست دارم " رضا صادقی رو نمیدونم گوش دادید یا نه . اگه گوش ندادید حتما گوش کنید . چه ملودی خوبی داره کار . ببین چه تنظیم خوبی کرده رو این ملودی خدایی
    یا اهنگ " سرما نزدیکه " یراحی که فقط خدا میدونه چند بار گوش کردمش :))) اون ملودی فوق العاده روی ترانه بی نقص روزبه و یه تنظیم فوق العاده ساده و شیک :))
    یا تنظیمایی که برا شادمهر داشته همینطور
    شما میگی چالوس خوب بود ولی کارایی که برا شادمهر کرده خوب نبوده . قطعا اینطور نیست و دلیل اینکه از کاراش برای شادمهر لذت نمیبرید همین ذهنیت بدی هست که درست کردید برا خودتون . افکاری هم که گفتید جای خود دارد و یه سر و گردن بالاتر از زمانی هست و ملودی های بینظیرش هم که دیگه جای بحث نمیذاره . یکی از حسرتام همکاری نکردن شادمهر با افکاری هست . حیف حیف حیف که کار نمیکنن با هم ...
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

4. 2 کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    از این جاده برات هرشب یه بُن بست آرزو کردم

چِشامو بستم از تو ، دوتا دست آرزو کردم

نیمه فعال
    هومن نامداری واقعا کاراش قشنگه!! یه نکته ای هم که داره اینه که هر تنظیمی میزنه متفاوت تر از قبلی و سازبندی متفاوت! یعنی نمیتونی تشخیص بِدی تنظیم هومن هست! این یعنی عدم تکرار که این عالیه. ولی سعید زمانی تنظیماش یه کم بوی تکرار میده، اکثرا فضای کاریش پیانو و گیتار هست...

فعال
    همینم نقطه ضعفم بود...

فعال
    من موندم چرا شادمهر نقطه ضعف ک ویدئوش آمادست و جزو آس های آلبومه را پخش نمیکنه؟ میخواد بجاش ی آهنگ دیگه ک شاهکاره آقای هاشمی هستو پخش کنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    من موندم چرا شادمهر نقطه ضعف ک ویدئوش آمادست و جزو آس های آلبومه را پخش نمیکنه؟ میخواد بجاش ی آهنگ دیگه ک شاهکاره آقای هاشمی هستو پخش کنه
    حتما چون آسه نمیخواد زود رو کنه! و اینکه احتمالا تنها کارش تو آلبوم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nimamusic نمایش پست ها
    حتما چون آسه نمیخواد زود رو کنه! و اینکه احتمالا تنها کارش تو آلبوم
    نه تنها کارش نیست

11. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دل من سیاس ولی آبی رو خیلی دوست دارم

13. 2 کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2304 از 4087 نخستنخست ... 130418042204225422942302230323042305230623142354240428043304 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 145 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 144 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع