پل عاطفه دیوونه کنندست
هنوزم تازگی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا درست میگید
والا ما هم نمیگیم صفاریان بده یا خوب نبوده
نمیگیم نباید با شادمهر کار کنه
نمیگیم که خود شادمهر اهنگ نسازه
والا ما هم مثل شما از مسافر و داهاتی شادمهری هستیم نه از تجربه کن به اینور
ولی وقتی نمیشه ، وقتی شادمهر نمیخواد ، دلیلی نمیبینم به فرشباف توهین کنم و مثلا بهش بگم گلیم باف و انقد خودم رو پایین بیارم
هممون هم میدونیم که شادمهر خودش این وضع رو انتخاب کرده و خودش راضیه از این تیمی که داره
دو حالت داره . یا ما شادمهر رو به عنوان موزیسین و کسی که از موسیقی سر در میاره قبول داریم یا نداریم
اگه داریم پس نمیتونیم بگیم که شادمهر نمیفهمه که هاشمی و زمانی بدن ( و ما با این سواد کممون تو موسیقی میفهمیم ) و اگه نداریم هم نمیتونیم بگیم خود شادمهر باید همه اهنگاشو بسازه :))
اینکه میگید زمانی احساس کمتر به خرج میده رو تا حدودی قبول دارم . شاید دلیلش پر کار بودنش باشه تو این سالا . هر روز یه اهنگ میاد که تنظیمش با زمانی هست :)) اگه کمتر کار کنه و بیشتر وقت بذاره برا اهنگایی که تنظیم میکنه شاید بهتر هم بتونه در بیاره
من اگه مدیر برنامه شادمهر بودم یه البوم جمع میکردم سه چارتا ملودی از افکاری ، دو تا ملودی یراحی و بقیش از شادمهر . سه تا تنظیم با زمانی ، دو سه تا خود افکاری ، دو سه تا صفاریان ، یه کار ریتمی خیلی سنگین با شوبرت :)) یکی دو تا کارای اکتیو همین میلاد هاشمی ، پنج تا هم خود شادمهر . یه کار خیلی شیک هم میدادم کارن هماینفر بسازه برا اهنگ اخر البوم . یچی شبیه شک میکنم رضا یزدانی :))) ترانه هم روزبه و مقدم و یدونه هم شاید برزویی و محرابی :))) و بعد این البوم هم نمیذاشتم شادمهر دیگه اهنگ بخونه که تا دنیا دنیاست همه تو کف بمونن :))))
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
ویرایش توسط entehaa : 12-04-2017 در ساعت 01:02 AM
در حال حاضر 150 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 149 مهمان ها)