قبل از اینکه بخوام چیزی بگم از نقاط قوت و ضعف و خوبی و بدی این اسامی که گفتی نمیخوام چیزی بگم و اصلا کاری ندارم آثارشون خوب بوده یا بد ... اما اینی که شما داری میگی یعنی این حرف نیما رو که میگه( گلیم باف هوای دوست و رفیقاش رو بیشتر از بقیه داره و اون ها رو برای همکاری با شادمهر معرفی کرده همیشه!! در صورتی که خیلی گزینه های مختلف داشته ) رو تصدیق میکنی ..منم نمیگم اینا ترانه سراهای بدی هستن اما اگه از دوستان فرشباف و اعضای نسل شادمهر نبودن هیچوقت افتخار همکاری با شادمهر نصیبشون نمیشد پس این یعنی ف ی ل ت ر فرشبافی که دوستان میگن .. اگه منم دوست فرشباف بودم ترانه مو میداد شادمهر بخونه شایدم ترانه ام هیت میشد ...
شما چکار به رفاقتشون با فرشباف دارین از انتخاب آزادی لذت ببرید یا از ترس مگه چند تا کار گفتن این بنده خداها
پس شما هم از اینها لذت میبرین و حتما قبول دارین که موفقیت این آهنگا فقط به خاطر شعرشون نبوده و آهنگسازی و تنظیم خود شادمهر هم توش دخیله که واسه همینه داریم خودمونو میکشیم تا بازم مثل شما لذت ببریم دلمون واسه لذت بردن از آهنگای شادمهر تنگ شده چون واقعا طرفدارشیم و اونو تو اوج میخوایم الانم از آلبوم تجربه کن لذت میبریم اما از خوانندگی استادانه اش .. امیدوارم شدم که شما هم طرفدار شادمهرین .. اولاش فکر میکردم شما طرفدار فرشباف و وحید پویان و آرش محرابی هستی و اشتباهی تاپیک شادمهر اومدی چون اونا تاپیک مخصوص خودشونو ندارن .. پس خوش اومدی و موفق باشی
من فقط همینو بگم فرشباف انگیزه رو در شادمهر ایجاد کرد که دو آلبوم رو با صداش بشنویم و بازم میگم فعلا شادمهر بیشتر خواننده شده اما قطعا شرایط تغییر میکنه
ما قلب ساعتی گوش میدیم شاد نیست به گلیم باف بگو چندتا تالار عروسی درخواست اهنگ کردن یکی دوتا اماده کنه
در حال حاضر 175 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 174 مهمان ها)