صفحه 2323 از 4116 نخستنخست ... 132318232223227323132321232223232324232523332373242328233323 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 23,221 به 23,230 از 41156

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    خب کیه که دوست نداشته باشه خود شادمهر خالق آثارش باشه
    اما سوال اینه : وقتی خودش نمیخواد چیکار میشه کرد ؟
    اینهمه هم بهش گفته شده آیا اصلا اثری داشته ؟
    به جاش گفته این آلیوم آخره و تا چند سال دیگه کلا موسیقی رو میذارم کنار
    آقایون شادمهری راه حل بدن تا ما هم انجام بدیم تا شادمهر دوباره خودش آهنگسازی و تنظیم کنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    فقط کاش اتفاقی پیش نیاد و این البوم رو بشنویم!
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    واقعا این آهنگا رو دارن و میخوان پخش کنن؟!!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    آهنگ شمال معین در مقایسه با شاهکارهایی که با اساتید صادق نوجوکی و محمد حیدری و بابک رادمنش و حسن شماعی زاده و بسیار بسیار بسیار ضعیفتره و حتما نفهم بوده که با انتخاب آهنگای مضخرف داره جایگاه رفیع خودشو به نزول میرسونه .. هوادارا بیسوادن و هنرمندا همه باسواد؟ همینه موسیقی مملکت ما در مقایسه با دنیا بسیار بسیار ضعیفتره چون ما فکر میکنیم هنرمندامون قدیسه ان و اصلا جایزالخطا هم نیستن و هیچوقت هم اشتباه نمیکنن .. شایدم خدان .. اونا یه نفرن و ما هوادارا میلیون ها نفر .. یعنی میلیون ها نفر بیسوادن و نمیفهمن چی از هنرمند مورد علاقه شون میخوان
    شما داری پویان رو با نوجوکی مقایسه میکنی؟ مگه خود شادمهر با بابک بیات یا شواروژان قابل مقایسه س که ؟ آهنگسازهای دهه 50 دیگه تکرار نمیشن

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط RAHAM نمایش پست ها
    آقایون شادمهری راه حل بدن تا ما هم انجام بدیم تا شادمهر دوباره خودش آهنگسازی و تنظیم کنه
    همه ی حرف منم همینه

6. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    شادمهر دوست داره موزیسین باشه اما اعتماد به نفسش کم شده و فکر میکنه دیگه نمیتونه خالق آثار قوی و هیت باشه و میترسه آهنگایی که میسازه باعث نزولش بشه و نمیخواد ریسک کنه و راحت ترین راه رو انتخاب کرده و اینطوری اگه مثلا من بگم آهنگ قلب من قشنگ نبود میتونه بگه خوب من که نساختمش برید و به تیم آهنگ و تنظیمش انتقاد کنید چون من فقط اجراش کردم ..بار مسئولیت رو از دوشش برداشته که تا هوادارنماها اینقدر اذیتش نکنن که فلان کار کاوره یا .. و این هوش شادمهر رو میرسونه و من و بقیه شادمهری ها هیچوقت نمیتونیم از خوندن شادمهر ایرادی بگیریم و جای نقد باقی نمیزاره و تمام آهنگای آلبوم تجربه کن و تک آهنگارو استادانه اجرا کرده ... و فکر میکنی چرا شادمهر میگه این آخرین آلبوم منه و تا چند سال دیگه کلا موسیقی رو میزارم کنار؟ چون خودشم از آثار اخیرش به اندازه آثار اولیه اش راضی نبوده و نیست و فرار از موسیقی رو به همکاری مجدد با این هنرمندا ترجیح داده وگرنه اینا هستن و میتونن سالی یه آلبوم واسش بسازن و نیازی به خداحافظی از دنیای موسیقی نیست و راه حل اینه که اعتماد به نفسش رو بهش برگردونیم و بهش بگیم تو همون شادمهر قدیمی و بازم میتونه خالق آثار هیت باشی یا کلا با خداحافظی شادمهر از موسیقی قید آهنگای جدید شادمهر و بزنیم و با آهنگای قدیمیش نوستالوژیک بسازیم

8. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    من و باقی هوادارا اگه اندازه شادمهر نمیفهمیدیم که طرفدارش نمیشدیم و یکی از دلایلی که باعث شده طرفدارش بشیم انتقال حسی بود که شادمهر بهمون داده و انگار حرفایی که میزنه حرف ماست اما داره به وسیله نت های موسیقی این کار رو میکنه . اگه فهم موسیقی ما کم بود به جای شادمهر میرفتیم و به قول شما طرفدار تتلو میشدیم و اگه شادمهر الان به جایگاهی رسیده از صدقه سر هواداراشه و اگه روزی هوادارا پشتشو خالی کنن چیزی از شادمهر باقی نمیمونه جز یه اسم و گوشت و استخون ... شما هوادارو نفهم جلوه میدی و شادمهر رو بافهم با اینکه هوادارو تونستن حس و قدرت کار شادمهر رو درک کنن و طرفدارش بشن و این فهم بالای هوادارشو میرسونه .. همون هوادارایی که شادمهر رو به صعود رسوندن الان از انتخابای جدید شادمهر ناراحتن و اینم به خاطر همون فهمیه که باعث شده بود طرفدارش بشن و اگه شادمهر بدون گزینه انتخابی و از روی ناچار با یه تیمی کار کرده دلیل نمیشه هواداراش نفهم باشن ...
    بازم مغلطه بود من جسارت به کسی نکردم گفتم شادمهر از ما بیشتر میفهمه آیا غیر منطقی بود حرفم

10. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    شادمهر دوست داره موزیسین باشه اما اعتماد به نفسش کم شده و فکر میکنه دیگه نمیتونه خالق آثار قوی و هیت باشه و میترسه آهنگایی که میسازه باعث نزولش بشه و نمیخواد ریسک کنه و راحت ترین راه رو انتخاب کرده و اینطوری اگه مثلا من بگم آهنگ قلب من قشنگ نبود میتونه بگه خوب من که نساختمش برید و به تیم آهنگ و تنظیمش انتقاد کنید چون من فقط اجراش کردم ..بار مسئولیت رو از دوشش برداشته که تا هوادارنماها اینقدر اذیتش نکنن که فلان کار کاوره یا .. و این هوش شادمهر رو میرسونه و من و بقیه شادمهری ها هیچوقت نمیتونیم از خوندن شادمهر ایرادی بگیریم و جای نقد باقی نمیزاره و تمام آهنگای آلبوم تجربه کن و تک آهنگارو استادانه اجرا کرده ... و فکر میکنی چرا شادمهر میگه این آخرین آلبوم منه و تا چند سال دیگه کلا موسیقی رو میزارم کنار؟ چون خودشم از آثار اخیرش به اندازه آثار اولیه اش راضی نبوده و نیست و فرار از موسیقی رو به همکاری مجدد با این هنرمندا ترجیح داده وگرنه اینا هستن و میتونن سالی یه آلبوم واسش بسازن و نیازی به خداحافظی از دنیای موسیقی نیست و راه حل اینه که اعتماد به نفسش رو بهش برگردونیم و بهش بگیم تو همون شادمهر قدیمی و بازم میتونه خالق آثار هیت باشی یا کلا با خداحافظی شادمهر از موسیقی قید آهنگای جدید شادمهر و بزنیم و با آهنگای قدیمیش نوستالوژیک بسازیم
    خب حالا به نظرتون چطور اعتماد به نفسشو برگردونیم ؟
    با انتقاد و انتقاد ؟
    با چی و با چه روشی ؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    فقط کاش اتفاقی پیش نیاد و این البوم رو بشنویم!
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    چی هست این ؟ کدوم البوم ؟ وا نمیشه پیجه
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

نیمه فعال
    اوه اوه چه خبره

نیمه فعال
    خب حالا به نظرتون چطور اعتماد به نفسشو برگردونیم ؟
    با انتقاد و انتقاد ؟
    با چی و با چه روشی ؟
    انتقادای من و فربد و مسعود و بقیه هوادارا به شادمهر نیست ما فقط از وحید پویان و تیمش انتقاد کردیم ما از فرشباف انتقاد کردیم ما با شادمهر خصومتی نداریم تازه اینقدر طرفدارشیم که باهاش هم عقیده ایم که اگه تو اوج خداحافظی کنه بهتر از اینه که با این تیم همکاریشو ادامه بده .. ما نمیخوایم اشتباه بقیه سوپراستارهارو تکرار کنه .. اصلا اگه خودشم نمیخواد آهنگ بسازه خب نسازه اما میتونه حق انتخاب داشته باشه و از دایره هنرمندای توانمند و آثارشون گلچین کنه .. آهنگ پاییز تو آلبوم دهاتی ساخته سیاوش قمیشیه و تنظیمش با خود شادمهر یا آهنگ غریبه تو آلبوم دهاتی ساخته خودشه و تنظیم عماد نکویی یا آهنگ روح سبز کلا ساخته بهروز صفاریان یا آهنگای پرپرواز ساخته چراغعلی .. چرا کسی اونموقع نگفت اینا ضعیفن یا چرا الانم به همونا ایرادی نمیگیرن؟خواسته منم اینه با هنرمندای دیگه ام همکاری شو بکنه اما آهنگای گلشون رو بخونه و خودشو محدود به دو یا سه نفر نکنه و خودشو تو اوج نگه داره و اینطوری خودشم از آهنگاش رضایت بیشتری پیدا میکنه و از موسیقی هم خداحافظی نمیکنه و ما هم بازم با آهنگاش خاطره میسازیم .. و حالا شاید این وسط خودشم چند تا آهنگ بسازه

15. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2323 از 4116 نخستنخست ... 132318232223227323132321232223232324232523332373242328233323 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع