صفحه 2324 از 4087 نخستنخست ... 132418242224227423142322232323242325232623342374242428243324 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 23,231 به 23,240 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    چی هست این ؟ کدوم البوم ؟ وا نمیشه پیجه
    یه تیکه از سفر بود با تنظیم و صدای شادمهر که تاحالا پخش نشده. این پیج گفته اهنگهای کنسل شده رو بزودی تحت عنوان یه البوم پخش میکنه

2. کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    شادمهر دوست داره موزیسین باشه اما اعتماد به نفسش کم شده و فکر میکنه دیگه نمیتونه خالق آثار قوی و هیت باشه و میترسه آهنگایی که میسازه باعث نزولش بشه و نمیخواد ریسک کنه و راحت ترین راه رو انتخاب کرده و اینطوری اگه مثلا من بگم آهنگ قلب من قشنگ نبود میتونه بگه خوب من که نساختمش برید و به تیم آهنگ و تنظیمش انتقاد کنید چون من فقط اجراش کردم ..بار مسئولیت رو از دوشش برداشته که تا هوادارنماها اینقدر اذیتش نکنن که فلان کار کاوره یا .. و این هوش شادمهر رو میرسونه و من و بقیه شادمهری ها هیچوقت نمیتونیم از خوندن شادمهر ایرادی بگیریم و جای نقد باقی نمیزاره و تمام آهنگای آلبوم تجربه کن و تک آهنگارو استادانه اجرا کرده ... و فکر میکنی چرا شادمهر میگه این آخرین آلبوم منه و تا چند سال دیگه کلا موسیقی رو میزارم کنار؟ چون خودشم از آثار اخیرش به اندازه آثار اولیه اش راضی نبوده و نیست و فرار از موسیقی رو به همکاری مجدد با این هنرمندا ترجیح داده وگرنه اینا هستن و میتونن سالی یه آلبوم واسش بسازن و نیازی به خداحافظی از دنیای موسیقی نیست و راه حل اینه که اعتماد به نفسش رو بهش برگردونیم و بهش بگیم تو همون شادمهر قدیمی و بازم میتونه خالق آثار هیت باشی یا کلا با خداحافظی شادمهر از موسیقی قید آهنگای جدید شادمهر و بزنیم و با آهنگای قدیمیش نوستالوژیک بسازیم
    بهترین چیزی که میتونه به شادمهر کمک کنه گذشت زمان و فرصت دادن بهش هست
    نه اینکه همش ازش کار خواسته بشه و هی به باد انتقاد گرفته بشه
    و البته به کاری که انجام میده احترام بذاریم
    قرار نیست که هر کاری که میسازه به سلیقه ما باشه
    پس خودش و بقیه هوادارانش چی ؟
    دوست شادمهریمون میگن ما از اون دسته نیستیم که میان اینستاگرام و به به و چه چه الکی میکنن
    خب دوست عزیز شما که میگید موسیقی سلیقه ست چرا در نظر نمیگیرید که شاید واقعا بقیه این کارا رو دوست دارن
    حالا ما خوشمون نیومده دلیل نمیشه همه خوششون نیومده باشه
    و اینکه بله وقتی شادمهر تو تموم زمینه های موسیقی حرف اول رو میزنه پس نیازی به آهنگسازی و تنظیم و نوازندگی دیگران نداره و خودش میتونه خالق بی نظیرترین آثار باشه
    بهش فرصت بدید و چون همیشه حمایتش کنید

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    بازم مغلطه بود من جسارت به کسی نکردم گفتم شادمهر از ما بیشتر میفهمه آیا غیر منطقی بود حرفم
    نه جسارت نبود .. توام داری نظرتو میگی و حق اینو داری که حرفتو بزنی حتی به قیمت اینکه من مخالفت کنم و نظر توام تو جایگاه خودش محترمه و ممنون که داری نظرات خودتو ارائه میدی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    یه تیکه از سفر بود با تنظیم و صدای شادمهر که تاحالا پخش نشده. این پیج گفته اهنگهای کنسل شده رو بزودی تحت عنوان یه البوم پخش میکنه
    سه تا پست بود
    آخری رو حذف کرد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    اوه اوه چه خبره

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    این حسرت همونیه که یکی دو سال پیش یه تیکه دمو ازش اومد و اون یارو با اون صدای زاقارتش ته اهنگ میگه حسرت به زودی از شادمهر ؟ :))
    بعید میدونم همچین اهنگی وجود داشته باشه
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

نیمه فعال
    انتقادای من و فربد و مسعود و بقیه هوادارا به شادمهر نیست ما فقط از وحید پویان و تیمش انتقاد کردیم ما از فرشباف انتقاد کردیم ما با شادمهر خصومتی نداریم تازه اینقدر طرفدارشیم که باهاش هم عقیده ایم که اگه تو اوج خداحافظی کنه بهتر از اینه که با این تیم همکاریشو ادامه بده .. ما نمیخوایم اشتباه بقیه سوپراستارهارو تکرار کنه .. اصلا اگه خودشم نمیخواد آهنگ بسازه خب نسازه اما میتونه حق انتخاب داشته باشه و از دایره هنرمندای توانمند و آثارشون گلچین کنه .. آهنگ پاییز تو آلبوم دهاتی ساخته سیاوش قمیشیه و تنظیمش با خود شادمهر یا آهنگ غریبه تو آلبوم دهاتی ساخته خودشه و تنظیم عماد نکویی یا آهنگ روح سبز کلا ساخته بهروز صفاریان یا آهنگای پرپرواز ساخته چراغعلی .. چرا کسی اونموقع نگفت اینا ضعیفن یا چرا الانم به همونا ایرادی نمیگیرن؟خواسته منم اینه با هنرمندای دیگه ام همکاری شو بکنه اما آهنگای گلشون رو بخونه و خودشو محدود به دو یا سه نفر نکنه و خودشو تو اوج نگه داره و اینطوری خودشم از آهنگاش رضایت بیشتری پیدا میکنه و از موسیقی هم خداحافظی نمیکنه و ما هم بازم با آهنگاش خاطره میسازیم .. و حالا شاید این وسط خودشم چند تا آهنگ بسازه
    در این که خصومتی با شادمهر ندارید شکی نیست چون همه ی ما اینجا از هوادارانش هستیم
    اما این سوال مطرحه : که چرا شادمهر داره با این تیم همکاری میکنه ؟
    واقعا چرا ؟
    یعنی مجبورش کردن ؟
    اگه مجبورش کردن که دیگه حرفی نمیمونه
    اما اگه به اختیار خودشه، شمایی که هوادارش هستید چرا به تصمیمش احترام نمیذارید ؟
    اینکه آقای فرشباف رو گلیم باف صدا میزنید، یعنی کلا این آقا رو کوبیدید و تونستید از شادمهر جداش کنید ؟
    بله بنده خودم دهه شصتی ام و کل کارای شادمهر رو از همون دوران اول کاریش گوش کردم و به نظرم اون آلبوم هایی که داخل و قبل رفتنش داد بیرون هیچوقت بعد از رفتنش نتونست تکرار کنه
    اگرچه که آهنگهایی بودن که موندگار شدن اما با اون همه محدودیت تونست خالق بهترین آثار باشه با نوازندگی و تنظیم و آهنگسازی خودش
    شادمهر واسه من به شخصه برای همیشه یه اسطوره ست
    و همیشه گفتم و خواهم گفت : اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی
    ویرایش توسط RAHAM : 12-08-2017 در ساعت 08:58 PM

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط RAHAM نمایش پست ها
    بهترین چیزی که میتونه به شادمهر کمک کنه گذشت زمان و فرصت دادن بهش هست
    نه اینکه همش ازش کار خواسته بشه و هی به باد انتقاد گرفته بشه
    و البته به کاری که انجام میده احترام بذاریم
    قرار نیست که هر کاری که میسازه به سلیقه ما باشه
    پس خودش و بقیه هوادارانش چی ؟
    دوست شادمهریمون میگن ما از اون دسته نیستیم که میان اینستاگرام و به به و چه چه الکی میکنن
    خب دوست عزیز شما که میگید موسیقی سلیقه ست چرا در نظر نمیگیرید که شاید واقعا بقیه این کارا رو دوست دارن
    حالا ما خوشمون نیومده دلیل نمیشه همه خوششون نیومده باشه
    و اینکه بله وقتی شادمهر تو تموم زمینه های موسیقی حرف اول رو میزنه پس نیازی به آهنگسازی و تنظیم و نوازندگی دیگران نداره و خودش میتونه خالق بی نظیرترین آثار باشه
    بهش فرصت بدید و چون همیشه حمایتش کنید
    اگه شما به قول دوست شادمهریمون الکی به به و چه چه نمیکنید و آهنگای جدیدشو اندازه آهنگای قدیمیش دوست داری خیلی هم عالیه و انشالله همه خوششون اومده باشه و از آلبوم جدید هم خوششون بیاد .. نهایتش شاید من یه نفر از آهنگایی که تیم جدیدش میسازن بدم بیاد و یکی و دو نفر که چیزی نیست و اگه شادمهر اینطوری تو اوج میمونه پس خوبه که راه جدیدشو ادامه بده و سلایق افرادی مثل شما رو راضی کنه .. همینکه شادمهر موفق و تو اوج باشه برام کافیه حتی به قیمت اینکه دیگه من شادمهری نباشم چون به اندازه کافی با آهنگاش تو شادی ها و غم هام شریک بوده و خاطرات خوبی برام ساخته و انشالله تنش سلامت باشه و طرفدارا همچنان طرفدارش بمونن نهایتش یکی دو نفر مثل من فقط با آهنگای قدیمیش خاطراتمون مرور میکنیم .. اگه احساس میکنید به سلیقه شما یا دوست خوبمون EBIHAMED یا دوستان کثیر دیگه ای توهین کردم من قصدم بد نبوده

نیمه فعال
    اگه شما به قول دوست شادمهریمون الکی به به و چه چه نمیکنید و آهنگای جدیدشو اندازه آهنگای قدیمیش دوست داری خیلی هم عالیه و انشالله همه خوششون اومده باشه و از آلبوم جدید هم خوششون بیاد .. نهایتش شاید من یه نفر از آهنگایی که تیم جدیدش میسازن بدم بیاد و یکی و دو نفر که چیزی نیست و اگه شادمهر اینطوری تو اوج میمونه پس خوبه که راه جدیدشو ادامه بده و سلایق افرادی مثل شما رو راضی کنه .. همینکه شادمهر موفق و تو اوج باشه برام کافیه حتی به قیمت اینکه دیگه من شادمهری نباشم چون به اندازه کافی با آهنگاش تو شادی ها و غم هام شریک بوده و خاطرات خوبی برام ساخته و انشالله تنش سلامت باشه و طرفدارا همچنان طرفدارش بمونن نهایتش یکی دو نفر مثل من فقط با آهنگای قدیمیش خاطراتمون مرور میکنیم .. اگه احساس میکنید به سلیقه شما یا دوست خوبمون EBIHAMED یا دوستان کثیر دیگه ای توهین کردم من قصدم بد نبوده
    شادمهر تو تمام زمینه های موسیقی یعنی نوازندگی و آهنگسازی و تنظیم برام اسطوره ست و از تموم کارهاش حالا چه نوازندگی و بی کلام گرفته تا اینکه خودش آهنگساز و تنظیم کننده باشه و البته کارهایی که خودش اجرا کرده حالا با آهنگسازی و تنظیم دیگران لذت میبرم
    شما و دیگران به کسی توهین نکردید و به قول دوست شادمهریمون هر کسی میتونه نظرشو بیان کنه و اینجا مکانی برای گفتگوهای دوستانه ست نه میدون جنگ
    بنده خودم خیلی خیلی دوست دارم چون گذشته خود شادمهر خالق آثارش باشه اما وقتی نمیخواد چیکار میشه کرد
    حالا شما فرمودید تشویقش کنیم امیدوارم این حمایت و تشویق بتونه باعث بشه به اون دوران برگرده و بشه همون اسطوره ی سابق
    ویرایش توسط RAHAM : 12-08-2017 در ساعت 09:10 PM

نیمه فعال
    خیلی خوبه که تو این تاپیک فقط در مورد موضوع خود تاپیک توش بحث میشه و اصلا تاپیک راه اندازی شده که گفتمان کنیم و بحث و تبادل نظر داشته باشیم .. به هر حال من که زورم نمیرسه به تنهایی اعتماد به نفس شادمهر رو بالا ببرم و شایدم تسلیم شم و این بحث بی نتیجه رو ادامه ندم چون بقیه هوادارا دارن با شرایط جدید کنار میان و منم به سلایقشون احترام میزارم .. پس دیگه کشش نمیدم .. بیخیال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    این حسرت همونیه که یکی دو سال پیش یه تیکه دمو ازش اومد و اون یارو با اون صدای زاقارتش ته اهنگ میگه حسرت به زودی از شادمهر ؟ :))
    بعید میدونم همچین اهنگی وجود داشته باشه
    حسرت اسم البومه. این دموی کجایی

صفحه 2324 از 4087 نخستنخست ... 132418242224227423142322232323242325232623342374242428243324 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 188 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 188 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع