بهترین چیزی که میتونه به شادمهر کمک کنه گذشت زمان و فرصت دادن بهش هست
نه اینکه همش ازش کار خواسته بشه و هی به باد انتقاد گرفته بشه
و البته به کاری که انجام میده احترام بذاریم
قرار نیست که هر کاری که میسازه به سلیقه ما باشه
پس خودش و بقیه هوادارانش چی ؟
دوست شادمهریمون میگن ما از اون دسته نیستیم که میان اینستاگرام و به به و چه چه الکی میکنن
خب دوست عزیز شما که میگید موسیقی سلیقه ست چرا در نظر نمیگیرید که شاید واقعا بقیه این کارا رو دوست دارن
حالا ما خوشمون نیومده دلیل نمیشه همه خوششون نیومده باشه
و اینکه بله وقتی شادمهر تو تموم زمینه های موسیقی حرف اول رو میزنه پس نیازی به آهنگسازی و تنظیم و نوازندگی دیگران نداره و خودش میتونه خالق بی نظیرترین آثار باشه
بهش فرصت بدید و چون همیشه حمایتش کنید
در این که خصومتی با شادمهر ندارید شکی نیست چون همه ی ما اینجا از هوادارانش هستیم
اما این سوال مطرحه : که چرا شادمهر داره با این تیم همکاری میکنه ؟
واقعا چرا ؟
یعنی مجبورش کردن ؟
اگه مجبورش کردن که دیگه حرفی نمیمونه
اما اگه به اختیار خودشه، شمایی که هوادارش هستید چرا به تصمیمش احترام نمیذارید ؟
اینکه آقای فرشباف رو گلیم باف صدا میزنید، یعنی کلا این آقا رو کوبیدید و تونستید از شادمهر جداش کنید ؟
بله بنده خودم دهه شصتی ام و کل کارای شادمهر رو از همون دوران اول کاریش گوش کردم و به نظرم اون آلبوم هایی که داخل و قبل رفتنش داد بیرون هیچوقت بعد از رفتنش نتونست تکرار کنه
اگرچه که آهنگهایی بودن که موندگار شدن اما با اون همه محدودیت تونست خالق بهترین آثار باشه با نوازندگی و تنظیم و آهنگسازی خودش
شادمهر واسه من به شخصه برای همیشه یه اسطوره ست
و همیشه گفتم و خواهم گفت : اسطوره ی تکرار نشدنی موسیقی پاپ ایران، شادمهر عقیلی
ویرایش توسط RAHAM : 12-08-2017 در ساعت 08:58 PM
اگه شما به قول دوست شادمهریمون الکی به به و چه چه نمیکنید و آهنگای جدیدشو اندازه آهنگای قدیمیش دوست داری خیلی هم عالیه و انشالله همه خوششون اومده باشه و از آلبوم جدید هم خوششون بیاد .. نهایتش شاید من یه نفر از آهنگایی که تیم جدیدش میسازن بدم بیاد و یکی و دو نفر که چیزی نیست و اگه شادمهر اینطوری تو اوج میمونه پس خوبه که راه جدیدشو ادامه بده و سلایق افرادی مثل شما رو راضی کنه .. همینکه شادمهر موفق و تو اوج باشه برام کافیه حتی به قیمت اینکه دیگه من شادمهری نباشم چون به اندازه کافی با آهنگاش تو شادی ها و غم هام شریک بوده و خاطرات خوبی برام ساخته و انشالله تنش سلامت باشه و طرفدارا همچنان طرفدارش بمونن نهایتش یکی دو نفر مثل من فقط با آهنگای قدیمیش خاطراتمون مرور میکنیم .. اگه احساس میکنید به سلیقه شما یا دوست خوبمون EBIHAMED یا دوستان کثیر دیگه ای توهین کردم من قصدم بد نبوده
شادمهر تو تمام زمینه های موسیقی یعنی نوازندگی و آهنگسازی و تنظیم برام اسطوره ست و از تموم کارهاش حالا چه نوازندگی و بی کلام گرفته تا اینکه خودش آهنگساز و تنظیم کننده باشه و البته کارهایی که خودش اجرا کرده حالا با آهنگسازی و تنظیم دیگران لذت میبرم
شما و دیگران به کسی توهین نکردید و به قول دوست شادمهریمون هر کسی میتونه نظرشو بیان کنه و اینجا مکانی برای گفتگوهای دوستانه ست نه میدون جنگ
بنده خودم خیلی خیلی دوست دارم چون گذشته خود شادمهر خالق آثارش باشه اما وقتی نمیخواد چیکار میشه کرد
حالا شما فرمودید تشویقش کنیم امیدوارم این حمایت و تشویق بتونه باعث بشه به اون دوران برگرده و بشه همون اسطوره ی سابق
ویرایش توسط RAHAM : 12-08-2017 در ساعت 09:10 PM
خیلی خوبه که تو این تاپیک فقط در مورد موضوع خود تاپیک توش بحث میشه و اصلا تاپیک راه اندازی شده که گفتمان کنیم و بحث و تبادل نظر داشته باشیم .. به هر حال من که زورم نمیرسه به تنهایی اعتماد به نفس شادمهر رو بالا ببرم و شایدم تسلیم شم و این بحث بی نتیجه رو ادامه ندم چون بقیه هوادارا دارن با شرایط جدید کنار میان و منم به سلایقشون احترام میزارم .. پس دیگه کشش نمیدم .. بیخیال
در حال حاضر 179 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 179 مهمان ها)