منو بگو فکر کردم شادمهر از تجربه گران کشیده بیرون رفته سمت ی ترانه سرا دیگه ولی نمیدونستیم کرده تو اصل کار
منو بگو فکر کردم شادمهر از تجربه گران کشیده بیرون رفته سمت ی ترانه سرا دیگه ولی نمیدونستیم کرده تو اصل کار
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ب دوستت گلیم باف بگو خیلی پستی...ترانه آبکی خانمتو ب شادمهر غالب میکنی آشغال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شما هر جای دنیا بگی یه موزیسینی هست که ماندگارترین کارای پاپ دو دهه ی اخیر کشورشو تنظیم و آهنگسازی کرده ، بعد الان داره کارای خودشو میده بقیه بسازن، طرف بهت میگه شوخی نکن توروخدا
من نميگم ترانه بد بود يا هرچي ولي حيف ترانه هاي نيلوفر لاري پور و غيره كه دوستان اسم بردنند واقعا حيف اما خب انتخاب شادمهر بوده ديگه .....
فرشباف کثافت آلبوم را عقب انداخت ک این ویدئو مسخره با ترانه افتضاح خانمش پخش بشه...چقدر ی آدم میتونه کثیف باشه ک چند میلیون آدمو بازیچه کنه و منتظر بذاره ک ترانه مضخرف خانمش پخش بشه
الان دوباره ی عده میاند میگند اینا را خود شادمهر انتخاب کرده و خودش میدونه و... والله بخدا اینجوری نیست..شادمهر اسیر باند فرشباف شده ک حق انتخابش ی تعداد آدم خاص و محدودند...خداوکیلی اونایی ک میگفتند ترانه قلب ساعتی ضعیف بود یا همون ترانه ک شادمهر نخوند و اون دوتا داداش خوندند بیاند بگند اونا ضعیف بودند یا این ترانه آبکی زن فرشباف؟؟ شادمهر را حق انتخاب ازش گرفتند...مثل این میمونه ک ما ک تو ایرانیم بگیم میتونیم بریم دیسکو ولی خودمون نمیریم... شادمهر گیر ی آدم عوضی و باندی افتاده ک بخاطر اینکه ویدئو ک خانمش ترانشو گفته پخش بشه ی آلبوم را عقب انداخت...لطفا سرتونو از لای برفا بیارید بیرون و واقعیتو ببینید
ویرایش توسط masoud741 : 12-23-2017 در ساعت 10:17 AM
من جای شادمهر بودم همین امروز نقطه ضعف ک آهنگسازش خودش هستو پخش میکردم ک همه اینا را بشوره ببره
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 163 مهمان ها)