انتقاد اگه نتيجه اي هم داشته باشه انتقاد محترمانه ست
ادعاي يه نفر در مورد ترانه سراي اين كار هم چيزي رو ثابت نميكنه
ترانه اش کیه نوشته F.N
جالبه که الان چند صفحه پیش نظراتتونو میخوندم،میگفتی همه چی خوبه،اهنگ خوبه،بعد شد متوسط،،حالا شد ویدیو مسخره،،یکم ثبات داشته باشین،،یکی میگه تنظیم ادامه میدمت بد بوده چون هاشمی تنظیم کرده،خب بگید تنظیم خوب مد نظرتون چه فاکتورایی داره که اون نداشت،یادمه ادامه میدمت که اومد هیچکس فک نمیکرد تنظیم هاشمی باشه و همه به به چه چه میکردن،تا فهمیدن تنظیم کنندش اونه گفتن چقدر بد و داغونه.
این اهنگم یه آهنگ معمولی بود که تنظیمش مثه بقیه ی تنظیمای سعید زمانی خوب بود،شعرش اصلا خوب نبود ولی خب واسه همچین سبک موزیکی خیلی نباید انتظار شعر سنگین داشت،ملودی ام معمولی بود و در کل اهنگیه که میشه در حد اهنگ«عقل و عشق» در حد اون بود..خوبیش بازم متفاوت بودنش نسبت به کارای قبلیش بود...نسبت به آهنگای این روزای خواننده های دیگه خیلی ام بهتره ولی عالی نیس،و کار «سرنوشت» به نظرم فوق العاده بود از همه نظر وشادمهری بود کاملا.
ولی شاید دلیلی که خیلی با این اهنگ حال نکردم اینه که درگیر البوم علیرضا عصار شدم این چندروز مخصوصا سه تا اهنگ«نوجوونی» و «اصلا به من چه» و«منتظر بودم» و اللخصوص«نوجوونی» خیلی فراتر از اهنگای این چند وقتس.
فقط میتونم بگم:
حیف صدای زیبای شادمهر
در حال حاضر 64 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 63 مهمان ها)