نوشته اصلی توسط
nasernew
بحث آهنگ سرنوشت بود که عرض کنم با وجود قوی بودن اثر اما اصلا شادمهری نیست و فقط تحریرهای منحصر به فرد شادمهر آهنگ رو شادمهری کرده و این شادمهری نبودنش رو میشه حتی جزو نکات مثبت این آهنگ به حساب آورد و هم نکات منفی که این به توقع هوادارا و سلیقه برمیگرده .. امیدوارم تو آلبوم تصویر آهنگهای خوبی باشه که اصلا زیادم پرتوقع نیستم و نمیخوام از تجربه کن یه پله بالاتر ولی حداقل در سطح همون آلبوم تجربه کن باشه اما ضعیفتر نباشه .. ضعف تجربه کن برخلاف آلبومی مثل طرفدار یکنواخت بودن ملودی و به خصوص تنظیم ها بود انگار همه آهنگا یکی بودن و سازبندی و ریزه کاری های متنوع توش نبود اما اینطور که معلومه این یکنواختی دیگه تو البوم تصویر نیست و تو این سه تا آهنگی که از تصویر منتشر شده من سه تا آهنگ کاملا متفاوت از هم شنیدم که این تنوع سبک به خصوص تو تنظیمها منو یه خرده نسبت به آلبوم تصویر امیدوارتر کرده اما تاکید میکنم هیچکدومشون شادمهری نبودن و اگه اینو جزو نکات مثبت این آهنگا میدونید که خیلی هم عالی ..لذت ببرید ..اما من جزو نکات منفی میدونم که اینا سلیقه است در ضمن من نمیخوام شادمهر خودشو تکرار کنه اما باید سعی کنه حداقل 30 درصد از دستخطش رو که امضای شخصی خودشه و شادمهر رو نسبت به بقیه تفکیک میکنه و باعث شده که به این حد از محبوبیت برسه حفظ کنه..