صفحه 2538 از 4087 نخستنخست ... 153820382438248825282536253725382539254025482588263830383538 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 25,371 به 25,380 از 40865

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    خبرچین کاشتی اونجا پس

چون جز چایی خوردن کار دیگه ای نداری
    به هر حال تو اتاق نمور و تاریک باید از اطراف خبر داشته باشی
    نسکافه با شکلات تلخ آیدین

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    بابا بیخیال این بحثای الکی بشید... ی ماه دیگه آلبوم میاد هرکی خوشش اومد گوشش میده هر کی هم خوشش نیومد گوشش نمیده این ک دیگه دعوا و بحث نداره
    جالبه این حرفو شما داری میزنی آقا مسعود ؟
    بیخیال باشید ؟؟
    همین شما به ظاهر بیخیال نیستی که همش دنبال تعداد ترک های آلبوم و طبقه بندی و خوب و ضعیف بودن و عالی بودن کارها هستی ؟
    بعدشم هی میای از شعر کوتاه و شاعرش و آهنگساز و تنظیم کننده ش ایراد میگیری ؟
    و با زن فرشباف گفتن و تایید کچل گفتن دیگران و گلیم باف گلیم باف گفتن اونا رو مسخره میکنی ؟
    شما اگه هواداری به تصمیم شادمهری که ادعای هواداریشو داری احترام بذار و هنوز کارا پخش نشده دنبال این خوبه و اون بده و این اینجوریه نباش

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    به هر حال تو اتاق نمور و تاریک باید از اطراف خبر داشته باشی
    نسکافه با شکلات تلخ آیدین
    بچسب به شیکم رییس

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    مسعود هر کاری میکنی بکن ولــــــِــی نگو نقطه ضعف بزودی
    چرا

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    یک سری هوادارنما و به ظاهر دوستدار شادمهر که اصلا از پشت صحنه موزیک چیزی حالشون نیست و نمیدونن ساخت یک آهنگ و تولید یک آلبوم چه مراحل سختی داره و باید یه سری مراحل سخت طی بشه تا یه آلبوم به مقصد اصلیش یعنی تو پلیر مردم و در نهایت به قلب مردم برسه و از موزیک فقط گوش دادنش رو بلدن و فکر میکنن موزیک باکلام فقط خوندنه و شادمهر رو فقط یک خواننده میدونن و از حمایت و جانبداری از خوانندگی شادمهر فکر میکنن دارن دین خودشون رو بهش ادا میکنن و نمیدونن شادمهر کامپیوترشو فروخت تا با پولش بره ویالون بخره و چه مراحل سختی رو پشت سر گذاشت تا مردم اون رو فقط یک نوازنده و آهنگساز حرفه ای بدونن و نه فقط یک خواننده معمولی و دارن با مقایسه اش با امثال وحید پویان غیر مستقیم تخریبش میکنن .. شادمهری که آلبوم بهارمن رو به صورت بیکلام منتشر کرد یا آهنگ پل عاطفه رو تا بگه جلل خالق من فقط خواننده نیستم بلکه یه هنرمند کاملم و به کلی ساز موسیقی مسلط هستم و آهنگسازی هم بلدم ولی مردم هنوزم که هنوزه اینو نشنیدن و واقعا برای شادمهر متاسفم که هواداراش نتونستن بفهمن که هنر آهنگسازیش چه گنج بزرگی بوده که دیگه از دستش دادن و الان باید افسوسشو بخورن .. هوادارای به ظاهر هوادار هنوز نفهمیدن شادمهر یه هنرمند مولف و پایه گذار و ساختارشکن بوده که همیشه یه موجی راه انداخته و بقیه دنباله رو بودن و یک نوازند قهاره که برای نوازندگیش کلی تمرین کرده و وقت گذاشته و عمرشو پاش سپری کرده و یک آهنگساز بسیار خوب و عالی .. چرا بعضیا اصرار ارن فقط شادمهر بخونه و شادمهر رو فقط یک خواننده در سطح محمد اصفهانی که بسیار خواننده خوبیه میدونن هنوز نتونستن بفهمن شادمهر معین یا ابی یا گوگوش نیست ..
    من خودم خبرنگارم و با همه هنرمندا آشنایی دارم و به واسطه رامین بصیرت نیا با فرشباف آشنا شدم و حتی ملاقات هم داشتیم و شغل من نقد کردنه نه تخریب کردن من اگه حرفی زدم فقط نقد بوده و هیچوقت قصد تخریب نداشتم چون احساس کردم یکسری هنوز شادمهر رو به معنای واقعی نمیشناسن و نمیدونن چه رنجهایی متحمل شد که ما فقط به عنوان خواننده نشناسیمش که متاسفانه با اشتباهات خودش این هدفشو پایمال کرد یکسری دارن از اشتباهاتش تعریف و تمجید میکنن و این دوستی نیست و دشمنیه ...
    اگه فکر میکنید بت درست کردن و حمایت کورکورانه از اشتباهات کسی فقط هوادار بودن رو ثابت میکنه پس من هوادار نیستم و افتخار میکنم دوست دارم شادمهر رو بازم تو اوج ببینم و اگه سقوطش خوشحالتون میکنه میتونید خوشحال باشید چون به هدفتون رسیدید
    اینم به کسایی گفتم ک فکر میکنن من دشمن شادمهرم که نیستم و راحتن هرجور دوست دارن فکر کنن
    شما یه سری هوادارنما میدونی چون دارن از این شرایطی که شادمهر داره کار میکنه حمایت میکنن
    شمایی که ادعا دارین طرفدار واقعی هستین آیا نباید در همین زمان هم از شادمهر حمایت کنید ؟
    شما که به قول خودتون هوادارشی مثلا با اینهمه انتقاد و با این حرفای قشنگ آیا تونستی که متقاعدش کنی خودش کار بسازه ؟
    جالبه هر کی از شادمهر به خاطر تصمیمش حمایت میکنه و با تموم این نارضایتی ها (چون خوش کار نمیسازه و همه ازش میخوان و ما هم میخواییم) ازش حمایت میکنیم میشمیم هوادارنما
    کی اومده شادمهر رو با این افراد تازه کار مقایسه کرده و باعث تخریبش شده ؟
    همین افراد تازه کار هم در حد خودشون توانایی و استعداد دارن اگرچه که به پای خود شادمهر نمیرسن
    شما چون مثلا از این اوضاع راضی نیستی و میخوای خودش بسازه میشی هوادار اما کسی که از شادمهر با تموم تصمیمات به ظاهر اشتباهش حمایت میکنن میشن هوادارنما
    اونوقت دوستمون هم میفرمایند ما از پویان و فرشباف حمایت کردیم و غیره
    شما اگه طرفدارشی چرا الان که خودش داره با اختیار خودش با این افراد همکاری میکنه و اونا رو پذیرفته از شادمهر حمایت نمیکنی ؟
    حالا هر کی گفت همینجوری خوبه میشه تخریب گر و هوادارنما
    آره فقط شما میدونی که پروسه تولید یه آلبوم چه جوریه و چه زحماتی رو متحمل میشن
    کی از شادمهر با این اوضاع بت ساخته ؟
    خب عزیز وقتی خوش نمیخواد با اینهمه درخواست و انتقاد کار بسازه شما میخوای مجبورش کنی ؟
    خودش بخواد میسازه و به دلسوزی من و شما هم احتیاجی نداره
    انگاری بچه ست

6. کاربر مقابل از RAHAM عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    اگه تو طرفدارنما باشی که کاش شادمهر میلیونها طرفدارنما داشته باشه چون همین طرفدارنماهایی مثل تو میتونید فرق بین شادمهر و رو با امثال وحیدپویان متوجه بشین .. منم دشمن شادمهرم که دوست دارم بازم یه موج جدید راه بندازه و همه رو متحیر کنه و چشم هنرمندا و رقیبای حسودش رو کور کنه ... اگه تعریف نکردن از وحیدپویان دشمنی با شادمهره پس من همون بهتر دشمنش باشم که حداقل دونفر مثل من باشن که تا نو اومد به بازار کهنه شد دل آزار نیان و حالا چون شادمهر دیگه تو حس آهنگسازی نیست بقیه رو بکشن بالا و بگن در حد اسم شادمهرن و کلی هم ازش تعریف کنن ..
    من جوونای با استعداد رو دوست دارم و عکس کانال تلگرام علیرضاافکاری رو اینجا برای خودم گذاشتم و از ظهورش خوشحالم اما حرمت قدیمی ترهایی مثل شادمهر رو به خاطر آهنگهای جدید و هیت علیرضاافکاری نمیشکنم و شادمهر برام پیشکسوته و بااستعدادهایی مثل سعیدزمانی نمیتونن باعث شن من شادمهر و هنر آهنگسازی و تنظیمش و زحمتش برای موزیک این مملکت رو به هنرمندای نوظهور و بااستعدادی مثل سعیدزمانی بفروشم .. و شادمهر برام همیشه تو آهنگسازی اسطوره هست حتی اگه تا ابد آهنگ نسازه
    خب آقایون طرفدار واقعی شما که اینقدر دلسوز شادمهرید خب چرا به حرفتون گوش نمیده ؟

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    من خودم به شخصه اهنگسازی و صدای شادمهر برام مهمه و دوست دارم این راه رو ادامه بده
    چون فکر میکنم اگه این راه رو ادامه بده موفق تر هم خواهد شد و اگه قراره که خودش هم کار نسازه لااقل با کسای دیگه ایی کار کنه
    چون با این عوامل تو یه البوم کار کرده دیگه بیشتر از این تکراری میشه
    همونایی که استاد آهنگسازی و تنظیم و خوانندگی هستند هم همیشه تموم کارهای خودشون رو نمیسازن
    چون تکراری میشه
    و با خیلی های دیگه همکاری میکنن

فعال
    بعد از مدت ها چه بحث های خوبی تو این تاپیک شده حتی اگر جاهاییش تند بوده باشه چون خیلی وقت بود اصل شادمهر فراموش شده بود. شادمهر یک هنرمند Reference هست ... Icon ترین و صاحب سبک ترین هنرمند بعد از انقلاب و اتصال دهنده موسیقی قبل و بعد از انقلاب ... میشه به تصمیم های فعلی این هنرمند احترام گذاشت ولی به هیچ عنوان نمیشه راضی بود ... شادمهر از اصل خودش به صورت بالفعل دور شده کما اینکه با استوری هایی که در اینستاگرام از تمرین های ویلون و درام خودش اون هم تمرین سبک های کلاسیک و جز با استایل های Traditional منتشر میکنه میتونی متوجه بشی این قریحه کماکان به صورت بالقوه در وجودش جریان داره...

این جدل طبیعی بین هواداران شادمهر هم برای چشیدن دوباره هنر اورجینال شادمهر هست ... مطمئنم روزی اتفاق خواهد افتاد ، حتی شاید در آلبوم تصویر چون میدونیم تو این آلبوم آهنگ داره...

10. 3 کاربر مقابل از Candle_ir عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    طرفدار واقعی اینه که از هنرمند مورد علاقش انتقاد کنه و نقدش کنه
    چون وقتی که از کار حمایت بشه خواننده دیگه تو همون مرحله میمونه
    به نظر من اگه هنرمند بهترین اثر خودشم ارائه بده باید نقدش کرد چون دفعه بعدی
    سعی بر بهتر بودن نسبت به کار قبلی داشته باشه
    تو هنر اصلا ما سطح مشخصی نداریم و نمیتونیم بگیم اینجا دیگه اخر خطه یا بهتر از این نمیشه
    همینه که هنر رو زیبا میکنه
    البته بعضی اوقات هم باید هنرمند رو حمایت کرد همیشه نقد کردن هم خوب نیست
    دوست عزیزم فربد همین که تو این تاپیک هستش و از قدیمی های این تاپیک هست و همیشه میاد اینجا
    نشون دهنده اینه که برای هنر شادمهر و خود شادمهر ارزش قائله
    و وقتی هم هنرمندشو نقد میکنه دوست داره هنرمندش بهتر بشه نه اینکه بخواد تخریبش بکنه
    خود شادمهر هم دوست داره که نقد بشه متاسفانه الان پیج افتاده دست یه شخصی که فقط بلاک میکنه
    خود شادمهر با این که یکی از بهترین ترک هاش به اسم تقدیر که خیلی هم ترکوند
    دوست نداشت دیگه اون فضا رو کار کنه الانم که ازش میپرسن چرا مثل این کار دیگه نمیسازی میگه
    من خیلی کار شبیه تقدیر دارم که میتونم پخش کنم ولی تقدیر واسه زمون خودشه یعنی اولین منتقد شادمهر خودشه
    حرفات قشنگه
    اما فقط قشنگه
    از تخریب شادمهر گفتی و از احترام و این چیزا
    شمایی که ادعای طرفداری اسطوره رو دارین
    چرا به تصمیماتش احترام نمیگذارید
    چرا به افرادی که باهاشون کار میکنه بی احترامی میکنید
    خودتون دوست دارید یکی با شماها اینجوری برخورد کنه ؟

نیمه فعال
    منبع من موثقه و کارها رو هم شنیده دیگه چی

صفحه 2538 از 4087 نخستنخست ... 153820382438248825282536253725382539254025482588263830383538 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 63 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 62 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع