مطمئنی متولده ۶۱ ای؟! بیشتر میخوره بهت ۸۱ باشی،،چون مثه بچه ها کمبود داری،عقده ی دیده شدن داری قبلنم بهت گفتم،،دوس داری تو چش باشی ولی نمیدونی چطوری،دلت خوشه به چارتا سوال امثال مسعود تو این تاپیک تا با اراجیفت از جمله اعدام تو موزیک ویدیو یا تاریخ دادن اهنگا یا گفتن اینکه غرور بهترین اهنگه البومه (چون از اسمش ادم حدس میزد اهنگسازش شادمهر باشه و عمرا نمیشد حدس زد که تکرارم نکن ساخته ی شادمهره) و همشم اتفاقا اشتباه بود فک کنی کسی هستی.
پسر جان البته من مثه تو بهت نمیگم خر،چون خر ارزشش و فهم و شعورش از تو خیلی بیشتره,همون بچه بسته،،خلاصه بچه جان در مورد اونکه الان میگی پیشبینی یه مدت خودتو جر میدادی تو همین تاپیک و میگفتی آی یه اسکرین از ویدیو دیدم و آی فلانه و اونطوریه و ازت که توضیح خواستن اونو گفتی با جدیت،،پس شوخی ای در کار نبود،درسته بقیه ی دوستان اینجا فراموش کارن ولی داداش اشتب زدی،من ادمای شارلاتانو که سعی دارن ادا ادم حسابیارو در بیارن خوب میشناسم اونم سه سوته.
پارسالم دم البوم همین کارارو میکردی و یک قشقلقی راه مینداختی بعد خودتو به بهونه ی سن و سالتو اینکه آی از من گذشته و آی من پیشبینی میکردمو اینا خودتو میکشیدی عقب،بقیه رو اراجیفه تو مشغول میشدن به کل کل،تو ام از بیرون نگا میکردی و حال میکردی و حس معروفیت و مشهوری بهت دست میداد و بعدشم تا میدیدی هوا پسه با یه خدافظی که هزاربار کردی همرو خوشحال میکردی و باز یه هفته نشده با یه اکانت دیگه میومدی و کم کم میدیدی اوضاع خوابیده باز با اکانت اصلیت وارد میشدی،دقیقا مثه اون گربه ای که از در میندازیش بیرون از پنجره سینه خیز میومدی توو،،،و باز نزدیک اهنگ دادن شادمهر که میشه طبق معمول نرم نرمک میومدی این تاپیک و باز روز از نو روزی از نو.
شستمت فعلن،بیشتر حرف بزنی میچلونمت پهنت میکنم رو بند خونت تا بفهمی من مثه بقیه پاچه خواری تو که نه،کلفتتم نمیکنم پسر خوب