اسممو که خود همون استاد میدونه،باید ازون بپرسی که و کلی اطلاعات سری از من داره و میخواد منو لو بده و چقد من ترسیدم از اون تهدیداش واسه همین اسممو نمیگم بهت داداش
منم اینجا دیدی که اصن اهل بحث کردنو حرف زدن نیستم(به غیر از این چندروز) و فقط میبینم و نظراتو میخونم ولی خدایی اعصابم بهم میریزه بیای قبل هر اهنگی جو رو بهم بریزی حالا در مورد هر خواننده ای،چه برسه شادمهر که کلا قضیه فرق میکنه،جو رو بهم بریزی بعد آخر سر بگی من طرفدار شادمهرم،اقا دمت گرم طرفداری،ازاین تیم خوشت نمیاد برو همون تو زمان مسافر و دهاتی همونارو گوش کن،اینارو گوش نده،انتقادم میخوای بکنی بعد البوم بکن البته نه یه ثانیه بعد از انتشار،نه که اینجا روضه درست کردن و غم و غصه که آی شادمهرو چیزخورش کردن با اینا کارکنه و فلان،،نمیبینن همیشه ۴ سال ۴ سال البوم میداده با هشتا اهنگ که میفته سالی دوتا اهنگ،الانم که دوسال ۲ تا آلبوم داده ببینین از پارسال چنتا آهنگ خودش ساخته،«تکرارم نکن،وارث»سال ۹۵....دوتا هم که تو این البوم داره،خب پس خودش کمتر نمیسازه نسبت به قبل،همونه فقط پرکارتر شده با کارای خوب بقیه،،خوبای بقیه رو هم میخونه،حالا الان کارای پویانه میخونه،یه موقع مال اشکان خشایی،یه موقع قربانپور،یه موقعم شاید کار افکاری رو خوند،ولی همون تعدادی که خودشم میساخته رو بازم میسازه.
درک همین خیلی سخته مثه اینکه.