نوشته اصلی توسط KamkarDel مدت ها بحث سر این بود که میلاد هاشمی خوب تنظیم نمیکنه و هیچ استعدادی نداره و همچنین پیشرفتی تو کاراش نیست، بعد دوستان با شنیدن همین 30 ثانیه میان میگن عجب چیزی بود، باید آهنگ توپی باشه و ... واقعا جای کلی تاسف داره.
KamkarDel
نوشته اصلی توسط Hosein333 چه فایده پاک شد از سیستمت اگه داری اپ کن گوش کنیم میگردم ببینم پیدا میکنم یا نه تو یه وبلاگ فکر کنم گذاشته بودم
نوشته اصلی توسط Farbod-7 میگردم ببینم پیدا میکنم یا نه تو یه وبلاگ فکر کنم گذاشته بودم خودش زده بود گذاشته بود تو سایتش
هر دفعه غریبه تر میبینمت تو چجوری این همه عوض شدی با کی دارم اشتباه میگیرمت
نوشته اصلی توسط Hosein333 خودش زده بود گذاشته بود تو سایت یکی به من داده بود گفته کار خودشه
نوشته اصلی توسط Farbod-7 یکی به من داده بود گفته کار خودشه قبلا تو سایتش بود ببین میتونی پیداش کنی
نوشته اصلی توسط Hosein333 قبلا تو سایتش بود ببین میتونی پیداش کنی پیداش کردم گفتم تو یه وبلاگ گذاشتمش
Hosein333
نوشته اصلی توسط Farbod-7 پیداش کردم گفتم تو یه وبلاگ گذاشتمش خوب اپ کن دیگه یا ادرس وبلاگو بده
نوشته اصلی توسط Farbod-7 بعد مدت ها آهنگسازی شادمهر دلمون لک زده بود واسه آهنگسازیش
نوشته اصلی توسط Hosein333 خوب اپ کن دیگه یا ادرس وبلاگو بده وبلاگو بردن رو هوا با یه سایت خارجی اهنگو ازش بیرون اوردم الان اپ میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 172 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 172 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن