بخدا این آلبوم عااااااااالیه الکی انتقاد نکنید....
بخدا این آلبوم عااااااااالیه الکی انتقاد نکنید....
شریف پور رو دوست داشتم به خاطر ترانه یکاری کن هم که شده ولی این حرفا پر از حسادت و عقده هست
تا همین چند وقت پیش که ترانه هاشو شادمهر میذاشت تو پیجش ، تو پیجش نیم ساعت قربون صدقه شادمهر میرفت و شادمهر براش ارزش داشت
الان یهو شادمهر پشیزی نمیارزه براش
خب مومن اول ببین تو برا طرف اصن ارزش داری ؟
ادمارو باید تو این موقعیت ها شناخت
وگرنه تا وقتی با یکی کار میکنی که همه چی خوب و عالیه
بهتر بود میگفت میون این همه بیچارگی که خودم دارم که شادمهر حسابم نمیکنه ...
ویرایش توسط sibiloo : 02-21-2018 در ساعت 03:43 PM
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
طوفان، شکیلا و .. گفتم که فقط خوانندههای نامبر وان رو مثال نزده باشم ممکنه یک یا دو کار بد هم تو آلبمشون باشه
چون شما گفتی این خوانندهها و آلبومهاشون رو مثال زدم
وگرنه اینجا بحث شادمهر هست
قبول دارم که موسیقی تا حد زیادی سلیقهای هست
حرف من اینه که شادمهر به غیر از آلبوم مسافر که با همهی نواقصش با استانداردهای دههی هفتاد همهی تراکهاش قابل قبوله و چندتاش خیلی عالی دیگه یه آلبوم صد در صد نداره.
دهاتی که در مقابل مسافر اصلا حرفی برای گفتن نداره
آدم و حوا که رسمی نیست و نمیشه جز کارنامهی حسابش کرد با اینکه خودم شخصا دوستش دارم.
آدم فروش که از اشک من بگذری واقعا بقیهاش امروز قابل گوش دادن نیست.
آلبوم تقدیر 8 تراک هست:تقدیر، یک کاری کن، سبب و ترس خوبه بقیه نه یعنی نصف آلبوم
آلبوم طرفدار میتونست یه آلبوم عالی باشه اگه به جای دو سه تا آهنگ ضعیفش آهنگهای نابش رو میذاشت
من میگم این آلبوم آخرش هم همین جوریه چند تا خوب چند تا بد گرچه در کل نسبت به کارهای قدیمیش ضعیفتر هست
به هر دلیلی تا حالا شادمهر یه آلبوم پرفکت منتشر نکرده
اصلا منظورم نیست که آرتیست بدی هست
یه کار علامت سوالش به تنهایی میارزه به کل کارنامهی بعضی از خوانندهها
خب بازم به بحث سلیقه میرسیم اینجا دیگه
دهاتی رو البوم کاملی نمیدونی شما و البوم ادم حوا رو هم جزو البومای شادمهر حساب نمیکنی
بقیه البوما هم همینطور
به هر حال همینه موسیقی
من نمیتونم به زور مثلا اهنگ ادم فروش رو بکنم جزو سلایق شما که شما خوشتون بیاد و همینطور شما برای من
اما در کل حرفتون رو میفهمم . شادمهرم میتونسته همیشه با توجه به استعدادش بهتر باشه و حرفی توش نیست که اهنگای ضعیفی هم داشته
شاید از کج سلیقگی شادمهر بوده
شاید اگه اطرافیاش بهتر بودن و دلسوزه شادمهر بودن میتونست موفق تر باشه
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
ويدئو تصوير كي پخش ميشه؟؟؟
Destiny
اونی که عاشقم کرد، باید ادامه میداااد...
بعد از چند بار گوش دادن این آلبوم به نظرم شادمهر طرفداراشو عادت داده بود به ایده ها و تنظیم های عمیق،جدید و خاص وتوی هر آلبومی که قبلا خودش تنظیم کننده و آهنگ سازش بود این مورد همراهش بوده ... که تو این دوتا آلبوم آخر این مورد برای من طرفدار دوآتیشه حس نکردم. وقتی پای قیاس برسه دو آلبوم آخر شادمهر توی مارکت کلی موسیقی ایرانی واقعا قابل دفاع هست البته نسبت به باقی تولیدات موسیقی داخلی منتها من شادمهر رو با خودش قیاس میکنم چون موسیقیش اصطلاحا دامبولی نیست از نظر من حیفه اعتراف و اعترافها رو پخش نکنه و طرفدار رو محروم کنه از شنیدنش...
واقعا میلاد هاشمی قدرشناسه پست آخرش رو دیدم کلی لذت بردم از معرفت این پسر...
در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 163 مهمان ها)