1 . تصویر 2. صدام بزن 3 .اعتراف 4.سرنوشت 5.نقطه ضعف 6.تو بی من 7.یه قفس 8.قلب من 9. فرصت
ASHKAN0936, RAHAM
نوشته اصلی توسط Hosein333 3تا ترکه اول بسیار عالین ولی ای کاش اعتراف مونا تا ترک 6 برای من مورد قبوله آره ای کاش میزاشت عالی بود خواسته تمام شعراش آرش محرابی باشه اینو نزاشته چه وضعیه آخه . این ترک فرصت نمیدونم چرا تنظیمش یجوریه به دل نمیشینه همه خوبن به جز فرصت دوست نداشتم
ASHKAN0936
نوشته اصلی توسط Hosein333 و اما نظر من تا به این لحظه ممکنه تعغیر کنه 1. تصویر 2. نقطه ضعف 3 .اعترف 4.صدام بزن 5.سرنوشت 6.یه قفس 7.فرصت 8.قلب من 9.تو بی من (زن فرشباف ) رنگ سبز پر رنگ خیلی عالی رنگ سبز کم رنگ عالی رنگ زرد خوب رنگ قرمز کم رنگ متوسط رنگ قرمز بعدی چرت باعثش زن فرشباف
نوشته اصلی توسط mohammadho3in صدام بزن و اعتراف عالین اونا باید اول بشن نه آخر تصویرو تو ماشین گوش کن بعدا نظر بده
نوشته اصلی توسط mohammadho3in 1 . تصویر 2. صدام بزن 3 .اعتراف 4.سرنوشت 5.نقطه ضعف 6.تو بی من 7.یه قفس 8.قلب من 9. فرصت
عجب کارشناسی کردی
نوشته اصلی توسط mohammadho3in محمد حسین البوم دادی به امیر
نوشته اصلی توسط mohammadho3in عجب کارشناسی کردی حال کردی داداچ
نوشته اصلی توسط Hosein333 تصویرو تو ماشین گوش کن بعدا نظر بده آره تصویر عالیه اون اوله اونجاش خوبه میگه روبروی آینه ی من هزار تیکه است
نوشته اصلی توسط Hosein333 محمد حسین البوم دادی به امیر نه ندادم باهاش صحبت میکنم چقدر عجله داری حسین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 129 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 127 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن