بهش فرصت زیاد دادم
تا بوده شادمهر همیشه برعکس کار کردنو دوس داشته و رفته سراغش.. شایدم همین بوده که متمایزش کرده
ایاد زیاد از میلاد هاشمی تهش به تنظیم تعداد آهنگای بیشتری ختم شد
ویالون ویالون کردنا باعث شد همین تیکه کوچیکه اعترافم ادیت کنه..
و....
نمیخوام تو ذوقت بزنم اما تنظیم آهنگ عادت که تقریبا آهنگش تو سبک آهنگ اعترافه رو با هم مقایسه کن .. اصلا بیخیال مقایسه نکنی بهتره چون دیگه اونموقع نمیتونی ازش لذت ببری فقط خواستم یه چیزی بگم جدی نگیر و حالشو ببر .. شادمهر همیشه کارش درسته .. خودمم آلبوم تصویر رو بدون مقایسه با آلبومهای قبلیش دوست داشتم و برام قابل قبول بود ..
آلبوم خوشبختانه خیلی مورد اقبال عمومی قرار گرفته همین یکی دو روز پیش آهنگها اکثرا تو خیابونا شنیده میشد اونایی هم مدام در حال غر زدن هستن ادامه بدن ولی آلبوم ترکوند اکثر هوادارای قدیمی شادمهر و مخابطهای معمولی موسیقی حتی کسایی که طرفدار شادمهر نیستن هم لذت بردن
خداروشکر منم بدون مقایسه با آلبومای قبلیش از آلبوم تصویر خوشم اومده و فکر نمیکردم بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم اما با تمام نقاط مثبت یا ضعف و انتقاداتی که دارم این آلبوم رو دوست داشتم و طبیعیه که به هر اثری انتقادی وارده و فقط شامل این آلبوم نمیشه و انتقاد خوبه و اگه منطقی باشه باعث پیشرفت میشه اما بعضیا قصد تخریب دارن که بهش میگن نقد که کاملا باهاش مخالفم .. منی که از اول مخالف همکاری شادمهر با این تیم بودم و الانم هستم از البوم خوشم اومده و انشالله تو تک آهنگهای بعدیش سبک هایی کاملا شادمهری برای سلیقه ماها هم داشته باشه .. خداییش نقطه ضعف عالیه .. تبریک به هوادارای شادمهر
در حال حاضر 192 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 192 مهمان ها)