صفحه 2776 از 4087 نخستنخست ... 177622762676272627662774277527762777277827862826287632763776 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 27,751 به 27,760 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    فعلا روز خوش

نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

2. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    دوست عزیز شادمهر سال هاست اینه
    اگه بشناسیش که قاعدتا میشناسیش
    اصلا براش ترانه مهم نیست مهم براش ملودی هست
    به نظرم تو این مورد کاملا اشتباه میکنی شادمهر تنها خواننده ای هست اصلا کلام براش مهم نیست
    نه اینکه نباشه درجه اولویت اول نیست براش
    حتی لازمه باشه ترانه رو عوض میکنه که ملودیش درست در بیاد
    کلام رو فدای موسیقی میکنه
    نه این که ملودی رو به زور به شعر بخورونه
    شعر رو کاری میکنه به ملودیش بشینه
    این چیز جدیدی نیست برای شادمهر
    چیزیه اگه چند تا آلبوم ازش گوش بدی کاملا متوجه میشی
    همین خیلیا که اسم بردی ترانه رو داد برا ملودیش بگن

واقعا برام عجیبه در مورد تنظیم اینجوری میگی
    تنظیم سرنوشت و صدام بزن دینگ دینگه؟
    بدون شک سعید زمانی جز 5 تنظیم کننده برتر موزیک ایرانه
    در کنار شادمهر و سیروان و افکاری و ...
    صد در صد میلاد هاشمی جز لول های بعدی به حساب میاد
    بهتره کارنامه کاری و ترک های تنظیم شده این دو نفر رو یه مروری بکنی
    منظورم اینه ملودی و ترانه با هم چفت نیستن حالا اول ترانه بگه بعد ملودلی یا برعکس نمونش همون ترک معروف
    من ملاکم برای سطح تنظیم کننده این نیست کی بیشتر کار کرده یا با کیا. کار کرده چون خواننده های ما جو گیرن وقتی میبینن یکی با 4 نفر کار کرده فک میکنن عقب افتادن اینام حتما باید با اون کار کنن همین میشه که چند سال کوشان حداد همه آلبوما رو میزنه یه مدت همه رو معین راهبر میزنه بعد میشه سعید زمانی که تو همه آلبوما هست دریغ از یه کار درست حسابی اصلا من موندم این برای هر ترک چقد وقت میذاره که هر ماه 10 ترک ازش منتشر میشه همینه که انقد خالی تنظیماش

4. 2 کاربر مقابل از asc عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    منظورم اینه ملودی و ترانه با هم چفت نیستن حالا اول ترانه بگه بعد ملودلی یا برعکس نمونش همون ترک معروف
    من ملاکم برای سطح تنظیم کننده این نیست کی بیشتر کار کرده یا با کیا. کار کرده چون خواننده های ما جو گیرن وقتی میبینن یکی با 4 نفر کار کرده فک میکنن عقب افتادن اینام حتما باید با اون کار کنن همین میشه که چند سال کوشان حداد همه آلبوما رو میزنه یه مدت همه رو معین راهبر میزنه بعد میشه سعید زمانی که تو همه آلبوما هست دریغ از یه کار درست حسابی اصلا من موندم این برای هر ترک چقد وقت میذاره که هر ماه 10 ترک ازش منتشر میشه همینه که انقد خالی تنظیماش
    باشه دوست عزیز ب شادمهر میگیم تو آهنگ بعدیش از تنظیم شما استفاده کنه اینجور ک معلومه شما خیلی استادی

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    باشه دوست عزیز ب شادمهر میگیم تو آهنگ بعدیش از تنظیم شما استفاده کنه اینجور ک معلومه شما خیلی استادی
    تصویر آلبوم آخرش بود

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها
    این آدم هر آلبومش نسبت به قبلی یه چیز جدید داره
    مسافر دنیاش کجاست دهاتی کجا
    دقیقا همینه دیگه قیاس کاملا اشتباهه ما که از بهار من باهاش بزرگ شدیم هر مسیری رو که انتخاب کنه باهاش همراهیم

8. 2 کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    منظورت کدوم ملودیه ؟ نقطه ضعف که عالی با ترانه چفت شده .. اگه میبینی شعر تصویر زیاد رو وزن نیست واسه اینه که احتمالا روی ملودی سروده شده .. اینکه تنظیماشون خالیه باهات موافقم چون خیلی ساده و بدون پیچیدگی بودن و میلاد هاشمی که سبکش از اول همینطوری بوده یعنی الکترونیک و خلوت تنظیم میکرده و الانم همینه .. سعید زمانی هم خیلی پرکار شده و زیادی واسه این آلبوم وقت نذاشته وگرنه من سعید زمانی رو تنظیم کننده خوبی میدونم و انگار شباهت آهنگا تو تنظیمشون هم عمدی بوده شما تنظیمهایی که سعید زمانی برای آلبوم آخر علیرضاعصار یا روزبه بمانی یا علی زندوکیلی و خیلی های دیگه رو بشنوی نظرت راجع به سعید زمانی عوض میشه .. من احساس میکنم یکی ازش خواسته این شکلی خلوت و و ساده تنظیم کنه و زیاد تو تنظیم آب و تاب نده و همش عمدی بوده وگرنه قابلیتشو داشته بهتر تنظیم کنه .. خوب معلومه نسبت به این دو نفر شادمهر تنظیم کننده خیلی بهتریه و این دوتا ناخون کوچیکه شادمهر نمیشن اما باز از هیچی بهتره و مقایسه آهنگ و تنظیم شادمهر با اینها عادلانه نیست چون شادمهر هم استاده هم با تجربه تر ولی اینا تازه اول راه هستن ..
    دقیقا خود سعید چند وقت پیش گفت تنظیمهای آلبوم تصویر رو سعی کردیم دلنشین در بیاریم و فکر میکنم کاملا در این زمینه موفق بودن

10. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    یعنی کوشان حداد و معین راهبر و سعید زمانی و .. تنظیم کننده های بدی هستن؟ احتمالا اسم حامد برادران و مسعود جهانی و هومن نامداری و...... رو که الان پرکارن و سیروان و زانیار و شهاب اکبری که روزی پرکارترین تنظیم کننده های ایران بودن رو هم یادت رفت بیاری ...

12. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    از این کاربر 4 بار در 1 ارسال تشکر شده است.
    درود بر دوستان عزیز شادمهری.مدتهاست که تو این فروم میام و نظرات تک تک دوستان رو میخوام و بهشون عمیقا فکر میکنم.فقط یه جمله میگم کن نظرم و گفته باشم.آلبوم بسیار خوبیه.با تک تک تراکهای آلبوم لذت میبرم غیر از تو بی من.استاد هم که طنین صداش و تحریراش فوق‌العاده ست.مرسی استاد.مرسی که هستی و مرسی دوستان شادمهری عزیز. خوش باشید

14. 4 کاربر مقابل از bighbigh1362 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    دقیقا خود سعید چند وقت پیش گفت تنظیمهای آلبوم تصویر رو سعی کردیم دلنشین در بیاریم و فکر میکنم کاملا در این زمینه موفق بودن
    آره دلنشین بودن و هدفش هم فقط همین دلنشین بودن بوده که به هدفشم رسیده و من که موسیقی حرفه ای زیاد گوش کردم و سواد موسیقیم یه خرده نسبت به سالهای پیش بالاتر رفته انتظار داشتم یه خرده تکنیکی تر و آکادمیک و فنی تر کار کنه و بیشتر واسه شادمهر وقت بزاره همونطر که واسه علیرضاافکاری وقت میزاره، چون سعید زمانی خیلی فراتر از ایناست و مطمئن باش میتونست بهتر از اینها هم تنظیم کنه و این تنظیم ها تمام دانسته های سعید زمانی نبود اما بازم قابل قبوله و دوستشون داشتم ..

فعال
    ما از اون مدل تو به هر راهی بریم نیستیم
    به به الکی برای چی؟
    برای اینکه خودش کنار بکشه میلاد خالتور و سعید دینگ دینگ بشن همه کاره
    این مسائل برای یه بی شرفی مثل گلیم باف خوبه که ازش کسب درامد کنه

17. 3 کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2776 از 4087 نخستنخست ... 177622762676272627662774277527762777277827862826287632763776 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 67 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع