صفحه 2788 از 4087 نخستنخست ... 178822882688273827782786278727882789279027982838288832883788 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 27,871 به 27,880 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    همونایی که میان و دم از این میزنن که چرا شادمهر خودش آهنگاشو نمیسازه میان و میگن نقطه ضعف و تصویر جزو آهنگهای ضعیف آلبوم بوده و آهنگ اعتراف و سرنوشت رو میکشن بالا .. منم نمیگم اعتراف بده اما نقطه ضعف رو بیشتر دوست دارم و خیلی میخواستم که خودش تو این آلبوم یک آهنگ آروم و غمگین بسازه که آهنگهای اعتراف و سرنوشت در کنارش به چشم نیان که متاسفانه محقق نشد ..منم از همون دسته آدمهایی هستم که خودم مثال زدم و ضد و نقیض حرف میزنن چون آلبومشو شیفت و دلیت نکردم و به خاطر صداش همیشه این آلبوم تو گنجینه آرشیوم میمونه و اگه کیفیت wav بیاد هم خریدارم اما هیچوقت از این موضع که باید به خودش بیاد کوتاه نمیام و به نظرم شادمهر باید با احساس تر کار کنه و همون شادمهر قدیمی بشه و تنظیم و ملودی هاشو هم خودش بسازه ، اما نمیامم بکوبمش و تخریبش کنم تا یه وقت دشمناش سوءاستفاده نکنن و با ما همراه شن و تحقیرش کنن و کلیت هنرش رو زیر سوال ببرن و تو ذوقش بزنن .. هم نظراتمو بهش منتقل میکنم که فکر میکنم درسته و انتقاداتمو بهش میگم و هم سعی میکنم چشمامو روی ایرادات کارای جدیدش ببندم و ازش لذت ببرم چون چاره ای نیست آخه واقعا دوستش دارم ...
    همه میدونن شادمهر چه نابغخ ای و اگر خودش بسازه و تنظیم کنه چه تفاوتی ایجاد میشه همینطور که تراک تصویر نشون داد هنوزم بهترین ملودی سازه ولی نمیشه از البوم ایراد گرفت چون واقعا خوبه ...........ما باید این انگیزرو بهش بدیم که خودش دوباره بسازه ...نه صفاریان نه ناهیدی نه اینا هیچ کدوم در حد خود شادمهر نیستن ولی وقتی میان تو تیم شادمهر میتونن کارای نزدیک به خودش رو با استفاده از خود شادمهر اراعه بدن و همینم برای ما خوبه...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط farid007 نمایش پست ها
    همه میدونن شادمهر چه نابغخ ای و اگر خودش بسازه و تنظیم کنه چه تفاوتی ایجاد میشه همینطور که تراک تصویر نشون داد هنوزم بهترین ملودی سازه ولی نمیشه از البوم ایراد گرفت چون واقعا خوبه ...........ما باید این انگیزرو بهش بدیم که خودش دوباره بسازه ...نه صفاریان نه ناهیدی نه اینا هیچ کدوم در حد خود شادمهر نیستن ولی وقتی میان تو تیم شادمهر میتونن کارای نزدیک به خودش رو با استفاده از خود شادمهر اراعه بدن و همینم برای ما خوبه...
    باهات موافقم

3. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    شادمهری ترین کار آلبوم نقطه ضعفه
    بهترین آهنگهای آلبوم نقطه ضعف و تصویر هستن و من عاشق آهنگ نقطه ضعفم و از دیروز مدام دارم گوشش میدم .. بهترین ترک آلبوم .. بعضی ها سبک غمگین دوست دارن و خوششون نیومده واسه همین میگم کاش خودش یک آهنگ غمگین و با سازهای زنده میساخت تا اونا هم راضی بشن و جای خالی همچین آهنگی احساس میشه و بقیه مجبورن با اعتراف یا سرنوشت خلع نبودن همچین آهنگی رو پر کنن چون چاره ای ندارن .. مثلا اگه اعترافی که با شعر مونا برزویی بود تو آلبوم میذاشت کسی از اعتراف جدید و سرنوشت تعریف نمیکرد ..

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    بهترین آهنگهای آلبوم نقطه ضعف و تصویر هستن و من عاشق آهنگ نقطه ضعفم و از دیروز مدام دارم گوشش میدم .. بهترین ترک آلبوم .. بعضی ها سبک غمگین دوست دارن و خوششون نیومده واسه همین میگم کاش خودش یک آهنگ غمگین و با سازهای زنده میساخت تا اونا هم راضی بشن و جای خالی همچین آهنگی احساس میشه و بقیه مجبورن با اعتراف یا سرنوشت خلع نبودن همچین آهنگی رو پر کنن چون چاره ای ندارن .. مثلا اگه اعترافی که با شعر مونا برزویی بود تو آلبوم میذاشت کسی از اعتراف جدید و سرنوشت تعریف نمیکرد ..
    کاش نقطه ضعفو خودش یه تنظیم مثل امون ازتو میزد روش
    پر جنب و جوش و زیرصداهای قشنگ

نیمه فعال
    کاش مثل قدیم ترک ها رو نقد میکردیم و کالبد شکافی میشد البوم ....تصویر به نظرم زیباترین ترک البومه ..با اون ملودیه ماورایی تنظیمش هم مطمعنن کار شادمهره چون در مخیله کسی نمیگنجه همچین تنظیمی بزنه هاشمی .....در کل من فکر میکنم شادمهر مثل یه طراح مهندسی و معماری میکنه و اینا براش کارگر هایی هستن که انجام میدن......چون وقتی یه کارهاشون برای دیگران گوش میسپاری حتی در این حدم نیستن و چند پله زیرترن چه برسه به همچین شاهکار هایی ....ولی ف ی ل ت ر شادمهر با خود شادمهر متفاوته و امیدوارم تو اینده خودشو ببینیم
    ویرایش توسط farid007 : 02-24-2018 در ساعت 12:41 AM

7. 2 کاربر مقابل از farid007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Parsa8 نمایش پست ها

امیدوارم بعد یه مدت استراحت انگیزه آهگسازی و تنظیم توش به وجود بیاد

تو فکر میکنی من و امثال من موافق اینیم شادمهر بده بقیه براش آهنگ بسازن
    اتفاقا اینو خیانت به موسیقی شادمهر میدونم
    اما خودت میشناسیش از اولشم لجباز بود
    با هر کی یه مدت کار کرد به هر دلیلی ولش کرد
    خالق ناب ترین کارای شادمهر تیم شادمهر و بهروز و نیلوفر بودن ول کرد
    اومد از جواد شریف پور کار گرفت ول کرد
    یه مدت با مونا و سروش و محمد ناهیدی کار کرد ول کرد
    یه مدت هم با اینا کار کرد اینارو هم ول کرد

اما یه چیزی هم هست باید به نظر مولف هم احترام گذاشت
    باور کن یه سری ها رو میشناسم تو همین انجمن بحث کردیم قبل تر ها
    آلبوم مسافر و دهاتی هم قبول نداشتن
    نظر همه محترمه اونم دلایل خودشو داشت
    هم اون دوستمون هم تو هم امثال من
    هیچ وقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت حتی با بهترین آلبوم
    این اخلاق شادمهر چیز جدیدی نیست
    دختر 14 ساله هم نیست بگیم نمیفهمه
    مطمئن باش خودش بهتر از ما میفهمه چیکار داره میکنه با خودش
    دقیقا درسته احسنت . پس واسه همینه که ما شادمهر رو همه جوره حمایت میکنیم چون از روز اولم که شناخته شده همکارهای متعددی داشته و تغییرشون داده الانم نوبت اینهاست اون وقتا که با ناهیدی کار کرد هم حمایتش کردیم حتی خشایی حتی قربانپور . این و اون میان و میرن فقط شادمهره که میمونه و دم اونایی که تو همه ی این سالها حمایتش کردن و ادای طرفدار بودن و دلسوز بودن رو در نیاوردن

9. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط farid007 نمایش پست ها
    تا بوده همین بوده ...ولی من نمیدونم یه سری از دوستان ایراد از چی میگیرن؟؟؟؟البوم از همه لحاظ عالیه و قابل مقایسه نیست با دیگران مثل همیشه..........اره منم قبول دارم دیگه اون تنظیم های لایه لایه ی عجیب رو نمیشنویم چون شادمهر شاید دیگه حوصله ی قدیمو نداره ولی این البوم هر انچه باید از یه البوم موسیقی پاپ انتظار داشتو داره....فقط باید لذت برد ازین همه هنر این اعجوبه .
    گوش میدیم و لذت میبریم
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

11. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    کاش نقطه ضعفو خودش یه تنظیم مثل امون ازتو میزد روش
    پر جنب و جوش و زیرصداهای قشنگ
    داداش زیاد سخت نگیر منم گوشم حرفه ای شده و جدیدا زیاد آهنگها رو آنالیز میکنم و لایه ها و حجم آهنگ رو زیر و رو میکنم و حتی کوچیکترین صداها هم تو تنظیم برام مهمه اما نقطه ضعف همینطوریشم قشنگه این کاش گفتن ها فقط در حد همین کاش باقی میمونه و نتیجه ای نمیگیریم .. بهتره به عنوان یه شنونده عادی و غیرحرفه ای گوشش کنی و سعی کنی ازش لذت ببری ..همون کاری که من دارم میکنم .. فکر کن اصلا شادمهر رو نمیشناختی و هیچ آهنگی ازش نشنیدی و این اولین آلبومشه و سعی کن باهاش حال کنی چون فعلا شادمهر داره کار خودشو میکنه و نظرات ما براش مطرح نیست و خیلی ها هم از آلبوم راضی بودن و بازخوردش مثبت بوده و کلی شنونده غیرشادمهری طرفدار شادمهر شدن چون این مدل آهنگارو بیشتر دوست داشتن .. خب سلیقه است دیگه و نمیشه کاریش کرد و انشالله به سلیقه ما هم در اینده توجه کنه و ما هم بازم خواسته مونو مطرح میکنیم .. در کل حرفم این بود که سخت نگیر چون من با این تفکر که برات گفتم که توام اونطوری باشی از کلیت آلبوم خوشم اومده و برام قابل قبول بوده و مدام دارم گوشش میدم و به نظرم از تجربه کن بهتر بود ( تو اون آلبوم خود آهنگ تجربه کن و تنهاییمام هم خوب بودن ) ..

13. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    اعتراف جزو بهترین کارهای شادمهر تو این چند سال اخیر بود

15. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    و از نظر من بهترین آهنگ آلبوم

17. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2788 از 4087 نخستنخست ... 178822882688273827782786278727882789279027982838288832883788 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 68 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 67 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع