دارین خودتونو گول میزنید ! شادمهر اون شادمهر قبلی نیست ! بی انگیزه و خسته شده . حالا هی تلقین کنید به خودتون به به عجب ملودی به به چه تنظیم نابی ! به به چه شعر پر عمقی !
از نظر ترانه که صفره انگار جناب آرش ژیگول یه برگه یه متری برداشته ترانه نوشته بعد به 9 تیکه تقسیمش کرده هر کدوم شده یه ترک !
ملودی هم غیر از آهنگ تصویر و نقطه ضعف بقیش اصلا ملودی نداره ! هنر شادمهر توی خوندن و تحریره که موزیک رو قابل شنیدن کرده وگرنه ااین اشعار پر عمق اصلا قابل خوندن نیست
تنظیم ها هم که الحمدلله !!! چهار تا سمپل و یه گیتار ! همین
البته حق هم دارین کورکورانه دفاع کنید چون خورده تو ذوقتون دلتون نمیاد اعتراف کنید کار ضعیفه ! به هر حال یکم که بگذره بشینید یکم تقدیر و مسافر و ... کلا قدیمی هارو گوش کنید پی میبرید به حرفای من
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
با خودم بدون تو چیکار کنم ...
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
ماها کور کورانه دفاع میکنیم شما از روی فلسفه و منطق ناب محمدی پسند نقد میکنید ؟ :)))))) حاجی ما که گوش میدیم و داریم حال میکنیم چه اصراری دارید بهمون فرو کنید این موضوع رو که کارا خوب نیستن و ما لذت نمیبریم :)))) والا داریم گوش میدیم و لذت میبریم . صدام بزن رو عمیقا دوست دارم ، تصویر و نقطه ضعف و سرنوشت رو شدیدا دوست دارم . فرصت به شدت چسبیده بهم . اعتراف همینطور . با یه قفس و تو بی من حال نکردم خیلی و میگم حال نکردم خیلی راحت . چرا به خوردمون میخوایید بدید اخه :)))) با صدام بزن حال میکنم ، از اونور با طرفدار و انتخاب و عادت هم حال میکنم . چرا اینجوری حرف میزنید اخه . چرا فکر میکنید فقط شماها از بیست سال پیش با شادمهر اشنایید و میایید جلو و ما دو ساله :)))))
واقعا برام سواله ترانه ها مشکلشون چیه . حالا تنظیم و اهنگسازی هیچی بارمون نیست سر در نمیاریم تخصصی ولی دیگه ترانه رو که میفهمیم . بجز موارد خاص کی و کجا ترانه های شادمهر خیلی شاخ بوده .یجور میگید ترانه ها ضعیفه انگار شادمهر همیشه فردوسی و مولانا میخونده . مثلا مشکوک چی داشت ترانش ، همون البوم طرفدار بجز خود طرفدار تا حدودی بقیه کدوم ترک ترانش خیلی عجیب غریب بوده . همون انتخاب با اون زیبایی بی نهایتش ترانش چه چیز شاخی نسبت به این ترانه ها داشته ؟ اونجا میگه تمام تو سهم منه به کم قانعم نکن که مصرع طلایی اون ترانست ، اینجا هم توی هم کدوم کارا یه همچین چیزی هست . خداوکیلی تنها جایی که نمیشه بهش ایراد گرفت همین ترانه ها هست تو این البوم ، بجز تو بی من . البته خیلی جاها قافیه و وزن اینا مشکل داره ولی به قول پاکسیما نباید قشنگی رو فدای این چیزا کرد :))))
خیلی جالبته شادمهر رو همه قبول دارید به عنوان موزیسین ، افکاری رو همه قبول دارید ، یراحی همینطور به عنوان موزیسین قبول دارید . ولی وقتی همینا کاراشون رو میدن زمانی میگید زمانی چیزی حالیش نیست . چجوری ممکنه اخه . بقران خنده داره این حرف اصن . شادمهر رو مجبور کردن با زمانی کار کنه ، افکاری چی ؟ اونم حتما گاوه نمیفهمه که همه کاراشو میده زمانی تنظیم کنه این اواخر . بخدا زور میگید . اگه یکی مثلا معین بود میگفتیم اره موزیسین نیست شاید خیلی در حد اینا نباشه و متوجه خوب و بد نشه مثلا . این اصن بحث انتقاد نیست دیگه . بحث لجیازیه . به ولله ، حاضرم دست رو قران بذارم بگم اگه تو کاور نمیزد کدوم کارا از شادمهره الان همینم نمیگفتید که فقط تصویر و نقطه ضعف قشنگه ، چون متوجه نمیشدید اصلا . همونجوری که از روی دموها متوجه نشید !! بیایید بگید تکراریه ، حال نکردید یا هر چیز دیگه ولی برای ماها دیگه تصمیم نگیرید خداوکیلی . کار حال نکنیم میاییم میگیم تعارف با شما داریم که بمونیم تو رودروایسی ؟ شادمهر قِدیس نیست ، نماینده خدا نیست که بی اشتباه باشه . تا دلمون هم بخواد اهنگ ضعیف داره . تو همین البوم تو بی من رو خوشمون نیومد همه اینجا گفتن خوب نیست . یکی رو خوشمون اومده میگیم خوشمون اومده . به همین راحتی
ویرایش توسط sibiloo : 02-24-2018 در ساعت 04:03 AM
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
اون که یه روزگاری عشق و ایمونم بود
اون که فقط نگاهش دردمو و درمونم بود
اما حالا می بینم که آفت جونم بود آه
نه من کاری با اهنگسازی خودش و فلان و فلان ندارم....
من کلا هرچی خوشم بیاد میگم خوبه... البوم قبلیم فربد و اینا خیلی کوبیدن گفتم بد نبود.. حداقل 3.4 تا از کاراشو هنوز دارم گوش میدم....
این البومم کاری که فکر کنم چند وقت گوش بدم اعتراف و تصویر...
در کل هم هرکی حال کرد گوش بده هرکیم نکرد ..نکرد
در حال حاضر 190 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 189 مهمان ها)