صفحه 2791 از 4087 نخستنخست ... 179122912691274127812789279027912792279328012841289132913791 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 27,901 به 27,910 از 40862

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    این ترک به لطف افکاری گرفت و صدای فوق العاده نیما مسیحا تنظیمش اتفاقا سطح کارو آورده پایین این سعید زمانی کلا یکی دو تا تنظیم قابل قبول داره جفتشم برای یراحی بوده یکی ترک 4 آلبوم مثل مجسمه که اسمش یادم نیست یکی هم تیتراژ نفس که اونم تو همون سبک ترک 3 آلبوم آخر خواجه امیری هومن نامداری زد خیلی از این بهتر بود
    آخرین اسیر
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

2. کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    دارین خودتونو گول میزنید ! شادمهر اون شادمهر قبلی نیست ! بی انگیزه و خسته شده . حالا هی تلقین کنید به خودتون به به عجب ملودی به به چه تنظیم نابی ! به به چه شعر پر عمقی !
    از نظر ترانه که صفره انگار جناب آرش ژیگول یه برگه یه متری برداشته ترانه نوشته بعد به 9 تیکه تقسیمش کرده هر کدوم شده یه ترک !
    ملودی هم غیر از آهنگ تصویر و نقطه ضعف بقیش اصلا ملودی نداره ! هنر شادمهر توی خوندن و تحریره که موزیک رو قابل شنیدن کرده وگرنه ااین اشعار پر عمق اصلا قابل خوندن نیست
    تنظیم ها هم که الحمدلله !!! چهار تا سمپل و یه گیتار ! همین
    البته حق هم دارین کورکورانه دفاع کنید چون خورده تو ذوقتون دلتون نمیاد اعتراف کنید کار ضعیفه ! به هر حال یکم که بگذره بشینید یکم تقدیر و مسافر و ... کلا قدیمی هارو گوش کنید پی میبرید به حرفای من
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

4. کاربر مقابل از R A S O O L عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    با خودم بدون تو چیکار کنم ...
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط R A S O O L نمایش پست ها
    دارین خودتونو گول میزنید ! شادمهر اون شادمهر قبلی نیست ! بی انگیزه و خسته شده . حالا هی تلقین کنید به خودتون به به عجب ملودی به به چه تنظیم نابی ! به به چه شعر پر عمقی !
    از نظر ترانه که صفره انگار جناب آرش ژیگول یه برگه یه متری برداشته ترانه نوشته بعد به 9 تیکه تقسیمش کرده هر کدوم شده یه ترک !
    ملودی هم غیر از آهنگ تصویر و نقطه ضعف بقیش اصلا ملودی نداره ! هنر شادمهر توی خوندن و تحریره که موزیک رو قابل شنیدن کرده وگرنه ااین اشعار پر عمق اصلا قابل خوندن نیست
    تنظیم ها هم که الحمدلله !!! چهار تا سمپل و یه گیتار ! همین
    البته حق هم دارین کورکورانه دفاع کنید چون خورده تو ذوقتون دلتون نمیاد اعتراف کنید کار ضعیفه ! به هر حال یکم که بگذره بشینید یکم تقدیر و مسافر و ... کلا قدیمی هارو گوش کنید پی میبرید به حرفای من
    ماها کور کورانه دفاع میکنیم شما از روی فلسفه و منطق ناب محمدی پسند نقد میکنید ؟ :)))))) حاجی ما که گوش میدیم و داریم حال میکنیم چه اصراری دارید بهمون فرو کنید این موضوع رو که کارا خوب نیستن و ما لذت نمیبریم :)))) والا داریم گوش میدیم و لذت میبریم . صدام بزن رو عمیقا دوست دارم ، تصویر و نقطه ضعف و سرنوشت رو شدیدا دوست دارم . فرصت به شدت چسبیده بهم . اعتراف همینطور . با یه قفس و تو بی من حال نکردم خیلی و میگم حال نکردم خیلی راحت . چرا به خوردمون میخوایید بدید اخه :)))) با صدام بزن حال میکنم ، از اونور با طرفدار و انتخاب و عادت هم حال میکنم . چرا اینجوری حرف میزنید اخه . چرا فکر میکنید فقط شماها از بیست سال پیش با شادمهر اشنایید و میایید جلو و ما دو ساله :)))))
    واقعا برام سواله ترانه ها مشکلشون چیه . حالا تنظیم و اهنگسازی هیچی بارمون نیست سر در نمیاریم تخصصی ولی دیگه ترانه رو که میفهمیم . بجز موارد خاص کی و کجا ترانه های شادمهر خیلی شاخ بوده .یجور میگید ترانه ها ضعیفه انگار شادمهر همیشه فردوسی و مولانا میخونده . مثلا مشکوک چی داشت ترانش ، همون البوم طرفدار بجز خود طرفدار تا حدودی بقیه کدوم ترک ترانش خیلی عجیب غریب بوده . همون انتخاب با اون زیبایی بی نهایتش ترانش چه چیز شاخی نسبت به این ترانه ها داشته ؟ اونجا میگه تمام تو سهم منه به کم قانعم نکن که مصرع طلایی اون ترانست ، اینجا هم توی هم کدوم کارا یه همچین چیزی هست . خداوکیلی تنها جایی که نمیشه بهش ایراد گرفت همین ترانه ها هست تو این البوم ، بجز تو بی من . البته خیلی جاها قافیه و وزن اینا مشکل داره ولی به قول پاکسیما نباید قشنگی رو فدای این چیزا کرد :))))
    خیلی جالبته شادمهر رو همه قبول دارید به عنوان موزیسین ، افکاری رو همه قبول دارید ، یراحی همینطور به عنوان موزیسین قبول دارید . ولی وقتی همینا کاراشون رو میدن زمانی میگید زمانی چیزی حالیش نیست . چجوری ممکنه اخه . بقران خنده داره این حرف اصن . شادمهر رو مجبور کردن با زمانی کار کنه ، افکاری چی ؟ اونم حتما گاوه نمیفهمه که همه کاراشو میده زمانی تنظیم کنه این اواخر . بخدا زور میگید . اگه یکی مثلا معین بود میگفتیم اره موزیسین نیست شاید خیلی در حد اینا نباشه و متوجه خوب و بد نشه مثلا . این اصن بحث انتقاد نیست دیگه . بحث لجیازیه . به ولله ، حاضرم دست رو قران بذارم بگم اگه تو کاور نمیزد کدوم کارا از شادمهره الان همینم نمیگفتید که فقط تصویر و نقطه ضعف قشنگه ، چون متوجه نمیشدید اصلا . همونجوری که از روی دموها متوجه نشید !! بیایید بگید تکراریه ، حال نکردید یا هر چیز دیگه ولی برای ماها دیگه تصمیم نگیرید خداوکیلی . کار حال نکنیم میاییم میگیم تعارف با شما داریم که بمونیم تو رودروایسی ؟ شادمهر قِدیس نیست ، نماینده خدا نیست که بی اشتباه باشه . تا دلمون هم بخواد اهنگ ضعیف داره . تو همین البوم تو بی من رو خوشمون نیومد همه اینجا گفتن خوب نیست . یکی رو خوشمون اومده میگیم خوشمون اومده . به همین راحتی
    ویرایش توسط sibiloo : 02-24-2018 در ساعت 04:03 AM
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

7. 4 کاربر مقابل از sibiloo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    اون که یه روزگاری عشق و ایمونم بود
    اون که فقط نگاهش دردمو و درمونم بود
    اما حالا می بینم که آفت جونم بود آه

9. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط sibiloo نمایش پست ها
    ماها کور کورانه دفاع میکنیم شما از روی فلسفه و منطق ناب محمدی پسند نقد میکنید ؟ :)))))) حاجی ما که گوش میدیم و داریم حال میکنیم چه اصراری دارید بهمون فرو کنید این موضوع رو که کارا خوب نیستن و ما لذت نمیبریم :)))) والا داریم گوش میدیم و لذت میبریم . صدام بزن رو عمیقا دوست دارم ، تصویر و نقطه ضعف و سرنوشت رو شدیدا دوست دارم . فرصت به شدت چسبیده بهم . اعتراف همینطور . با یه قفس و تو بی من حال نکردم خیلی و میگم حال نکردم خیلی راحت . چرا به خوردمون میخوایید بدید اخه :)))) با صدام بزن حال میکنم ، از اونور با طرفدار و انتخاب و عادت هم حال میکنم . چرا اینجوری حرف میزنید اخه . چرا فکر میکنید فقط شماها از بیست سال پیش با شادمهر اشنایید و میایید جلو و ما دو ساله :)))))
    واقعا برام سواله ترانه ها مشکلشون چیه . حالا تنظیم و اهنگسازی هیچی بارمون نیست سر در نمیاریم تخصصی ولی دیگه ترانه رو که میفهمیم . بجز موارد خاص کی و کجا ترانه های شادمهر خیلی شاخ بوده .یجور میگید ترانه ها ضعیفه انگار شادمهر همیشه فردوسی و مولانا میخونده . مثلا مشکوک چی داشت ترانش ، همون البوم طرفدار بجز خود طرفدار تا حدودی بقیه کدوم ترک ترانش خیلی عجیب غریب بوده . همون انتخاب با اون زیبایی بی نهایتش ترانش چه چیز شاخی نسبت به این ترانه ها داشته ؟ اونجا میگه تمام تو سهم منه به کم قانعم نکن که مصرع طلایی اون ترانست ، اینجا هم توی هم کدوم کارا یه همچین چیزی هست . خداوکیلی تنها جایی که نمیشه بهش ایراد گرفت همین ترانه ها هست تو این البوم ، بجز تو بی من . البته خیلی جاها قافیه و وزن اینا مشکل داره ولی به قول پاکسیما نباید قشنگی رو فدای این چیزا کرد :))))
    خیلی جالبته شادمهر رو همه قبول دارید به عنوان موزیسین ، افکاری رو همه قبول دارید ، یراحی همینطور به عنوان موزیسین قبول دارید . ولی وقتی همینا کاراشون رو میدن زمانی میگید زمانی چیزی حالیش نیست . چجوری ممکنه اخه . بقران خنده داره این حرف اصن . شادمهر رو مجبور کردن با زمانی کار کنه ، افکاری چی ؟ اونم حتما گاوه نمیفهمه که همه کاراشو میده زمانی تنظیم کنه این اواخر . بخدا زور میگید . اگه یکی مثلا معین بود میگفتیم اره موزیسین نیست شاید خیلی در حد اینا نباشه و متوجه خوب و بد نشه مثلا . این اصن بحث انتقاد نیست دیگه . بحث لجیازیه . به ولله ، حاضرم دست رو قران بذارم بگم اگه تو کاور نمیزد کدوم کارا از شادمهره الان همینم نمیگفتید که فقط تصویر و نقطه ضعف قشنگه ، چون متوجه نمیشدید اصلا . همونجوری که از روی دموها متوجه نشید !! بیایید بگید تکراریه ، حال نکردید یا هر چیز دیگه ولی برای ماها دیگه تصمیم نگیرید خداوکیلی . کار حال نکنیم میاییم میگیم تعارف با شما داریم که بمونیم تو رودروایسی ؟ شادمهر قِدیس نیست ، نماینده خدا نیست که بی اشتباه باشه . تا دلمون هم بخواد اهنگ ضعیف داره . تو همین البوم تو بی من رو خوشمون نیومد همه اینجا گفتن خوب نیست . یکی رو خوشمون اومده میگیم خوشمون اومده . به همین راحتی
    دو کلام حرف حق!!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

12. کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    امثال شماها همینطورید..آلبوم تقدیر اومد گفتید آلبوم قبلیش بهتر بود..طرفدار اومد گفتید آلبوم تقدیر بهتر بود..تجربه کن اومد گفتید طرفدار..الانم ک تصویر اومد میگید تجربه کن. .اگه باز آلبوم بده میگید تصویر بهتر بود..تو این سایت و فروم تا بوده همین بوده
    چون بوده.. تو خیلی دوست داری برعکسش کن بگو تصویر بهترین البومش بود بعد تجربه کن بود..

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    طرفدارای شادمهر تو این تاپیک این شکلی ان که تو متن پایین تو پرانتز میبینی

( من عاشق شادمهرم و هیشکی مثل من شادمهری نیست اما نمیدونم چرا آخه کلا بعد از یک بار گوش دادن به آلبوم تصویر کل آلبوم رو شیفت دلیت کردم و اصلا دیگه تحمل گوش دادن به هیچ کدومشون رو ندارم چون همش آشغال بود باید خودش فقط آهنگ بسازه این تیم ضعیفش کردن و به نظرم ضعیفترین آهنگاش تو این آلبوم نقطه ضعف و تصویره .. نمیدونم چرا خودش نمیسازه آخه ؟ آخه اینم شد آلبوم؟ همش به خاطر علاقه به شادمهره ها .. بعدش کلا همش بهش فحش خواهر و مادر دادم یه حالی داد اصلا کی منو آورده این تاپیک .. اصلا اینجا کجاست؟ من گم شدم
    با تمام تنفری که از آلبوم دارم میخوام بدونم کسی خبر داره کیفیت wav کی میاد تا دانلود کنم؟ نسخه فیزیکی هم باشه اورجینالشو خریدارم پولشم اصلا مهم نیست ..)
    نه من کاری با اهنگسازی خودش و فلان و فلان ندارم....

من کلا هرچی خوشم بیاد میگم خوبه... البوم قبلیم فربد و اینا خیلی کوبیدن گفتم بد نبود.. حداقل 3.4 تا از کاراشو هنوز دارم گوش میدم....

این البومم کاری که فکر کنم چند وقت گوش بدم اعتراف و تصویر...

در کل هم هرکی حال کرد گوش بده هرکیم نکرد ..نکرد

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    بهترین آهنگهای آلبوم نقطه ضعف و تصویر هستن و من عاشق آهنگ نقطه ضعفم و از دیروز مدام دارم گوشش میدم .. بهترین ترک آلبوم .. بعضی ها سبک غمگین دوست دارن و خوششون نیومده واسه همین میگم کاش خودش یک آهنگ غمگین و با سازهای زنده میساخت تا اونا هم راضی بشن و جای خالی همچین آهنگی احساس میشه و بقیه مجبورن با اعتراف یا سرنوشت خلع نبودن همچین آهنگی رو پر کنن چون چاره ای ندارن .. مثلا اگه اعترافی که با شعر مونا برزویی بود تو آلبوم میذاشت کسی از اعتراف جدید و سرنوشت تعریف نمیکرد ..
    من

من اشک من رو از همه اهنگاش بیشتر دوس دارم

ولی اعتراف قشنگه نکوبش..هم شعرش خوبه هم خوندن شادمهر عالیه

تیکه های خیلی خوبیم داره

صفحه 2791 از 4087 نخستنخست ... 179122912691274127812789279027912792279328012841289132913791 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 190 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 189 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع