صفحه 2795 از 4087 نخستنخست ... 179522952695274527852793279427952796279728052845289532953795 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 27,941 به 27,950 از 40870

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    ابی حامد عزیز این فروم رو دقت نکردی اکثرا مخالف این تیم هستن
    اگه راس گفتی همه راضین واسه انتقاد ما یکی دو نفر چرا از کوره در میری
    خیلی عجیبه برام
    والا شماها همش از کوره در میرین من یادم نمیاد اینجا از تف و لعنت استفاده کرده باشم ظاهرا از کوره در رفتنم معنیش فرق میکنه اینجا 😄😄😄

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidjalab1 نمایش پست ها
    اینو
    تو چی میگی این وسط
    اومدم نجاتت بدم کچل..

نیمه حرفه ای
    تا الان هیچ صحبتی در مورد البوم نکردم و بعد از 4 روز گوش دادن با حالات مختلف نظرم اینه که توف توی صورت تیم فرشباف اما آلبوم قوی و کاملی هست..
    متاسفانه یا خوشبختانه علت اینکه عده ای آلبوم رو بزرگ نمیبینن اینه که اسم شادمهر خیلی بزرگه..
    این قبول که هیچ ملودی برای شادمهر از ملودی خودش بهتر نمیشه ولی باید به این مرد به خاطر این همه ایستادگی و اعتمادش احترام گذاشت..

5. کاربر مقابل از Clint عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

نیمه فعال

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط AbEc نمایش پست ها
    خیلی خودتونو درگیر توضیح دادن به دیگران در مورد البوم نکنین بابا
    توقع دهاتی و مسافر داشتن از شادمهر مثل اینه که از یگانه توقع داشته باشی دوباره یک کار بده مثل گناهی ندارم یا سنتوری چاووشی یا شکایت هجران اصفهانی
    زشته انقدرم مقایسه نکنید که امیر بی گزند فلان بود ( همون اعتراف می ارزه به کل امیر بی گزند)
    فلان البوم اینجوری بود
    از کل البوم امیر بی گزند کلا شرمساریش قابل شنیدن بود حالا ما بیایم همش به رخ بکشیم ؟ این البوم با توجه به شرایط جدید موسیقی ایران یک کار جدیده به خاطر همین این همه در مقابلش گارد گرفته شده
    منم قلب من رو گوش نمیده خیلی طبیعیه هر البومی کار ضعیف داره ولی به مراتب قلب منم شنیدنی تره از اکثر کارای داخلی
    خیل خودتونو کد خدا ندونبن خیلی از ماها که حرف نمیزنیم دلیل بر جواب نداشتنن یا تسلیم شدن در مقابل یاوه گویی نیست
    دلیلش اینه که دیگه حوصله بحث نیست
    فقط امیدوارم شادمهر تیم کاریشو عوض کنه چون تا بوده همین بوده خیلی خودشو در گیر یک تیم یا یک شخص خاص نمی کرده
    اعتراف می ارزه به کل امیر بی گزند ؟؟؟ امیر بی گزند صفاریان و عادل روحنواز و چاوشی و حسین صفا و مولانا داشت نه خالطور و دینگ دینگ ! تنظیم چنگیز به تنهایی کل کارنامه ی این 3 نفر استاد خالطور رو زیر و رو میکنه ! به قول فربد پروژه ی چنگیز رو اینا ببینن سرگیجه میشن
    در مورد اون دو مورد هم چیزی ندارم جز ...
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

نیمه فعال
    من الان که بیشتر فکر میکنم میبینم با هر دو تا گروه هم مخالفم و هم موافق .. تعریف از میلاد هاشمی یا وحید پویان رو نمیشه تعریف از شادمهر دونست .. مثلا اگه من بیام و بگم آرش مهرابی چه شعر قشنگی گفته فقط دارم از خود آرش مهرابی تعریف میکنم و هیچ تعریفی از شادمهر صورت نگرفته یعنی من حرفی از شادمهر نزدم و حرفم آرش مهرابی بوده .. خود من بارها گفتم سعید زمانی متولد سال 68 اما تنظیم کننده باسوادیه که موسیقی رو میشناسه اما این تعریف من فقط تعریف از خود سعید زمانیه نه شادمهر و هرچقدرم سعیدزمانی رو بالا بکشم هیچ تعریفی از شادمهر نکردم و فقط همه تعریف هام شامل سعید زمانی میشه .. نمیدونم چرا بعضی هاتون فکر میکنید اگه نسبت به میلا هاشمی یا وحید پویان تعصب داشته باشین به منزله تعصب داشتنه به شادمهره ..اونا اشخاص دیگه ای هستن در بدن دیگه ای که گوشت و خون و تفکرشون با شادمهر فرق میکنه واقعا یعنی اگه من بیام و بگم وحید پویان ملودی هاش قشنگه معنی اینو میده که شادمهر خیلی خوبه؟؟ .. اصلا این حرفا با عقل جور درنمیاد ..
    من همه پست هارو خوندم و مخالفای همکاری شادمهر با این تیم اصلا به شادمهر توهینی نکردن و انتقادشون به بقیه اعضای تیم بوده و اونایی که موافق همکاری شادمهر با این تیم بودن هم به شادمهر توهین نکردن و فقط گفتن همه چی خوبه .. اینجا اختلاف نظرها فقط به خاطر دفاع یا حمایت از بقیه عوامل آلبومه یکی میگه میلاد هاشمی بده و یکی دیگه میگه خداست و این وسط حرفی از شادمهر نمیشه ..

10. 2 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط R A S O O L نمایش پست ها
    دارین خودتونو گول میزنید ! شادمهر اون شادمهر قبلی نیست ! بی انگیزه و خسته شده . حالا هی تلقین کنید به خودتون به به عجب ملودی به به چه تنظیم نابی ! به به چه شعر پر عمقی !
    از نظر ترانه که صفره انگار جناب آرش ژیگول یه برگه یه متری برداشته ترانه نوشته بعد به 9 تیکه تقسیمش کرده هر کدوم شده یه ترک !
    ملودی هم غیر از آهنگ تصویر و نقطه ضعف بقیش اصلا ملودی نداره ! هنر شادمهر توی خوندن و تحریره که موزیک رو قابل شنیدن کرده وگرنه ااین اشعار پر عمق اصلا قابل خوندن نیست
    تنظیم ها هم که الحمدلله !!! چهار تا سمپل و یه گیتار ! همین
    البته حق هم دارین کورکورانه دفاع کنید چون خورده تو ذوقتون دلتون نمیاد اعتراف کنید کار ضعیفه ! به هر حال یکم که بگذره بشینید یکم تقدیر و مسافر و ... کلا قدیمی هارو گوش کنید پی میبرید به حرفای من
    داداش چرا الکی جو میدی؟؟؟ کی کورکورانه دفاع کرده؟
    اینجا هرکی خوشش اومده گفته خوشم اومده هر کی هم خوشش نیومده گفته نیومده...کدوم تو ذوق خوردن؟؟؟ آلبوم ک فوق العاده مورد استقبال عموم قرار گرفته...اتفاقا تو ذوق امثال شماها خورده ک فکر نمیکردند از آلبوم آنقدر استقبال خوبی بشه...پس دیگه حرف الکی نزن و ب کسی نظر خودتو تلقین نکن..تو برو همون ترانه های خواننده تیتراژ خونتون را گوش بده.

12. کاربر مقابل از masoud741 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داداش چرا الکی جو میدی؟؟؟ کی کورکورانه دفاع کرده؟
    اینجا هرکی خوشش اومده گفته خوشم اومده هر کی هم خوشش نیومده گفته نیومده...کدوم تو ذوق خوردن؟؟؟ آلبوم ک فوق العاده مورد استقبال عموم قرار گرفته...اتفاقا تو ذوق امثال شماها خورده ک فکر نمیکردند از آلبوم آنقدر استقبال خوبی بشه...پس دیگه حرف الکی نزن و ب کسی نظر خودتو تلقین نکن..تو برو همون ترانه های خواننده تیتراژ خونتون را گوش بده.
    هر وقت یاد گرفتی شادمهر رو فقط با خوده شادمهر مقایسه کنی اونوقت معلومه چیزی سرت میشه !
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

صفحه 2795 از 4087 نخستنخست ... 179522952695274527852793279427952796279728052845289532953795 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 157 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 156 مهمان ها)

1. masoud741

کلمات کلیدی این موضوع